Vriendelijke chauffeur

Komen afspraak na

Voldoende

Goed op tijd. Bellen van tevoren met een update van aankomsttijd was ook erg fijn. Bezorger was niet erg vriendelijk.

heel goed

heel goed

zeer goed

zeer toppie hoor die mensen die mijn spullen brachten

Mustafa was erg professioneel en vooral heel vlot. Aardige man en mijn kast is prachtig!!

Zeer handig dat ik zelf keuze had in lever dag. Toen de courier de ingang niet vond (is dan ook ZEER moeilijk te vinden en slecht aangegeven) belde hij me op ipv gewoon door te rijden (wat andere services wel doen). Hij droeg ook het pak volledig naar binne en zetten het af in mijn appartement. Over het algemeen zeer te vreden

Aardige vaklui

Snel werk van beleefde monteurs

Zeer goede en punctuele service

Correcte tracking van de levering alsook goede service bij de levering van het nieuwe toestel en de recuperatie van het oude.

Alles goed

Snel en met een mooi tracking systeem. Bezorgers waren erg vriendelijk.

Heel erg goed

Het is gewoon erg goed alles goed te volgen met de app Nette mensen die het komen afleveren Goed en behulpzaam

Nette chauffeur vriendelijk,beleeft , service van de firma top

Keurig

Netjes gebeld toen ik niet thuis was. Alles binnen gezet. Beleefde mannen.

Prima !

Snelle levering. Aardige behulpzame bezorger

Goede service:)

Ze belden mij op mijn telefoonnummer toen ze aankwamen. Waren optijd, netjes en beleefd . Ze hebben alles netjes en overzichtelijk in de woonkamer neergezet. Hele goede service:)

Didn't show up at the announced time

The assembly team was supposed to come between 16 and 20 o clock last Saturday. Instead they called me at 14 to tell me they would be there in 10 minutes. I therefore had to rush back home to be there on time, and this messed up my schedule for the day.

• Would you recommend us? No

Een uur later dan gepland maar wel op zondag geleverd

Wij waren zeer verrast dat er op zondag geleverd werd, dat is een pluspunt. Wat jammer is dat je de chauffeur niet live kunt volgen. Ons tijdvak was tussen 9.00 en 13.00 maar de levering kwam pas om 14.00. De chauffeur belde vtv om te vragen of we thuis waren, dit was geen vriendelijk gesprek overigens was de chauffeur toen hij eenmaal aan de deur stond wel vriendelijk.

Netjes, op tijd, goed geïnformeerd over hoe en wat betreft levering. Bij ons moest de levering naar de zolder. Netjes afgeleverd, door de bezorger foto's gemaakt met het oog op eventuele beschadigingen.

Soepel en keurig geleverd.

ongeveer 30 min van tevoren werd ik gebeld dat ze eraan kwamen, vind ik erg netjes.

Rot slechte service

Op zaterdag 20/8/2022 werd bij mij hei Ikea ordernummer 1296808188 geleverd door een van jullie chauffeurs De service was beneden alle pijl. Omdat de oude matras niet beneden was (dit werd mij bij Ikea niet gezegd tijdens het plaatsen van mijn bestelling) wou de man mijn nieuwe matras niet leveren. Hulp halen bij de buren mocht ik in 1ste instantie ook niet. Op mijn vraag,laat de oude matras maar hier ik trek er mijn plan wel mee, dat wou hij ook niet doen. Uiteindelijk door bemiddeling van andere buren mocht ik uiteindelijk dan toch hulp in roepen om de oude matras in de speciale plastic te doen en naar beneden te brengen. Uiteindelijk brengt hij de nieuwe matras in de doos dan toch naar mijn slaapkamer en daar ligt de doos dan. De man verdwijnt, zonder mij de bestelling/levering te laten aftekenen, met de noorderzon. Weer kon ik de buren inroepen om even te wille helpen om de nieuwe matras om mijn bed te leggen. Als dit jullie service is, awel mercie dan.

Prima geregeld en ondanks de regen vrolijke gasten

Bij het uitladen kwam de regen met bakken uit de lucht, maar de mannen gingen gewoon door en hadden een prima humeur

Prima bezorgdienst

Alles netjes en correct bezorgd.

Goede service en vriendelijk personeel.

Ze hielden je keurig op de hoogte en het personeel was zeer vriendelijk.

Goede aflevering

Nette ,vakkundige heren die de spullen kwamen thuis brengen.

top

geen klachten

Uitstekend geholpen

Ondanks dat er een chauffeur niet was komen opdagen toch op afgesproken dag mijn bestelling gekregen, iets later dan gepland en kon keurig het inpak materiaal mee terug geven, kortom super geholpen en fijn dat ik de bezorg dag zelf kon uitkiezen.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam