Heel vriendelijk en efficient!

De transport was erg snel en makkelijk te volgen. Het werd helemaal naar binnen gebracht en de man die het bracht was erg vriendelijk!

Veel wachten

Vriendelijke bezorgers al was het allemaal snel snel snel. Daarnaast kwamen ze 3 uur later dan het tijdblok dat ik gekozen had. Ik had hier verder niets geen melding van gekregen en zat dus uiteindelijk maar te wachten tot ze er waren.

Vriendelijke bezorger

Prima, alleen geen tijdsindicatie gegeven, behalve dat het tussen 9-18 zou komen… Kon wel zien hoeveel stops er nog waren tot se mijne. Erg vriendelijke bezorger.

Beste sociale beleefde bezorgers ooit

Beste sociale beleefde bezorgers ooit. Superblij hoop dat ik ze de volgende keer ook weer tref. Ben voor de rest niet tevreden over tijdsblokken die bijna een hele dag in beslag nemen. Gelukkig hebben de bezorgers mijn dag weer goed gemaakt

De bezorgers waren erg behulpzaam.

Mijn ervaring met Alert logistiek is alleen maar positief. De voorwaarde was dat de vrieskast tot de eerste deurdrempel geplaatst zou worden. Echter moest het in de schuur. Ik als vrouw zijnde was dit nooit alleen gelukt. Ze hebben mijn vrieskast tot de schuur gebracht. Bezorgers die het werk met het hart doen!

Helemaal goed afgeleverd

Helemaal goed dus

Goed te volgen via track en trace, sympathieke chauffeur en assistent.

Op tijd en compleet

Keurige mannen heel vriendelijk

Deze houden werken goed!

Top geleverd door de mannen

De levering was een goede ervaring. Vriendelijk personeel en goed geleverd.

prima bezorging

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn levering, door Alert en Ikea. 10 minuten voor levering werd ik gebeld door de chauffeur. Hij heeft mijn spullen netjes binnen gezet, al met al keurig geregeld, niets op aan te merken.

Nette aflevering

Half uur voor bezorging gebeld. Nette en vriendelijke bezorgers. Artikelen netjes binnen gezet en gecontroleerd op kompleetheid.

Het was wederom een uitstekende ervaring.

De medewerkers waren op de afgesproken tijd aanwezig. Ze zijn vakbekwaam, snel en werken netjes. M’n complimenten, Vriendelijke groet, Ingrid

Uitstekend geholpen door monteur

Levering mooi op tijd

Ze belde driemaal van tevoren. Ik herken het nummer niet en neem dan niet op omdat ik denk aan oplichting. Als advies heb ik om de voicemail in te spreken! Bij aankomst konden ze niet voor de deur parkeren omdat er een grasveld voor de deur ligt. Er werd geklaagd omdat het zoveel was en alles op een pallet stond. Maar ze hadden geen steekwagen, dan heeft de pallet überhaupt geen zin.

Perfect geregeld!

Keurig vooraf gebeld. Spullen op mijn verzoek boven gezet. Vriendelijk en beleefd personeel.

Voor herhaling vatbaar

Alles verliep goed en ze kwamen zelfs eerder dan verwacht. Ze hadden wel eerst netjes gebeld of het kon. Ze gaven aan dat ze binnen een half uurtje er zouden zijn en dat klopte.

Uitstekende service

De bezorgers zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Ga zo door !

Klantvriendelijk en op tijd

Ben zeer tevreden over de service. De kasten die ik besteld heb werden keurig op tijd afgeleverd waarbij ik ook nog een 1/2 uur van te voren gebeld ben. Daarnaast werden de pakketten op zorgvuldige manier uitgeladen en op de plek die ik aangaf geplaatst. Ben dus zeer tevreden.

Je krijgt netjes een mail met een tijd waarin je de levering kunt verwachten en je kunt bijhouden waar de bezorgers zijn op hun route. Je wordt netjes gebeld wanneer de bezorgers onderweg zijn en binnen hoeveel tijd. 2 vriendelijke bezorgers, die netjes en zorgvuldig met de levering om gaan.

Levering niet volgens afspraak

Afspraak was dat vooraf gebeld zou worden, is niet gebeurt. Zou op de afgesproken plaats gezet worden, dit werd niet begrepen door de bezorgers.

Aanbevelenswaardig.

Uitstekende service, keurig op tijd goed de levering kunnen volgen en tot in huis bezorgd.

Prima service, keurig afgeleverd

Zie boven

Eerste poging was uitermate slecht

Eerste poging logen de bezorgers dat ik niet thuis zou zijn, terwijl ik de hele dag speciaal ben thuisgebleven. Ze hebben niet eens aangebeld. Tweede poging op andere dag (opnieuw hele dag thuis) verliep goed omdat de bezorgers dit keer besloten wel aan te bellen. Zij waren vriendelijk.

Op tijd

De bestelling werd op het afgesproken tijdstip gebracht en keurig op 2-hoog tot achter de voordeur gebracht door twee aardige jongens.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam