Netjes bezorgd en goeie duidelijke track&trace

Meedenken, prettig is contact, relaxed op een positieve manier!

Prima service met een glimlach

De chauffeur belde met vriendelijke stem om de bezorging aan te kondigen. De chauffeur heeft samen met zijn collega de tafel in de garage geplaatst.

Prima, netjes en snel

De twee mannen zijn beleefd en hebben het netjes gedaan.

Heel netjes

Nette mannen, netjes alles neergelegd

Vriendelijke medewerker, geen opmerkingen

De medewerkers was vriendelijk en droeg alles bij me naar binnen. Ik wilde helpen maar dat was niet nodig zei hij, goede service!

Vriendelijk personeel Levering op tijd

Slecht

Grote levering besteld, in de ochtend gaan tussen 8 en 9 zou de levering geleverd worden. Heren staan voor de deur en lopen over het gras waar pis en poep ligt zo je huis binnen en zetten twee pakketten neer en geven aanstalte om weg te gaan. Hallo heren is dit alles? Ja dit is alles, uhm ik moet 37 pakketten krijgen?! Ooo nou dan moet je maar even gaan bellen met Ikea! Uhn? Kunnen jullie niet bellen waar de rest is? Nee! Moet u zelf doen... vroem vroem en weg zijn de heren. Bellen met Ikea, stuurt je naar Alert, Alert stuurt je naar Ikea, ikea zegt neeee... je moet met hun bellen pffff godverdomme ben je al een uur verder. Mensen om alles te montern die ik heb geregeld staan maar te wachten en wachten en geven aan nog andere klanten te hebben waar ze heen moeten, momentje alstublieft vraag ik. Bellen met Alert en na aandringen gaat hij in systeem kijken naar aanleiding van postcode en Huisnummer Ooo ik zie het al er komen twee leveringen, Ok! zeg ik en wanneer is dat dan? Ja dat weet ik niet maar zie dat deze er net in is gezet dus ze moeten sowieso nog komen laden. Ok en wanneer is dit want ik heb nu geen indicatie. Ja hij dus ook niet maar zal om 11 uur zijn ongeveer en dan als ze onderweg zijn gaan ze bellen. Ok zeg ik, wachten wachten wachten en ga rond 13u zelf maar weer eens bellen...  Nee! Ze zijn nog niet geweest maar hij gaat de chauffeur laten bellen nadat ze geladen hebben en onderweg zijn richting mijn adres. Rond 13:30 bellen ze eindelijk en rond 14:00 zijn ze er. Ook deze willen zo over het gras dezelfde route richting mijn voordeur nemen met het verstand van een goudvis. Zelf maar karton over het gras heen gelegd zodat ze daar overheen kunnen lopen, blijft mijn huis in iedergeval schoon. De heren om te monteren waren natuurlijk al weg naar hun volgende adressen en zijn in de avonduren extra voor mij terug gekomen wat mij buiten de 75,- p.p nog eens extra 50,- p.p heeft gekost. Na 19:00  kunnen de door mij gehuurde heren de pakketten uitpakken en mont

Zeer onvriendelijke bezorgers

De tracker met stops komt aardig overeen. Werd ook netjes gebeld met hoe laat ze er waren. Alleen de bezorgers zelf, wat een onvriendelijke mannen zeg. Ik had een retour pakket van Ikea omdat er iets kapot was gegaan. Had dus geen doos meer (dit was volgens Ikea geen enkel probleem). Heb de losse onderdelen netjes vastgemaakt zodat het voor de bezorgers heel makkelijk mee te nemen was. In heel slecht engels werd mij gevraagd wat er mee terug moest. Dus ik wees naar het product, komt er een heel bot antwoord uit; waar is de doos/verpakking? Hij heeft er eerst 10 minuten naar gekeken, voelde me zwaar ongemakkelijk in me eigen huis! Nog 3 keer gevraagd waar de doos is, en dat hij het zo niet mee kan nemen. Ik heb gezegd dat Ikea zei dat het prima was zo. Uiteindelijk maar meegenomen met veel moeite. Wellicht handig jullie bezorgers een lesje vriendelijkheid leren!

Geweldig!

Ervaren,snel klaar en super vriendelijk.

Prima gedaan !

Alles op tijd en een telefoontje vooraf.

Friendly people

Really helpful and profesional

Goede communicatie

Goede communicatie per email en per telefoon

Leuke bezorgers, vriendelijk!

Leuke bezorgers, vriendelijk! Op tijd bestelling ontvangen

Niet goed

Ik had extra geld betaald bij Od Inn om mijn pakket uit te pakken en verpakkingsmateriaal mee te nemen en evt montage maar dat deden de bezorgers niet. Moest ik ook nog een foto maken dat ze het pakket hadden gebracht wat ik raar vond nog nooit gehad dit en ze hadden zelf mijn handtekening gezet dat ze het afgeleverd hadden. Dat zag ik savonds pas. In 1 woord niet tevreden en ga daar ook een klacht voor aandienen bij Old Inn

Good

Good

Uitstekend!

De medewerkers waren op tijd, klantvriendelijk, en deskundig. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de service!

Prima nette mannen

Het waren nette en behulpzame mannen

Snel en keurig geregeld

Snel, duidelijk en netjes!

Kreeg in de ochtend een mailtje en de super vriendelijke bezorger belde 20 minuten voor hij aan kwam om de tijd aan te geven. Alles werd keurig binnen gezet en de bezorger was super vriendelijk! Wij zijn super blij!

Niet best.

Kwamen een tafel brengen. Zou gemonteerd worden. Werd Precies niet gemonteerd. Beetje jammer….

Nette aflevering

Heel goede informatie via e-mail updates omtrent de status van de aflevering. Ook een nette (opgewekte) die het grote pakket bij de deur afleverde.

Prima levering!

Goed geleverd, en thuis neergezet

Het was wat later dan verwacht maar ik werd keurig gebeld toen ze in de straat stonden en het gebouw niet konden vinden. De bezorger die aan de deur kwam, was bijzonder keurig, beleefd en klantvriendelijk, mijn complimenten

Belde netjes van tevoren op dat ze er over ongeveer 15 minuten zouden zijn. Ze waren prima op tijd.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam