- op tijd - beleefd - vriendelijk - secuur - netjes - schoon Heel prettig dat verpakkingsmateriaal allemaal werd meegenomen!

Vriendelijke en correcte bezorging

Hoe tof! Gewoon op de zondag je spullen laten bezorgen :-) erg blij mee! En de bezorgers waren ook erg correct, vriendelijk en sociaal :-) top!

Fijne bezorging

Super bezorging hartelijke bezorgers en de tijd wanneer ze kwamen was goed bij te houden via track en tracé

Goede service!

Vriendelijke mannen die mij gelukkig hielpen met het tillen.

Helemaal goed

Heel kort en krachtig de spullen netjs op de aangegeven plek geplaatst.

Wat een vriendelijke en lieve bezorger!

Uitstekende bezorging. Op tijd en netjes afgehandeld.

Er werd 10 minuten voor aankomst contact gezocht en gemeld dat de levering eraan kwam. De spullen werden vlot uitgeladen en zorgvuldig naar de 1e etage gebracht. De heren die kwamen bezorgen waren vriendelijk en accuraat.

Snelle en correcte levering

Keurige levering tot in het huis.

Bedankt voor je goede service

De werknemer belde me van tevoren, ze waren precies, effectief en coöperatief. Goed gedaan, ga zo door het goede werk

Bezorging zonder één woord Nederlandse service

Alert Logistiek kwam een IKEA bestelling t.w.v. €1500 brengen. Bij aankomst van de bus wilden de heren bezorgers graag dat we beide auto's van de oprit haalden, waar ik me nog enigszins een voorstelling bij kan maken. Helaas bleek hier al direct de grootste uitdaging: de ene bezorger sprak geen Engels of Nederlands, de andere sprak drie woorden Nederlands. Communiceren was dus handen- en voetenwerk. Het was eigenlijk de bedoeling dat de bestelling, die uit twee delen bestond, voor de helft op de slaapkamer op de eerste verdieping kwam en voor de andere helft op zolder. Helaas na menig kartonvlek op de muur, een traprand die z'n verf is verloren en elke IKEA doos die beschadigd is, heb ik het maar gelaten bij bezorging op de slaapkamer. Enig pluspunt: ze waren wel op tijd conform de Track and Trace. We gaan zien of de levering aanstaande zaterdag beter (of minder slecht?) wordt...

Goed op de hoogte gehouden, prima bezorging, vriendelijke bezorgers

Vriendelijk, maar onhandig.

Het zijn vriendelijke bezorgers, echter lieten zij een pakket hard vallen waardoor dit beschadigd is.

Niet conform afspraak…

Onze levering zouden wij in het tijdvak tussen 12 en 16 uur (m.i. nog erg ruim) ontvangen… uiteraard ben je dan gereed voor ontvangst vanaf 12 uur… maar om 16 uur niemand gezien en ook niet gehoord. Wij weten dat de wereld qua personeel, verkeer enz veranderd is, maar even bellen als je de afgesproken tijd niet haalt is een “kleine moeite” om structureel te organiseren. En in ieder geval klantgericht. Na ons contact met hen kregen we te horen dat er ergens tussen 17.15 en 19.15 uur geleverd zou gaan worden. En dat is gelukt. Wat ook is gelukt is dat door hun “slechte” planning, onze planning ook te lijden had. Die kon overboord. Verbeterpunten: kleinere lever tijdvakken, pro actief contact met de klant als het anders loopt dan beloofd… Kijk maar eens hoe de ANWB dat doet met hun wegenwacht.

Televisie niet geleverd en terug gebracht

Ik kreeg een mail met dat de bezorgen tussen 13.00 uur en 17.00 uur bij me langs zou komen. Ik was onderweg naar mijn nieuwe woning en werd 5 voor 13 uur gebeld door de bezorger. Ik vertelde hem dst ik er met 5 min was en bereid was om naar hem toe te rijden. Hij zei is goed en hing op. Ik heb hem vervolgens 10 x gebeld. Ik kreeg een bericht met ik bel je zo terug. Vervolgens totaal geen reactie. Hij belt me rond 18 uur op en zegt dat hij de tv heeft terug gebracht. Nu ben ik mijn tv kwijt.

Zijn zeer klantvriendelijk en ik heb mijn bestelling ontvangen op de afgesproken tijd .Many Thanks !!!

Goede voortgangscommunicatie. Nette en snelle levering door bezorger die meedenkt en servicegericht meewerkt. En dan ook nog eens vriendelijk is

Top!!

Zeer tevreden!

Super snelle service

Vriendelijk personeel, harde werkers!

Prima vaklui

Onze mooie nieuwe kast stond binnen No time in elkaar en op de juiste plek , we zijn er ook erg blij mee

Top service!

Vriendelijke bezorgers. Echt waar.

Vriendelijke en behulpzame bezorgers

Fijn dat je de bezorging kunt volgen via de link. Kwamen op tijd. Bezorgers vriendelijk en behulpzaam.

Top bezorgers!!!!

Hele aardige en behulpzamer chauffeur en bijrijder, top gasten, harde werkers. Ze spraken alleen slecht Nederlands en wij zijn niet goed in Engels spreken. Bestel nr 256178211

Snel en goed.

Snel, duidelijk en goed.

Bijzonder

Vriendelijke mannen, maar ietwat gekke communicatie. Ze hebben ons op voorhand 3 x gebeld of we er echt waren, anders zouden ze niet laden en gaan rijden. Aftandse bus, producten door elkaar geslingerd door de bus, dus zoektocht naar de spullen. Hebben wel goed geholpen met sjouwen. Er is ook schade, we weten nog niet hoeveel precies omdat nog niet alles uitgepakt is. Bestelling is compleet geleverd. Van Ikea verwachtte wij toch een transportbedrijf met een bepaalde uitstraling. Je betaald tenslotte ook 89 euro verzendkosten.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam