Zeer vriendelijk!

Netjes alles binnen gezet

Vriendelijke transporteurs

Transporteurs waren erg vriendelijk. Ze hebben mijn kast snel geleverd en netjes in de kamer verzameld. Heel erg dank daarvoor

Vriendelijk

Netjes gebeld van tevoren, prima.

Netjes!

De kasten zijn keurig afgeleverd op 4 hoog zonder lift en er werd goed gecommuniceerd over wanneer ze er zouden zijn. Was helaas net buiten t tijdvak, maar daar is over gebeld - prima!

Service op zondag!

Ik ben iemand die liefst zo min mogelijk pakketjes besteld - omdat ik het wachten zo nerveusmakend vind. Maar een koelkast op de 2e verdieping in mijn eentje zonder auto... ik moest nu wel. Ik kende dit bedrijf niet. Het ging allemaal goed, op zondag dus!, en ik werd ook van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen. Met al mail van een tijdslot van 3 uur in de middag. Dank voor de service!

Vriendelijk

Attent en behulpzaam. Hartelijk bedankt.

De mannen zijn vriendelijk,beleefd en behulpzaam.

Uitstekende bezorgdienst, waren ze allemaal maar zo!

Alert Logistiek heeft een bank van IKEA bij mij bezorgd. De communicatie erover was uitstekend, ik wist precies wat ik kon verwachten. Het bankje werd geleverd op de afgesproken datum en ik werd 10 minuten voor de bezorger op de stoep stond gebeld dat hij er bijna was. Dikke pluim voor zulke goede dienstverlening!!

Alles Top

Kon goed volgen wanneer ze kwamen. Vriendelijk bezorgers.

Geen goede communicatie met Ikea

Bij Ikea betaalde ik voor bezorging tot een kamer naar keuze. Dit was voor mij slaapkamer op 1e verdieping. De bezorgers hadden op hun pakbon begane grond staan. Na enige verbaasde opmerkingen op en neer besloten ze om het naar boven te tillen maar gaven aan een uitzondering te maken. Ik ben tevreden over de bezorgers, maar ontevreden over het feit dat Ikea kennelijk geen juiste opdracht uitzet aan het transport bedrijf. Dit is voor verbetering vatbaar

Netjes op tijd en afgeleverd

De chauffeurs waren netjes op tijd en ze hebben de producten netjes binnen gezet.

Great Service

THe delivery men were on time, polite, and worked hard. This is the best delivery experience I've had in the Netherlands, and I've had a lot. Thank you

Middagje wachten…..

De aangegeven tijd kan best specifieker. Nu stond er tussen 12-16 uur. Jullie kwamen na half 5….. Bezorgers brachten wel alles netjes binnen en waren vriendelijk.

Correcte levering

Alles netjes en op tijd geleverd. Dozen en spullen niet beschadigd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Erg goed, op tijd geleverd en behulpzame medewerkers

Zie hierboven

Perfecte levering

Op tijd, vriendelijk, alles was goed!

Nooit de leukste als je bestelling niet compleet is

De persoon die de pallet heeft gemaakt is 1 product vergeten, maar ik verwacht dat dit gecheckt wordt door de bezorger voordat hij begint met rijden. Nu moet ik natuurlijk moeite doen om te zorgen dat ik mijn product krijg (want natuurlijk moet ik dit zelf oplossen.. )

Vriendelijke bezorgers, die alles netjes binnen hebben gezet.

Net voor de aflevering kreeg ik een telefoontje dat ze onderweg waren. Twee goedlachse mannen kwamen met een flinke bestelling en hebben deze netjes binnen gezet.

Helemaal top!!

Snel geleverd, werd gebeld van te voren of we thuis waren. Spullen stonden snel in huis. Vriendelijk personeel.

snel en oprijd

keurigafgeleverd

Good service

Was always hesitant buying from Ikea. But with the service it is manageable. The 2 guys came and quickly assembled and left within an hour or so. Good service

Zeer tevreden.

Snelle levering, en vriendelijk.

Keurige mail.15 min van tevoren werd ik gebeld voor levering.vriendelijk en alles goed verlopen.zeker aanrader

Keurig bezorgd door 2 vriendelijke bezorgers

Ondanks dat het erg druk was met bezorgen omdat ze later zijn gekomen werden de spullen keurig bezorgd door keurige behulpzame mensen

Keurige bezorgers, kasten in elkaar gezet. Prima

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam