goede service, aardige jongens

alles werd keurig afgeleverd door 2 prima jongens, erg aardig en behulpzaam

Uitstekend!

Snel en vakkundig!

Goed geholpen, maar erg laat

Besteld bij IKEA. Verwachte leveringstijd tussen 12:00 en 16:00. Uiteindelijk aan komen rijden om 17:30 zonder enige update.

Montage

They did great job!

Altijd vriendelijk en op tijd

Chauffeurs zijn vriendelijk Wordt altijd binnen gezet

Prima service en informatie

Duidelijke informatie wanneer levering volgt en telefoontje vlak daarvoor ook prima

Uiteindelijk top

Na levering bleek er een deel te ontbreken na telefonisch contact met Alert en advies om leverancier te bellen over ontbrekende deel als nog geleverd chauffeur kwam terug had het deel toch gevonden

Super goed en vriendelijk

Goede communicatie, prima bezorgers.

Verwachte levertijd volgens website blijft heel de dag op een onnauwkeurig tijdvak staan. Terwijl wel te zien is waar ze zijn, en hoeveel adressen ze moeten voordat ze bij jou zijn.

De twee brengers zeer correct en hulpvaardig. Als ik weer bij Ikea bestel hopen dat zij het weer brengen.

Artikel goed bezorgd

Bezorgd op de aangegeven tijd

onbeleefd personeel, schade aan veroorzaakt

de door mij bestelde artikelen werden in de gang gegooid, terwijl ik betaald had voor levering in ruimte, verder hebben de bezorgers schade veroorzaakt aan mijn kozijnen en muren.

Slecht

Had betaald voor levering in huis plus verpakking materiaal mee terug. Zou netjes geplaatst worden. Doos met meubel binnen gezet op zijn kop vroegen mijn naam en vertrokken weer

Netjes en volgens afspraak geleverd

Keurig en op tijd bezorgd

Snelle vlotte levering vriendelijke bezorgers.

Snel overzichtelijk en fijn dat je de auto kan volgen.

goed en vriendelijk

Goed netjes

Vakkundig en op tijd!

Vriendelijke mensen die de spullen prima en netjes bezorgden… de track en tracé was geweldig en accuraat, en vlak van te voren een telefoontje… aanrader!

Vriendelijke man. Kennis van zaken

Perfect!!

Uitmuntend gewerkt, zeer snel klaar. 3 PAX kasten in elkaar gezet in 2,5 uur!! Alles naar wens en dat tijdens de Ramadan. Zeer netjes en beleefd, goed opgeleverd.

Prima bezorging en op tijd!

Aardige mensen en keurig geleverd

Ze waren met z n 2en maar 1 jongen heeft heel zwaar lopen tillen en slepen.andere man bleef alleen in de auto.vond het zielig voor die jongen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en juiste levering. Uitstekend op de hoogte gehouden van de levering.

Goed!

Montage is prima verlopen, monteurs hebben hard gewerkt. Minpunt was dat de monteurs niet op de hoogte waren dat ze bijna een heel kantoor moesten monteren. Dat was voor 2 mensen veel te veel werk..

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam