Heel goed!

Mannen gingen als vanzelfsprekend aan het werk, je zag dat ze veel ervaring hadden, wanneer ze iets vroegen (hoe ik het wilde..) waren ze vriendelijk en ze waren ontzettend snel klaar!

Goede informatie over de bezorging. Ook vond ik het handig dat ik de chauffeur een boodschap kon sturen in de track and tracé.

Zeer vriendelijk, zorgvuldig en geleverd tot in de woonkamer.

Alles was heel goed gedaan ik ben heel tevreden.

Helemaal goed

Op tijd, netjes vervoerd, tot in de kamer gebracht

Handige tracking, voorzichtige levering

Door de live tracking kan je rustig iets anders doen tot je aan de beurt bent. De levering zelf was correct en met voldoende aandacht om het pakket niet te beschadigen.

heel goed

Netjes afgeleverd, en alles compleet. De bezorgers waren niet echt vriendelijk of spraakzaam, maar wel beleefd. Misschien spreken ze niet zo goed Nederlands?

Super service!

De vriendelijke heren hebben mij (een zwangere vrouw met bekkeninstabiliteit) echt prima geholpen en vonden het niet erg om een stapje extra te doen! De app was helaas niet on point, volgens de app reed de wagen nog in Lisse terwijl ze er al waren.

Goeie kerels, wagen was een zooitje

Ik kwam even helpen met de vele pakketten die ik had besteld, en ik zag dat alles nogal kriskras door de wagen lag. Kan gebeuren, meeste dingen kunnen vast wel tegen een stootje, maar t aanzicht was er niet naar. Onze zaken waren onbeschadigd, maar wellicht is er logistiek iets te verbeteren qua vastzetten en zekeren van de goederen?

Niet goed

Chauffeur presteert het om op een erf van 25x30 meter toch nog in de bloemperken te rijden. Ook op een haar na de openstaande schuurdeur geramd. Daarbovenop ook nog onvriendelijk.

Onzorgvuldig

Oven op zijn glasplaat geleverd terwijl er op stond wat de bovenkant was. De oven is de bus uitgerold ipv getild. Andere verpakking beschadigd en produkt ook beschadigd

Topteam

Perfect top levering zeer beleefde leveranciers echt top

Toppers

Wat waren de bezorgers lekker spontaan en vrolijk. Zo hoort dat!! Hierdoor werden wij ook zeer vrolijk van. Waren alle bezorgers maar zo als jullie!

Prima solide!!

Keurige bezorgers, met de nodige aandacht en voorzichtigheid van de artikelen. Heb ze ook een tip gegeven!

Vriendelijk, op tijd, goeie communicatie

Heel handig om te zien op welke stop ze zijn en welke stop jij bent om inteschatten hoe lang het nog duurt. Vriendelijk en behulpzaam.

Pakket was ruim op tijd vriendelijke bezorger.

Vriendelijke chauffeur, goede service.

Vriendelijke chauffeur, goede service. Hij hielp me met zware dozen.

Matig

De mannen werken wel snel. Maar ze hebben de kast niet gedaan zoals op de tekening. We moesten extra bijbetalen om de deuren te laten zetten. Terwijl we dit bij de bestelling hebben aangeven. We moesten voor 5 deuren €50 extra betalen belachelijk

Geweldig op tijd en netjes

Alles in orde binnen gebracht.

Top!!!

Besteld via internet. Helemaal top. Bezorging vond plaats op een door mij aangegeven datum. Bezorgers hebben het keurig op de plek neergelegd die ik aangewezen had.

TOP BEDRIJF

MOOI OP TIJD AARDIGE MENSEN

Fijn om te weten tussen welke tijden je pakket kunt verwachten.

Ik had een aflever datum gekregen die waarop ik zelf niet kon. Evne met ze gemaild en binnen een paar minuten een alternatief gekregen. Mijn pakket werd netjes binnen aangeven tijden geleverd. De bezorgers waren erg beleefd en hebben mijn pakket netjes in de huiskamer gezet. Erg tevreden over de afhandeling.

goede service

Prima bezorgservice!

Netjes op tijd en erg handig te volgen met de track-and-trace-optie! Prima bezorgservice!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam