Timing makes perfect!

Goed geïnformeerd over verwacht lever tijdstip.

Hele nette ervaring

Hele nette track en trace en werd ook nog half uur vantevoren gebeld door de chauffeur.

TOP

Leverancier was een echte topper Hij heeft alles netjes op tijd afgeleverd Zoals we afgesproken hadden Ik geef hem een 10+ Zijn vriendelijkheid maakte echt het plaatje compleet

Vriendelijke chauffeurs hebben de bestelling netjes afgeleverd

Chauffeurs hebben de bestelling netjes afgeleverd tot over de drempel.

zeer slecht

Tijdens het binnen plaatsen van een pakket, onze nieuwe vloer beschadigd door krassen van het pakket. Kan uiteraard altijd per ongeluk gebeuren. Echter naar meerdere malen contact opgenomen te hebben nog steeds geen reactie ontvangen hoe dit opgelost gaat worden.

Goede bezorging

Snel en netjes afgeleverd.

Helaas was de matras niet geleverd maar de personnel heeft binnen 1 uur opgelost. Montage was ook op tijd, netjes alles opgeruimd. Personeel aardig en professioneel.

Netjes

Spullen zijn netjes afgeleverd tot over de drempel echt top kleine min puntje was dat ik gebeld werd 5 minu van te voren terwijl er beloofd was half uur van te voren gebeld zou worden.

Fijne ervaring; netjes geleverd en attent bij levering.

Mooi optijd. Zorgvuldig omgegaan met de bestelling. Bereid om met iets verder dan de voordeur te gaan met de pakketten.

Professionele vriendelijke en ervaren monteurs

De vlotte en professionele aanpak van de monteurs is geweldig. Zo goed meedenkend en de juiste oplossing voorstellen. Chapeau.

Slecht niet volgens afspraak.

Waren niet op tijd en hebben de spullen niet allemaal boven geleverd.

Netjes binnen afgeleverd.

De mannen hebben alles netjes binnen afgeleverd.

Zorgvuldig, vriendelijk, vakmanschap, dienstbaar

goed geregeld mooi op tijd

perfecte levering en correcte bezorgers

Snel, vriendelijk, behulpzaam en zorgvuldig

Circa 1000 kilo aan PAX kasten werden zonder schade aan muren te berokkenen 4 trappen omhoog gesjouwd.

Heel netjes

Eerder als de planning. Tot in huis op bestemde plaats. Prima

Supersnelle montage

In anderhalf uur stonden mijn mijn PAXkasten en boxspring in elkaar. Helemaal blij.

Goed genoeg.

De mannen kwamen met mijn oven van de Ikea, ik moest in eerste instantie om onduidelijke redenen meelopen naar de vrachtauto? Die stond namelijk aan de uiteinde van mijn straat. Eenmaal aangekomen werd het uitgeladen en liep een van de heren met mij mee terug naar huis. Ik moest vervolgens de oven samen met hem de gang in tillen. Al met al deden ze hun werk maar heel vloeiend of comfortabel was het niet.

Niet fijn

Wij hadden een bestelling geplaatst bij IKea voor 4 en 5 MEI leveren. Toen kregen 4 APRIL BERICHT dat jullie 5 APRIL kwamen. Wij hadden toen nog niet eens de sleutel van ons appartement. Na veel gedoe is de bestelling toen verschoven naar 9 april want ze konden vanuit IKEA niet verder vooruit plannen. Dan zouden we dus elke week moeten gaan bellen. Daar baalde we behoorlijk van want de fout lag bij jullie. Uiteindelijk maar op 9 april laten komen. In de app aangegeven dat de bel het niet deed dus dat de chauffeur moest bellen op een 06 nummer. Dit heeft hij niet gedaan en bij toeval kwam ik hem beneden tegen. Toren van 15 hoog. Toen moesten de spullen naar de berging want appartement is nog niet klaar. Pas op 4 en 5 mei. Met het karretje bonkte hij tegen de nieuwe deuren. Hier op aan gesproken. Uiteindelijk gelukt. Wel een vriendelijke chauffeur maar sprak niet goed Nederlands waardoor communiceren weer wat lastig maakt. Op 4 mei komt er een hele grote levering en ik zie daar best wel tegen op. Ik hoop zo dat dit dan goed gaat.

Keurige en tijdige levering

Waren goed geïnformeerd over de levering via track en trace via e-mail en zelfs een half uurtje van tevoren gebeld. Alle materialen netjes binnen gezet.

Alles op tijd en goed afgeleverd. Super vriendelijk personeel

Te veel en te zwaar

Mijn bestelling waar ik veel bezorgkosten voor heb betaald werd bezorgd door twee mannen. Mijn bestelling was zwaar en het waren een paar pakketten. Echter tilde de mannen een pakket per persoon waardoor het natuurlijk heel zwaar voor ze was. Ookal staat online dat een bestelling tot de 4e verdieping tot over de drempel kan worden gebracht kregen de mannen deze bestelling met moeite op de eerste verdieping. Ik wist mij zelf slecht een houding aan te nemen toen een van de mannen zei dat dit niet mocht en hij zeer had aan zijn rug en het te zwaar was. Ik heb geprobeerd te helpen, dat lukte deels. Ik ben benieuwd hoe ze dit bij oudere mensen doen, de bezorging geef toch een gewicht aan.. waarom laat het bezorgbedrijf dit toe?

één grote chaos in de vrachtwagen

De 2 mannen moesten de halve wagen overhoop halen om onze meerdere pakjes te verzamelen, na verloop van tijd zeiden ze dat ik alles had! Maar na mijn controle bleek dat ik nog een pakket ven 180 cm miste. Alle pakjes werden wel naar boven gebracht en is verder goed afgehandeld.

it was really good and fast

it was very well, tracking was easy for me and let me know when to wait

Keurige aflevering. Zelfs de tuin ingedragen. Had ik niet eens gevraagd!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam