Kast en bedden in elkaar gezet volgens instructie

Ik heb kledingkasten, bedden en bureautafel besteld en alles is goed in elkaar gezet. Nadat de bed in elkaar is gezet en matras erop gebruiken ze de bed om de planken op te leggen. Dat is wel een stuk minder. Veel karton is meegenomen maar ook drie grote vuilniszakken met afval (karton en plastic) zijn achter gelaten. Het begon met de ontwerpfoto vd kledingkasten die ze niet hadden, waarvan we verwachten dat Ikea het had aangeleverd en wij ontzorgd zouden worden.

Op tijd en behulpzaam

Netjes op tijd. Aardige mannen. Erg behulpzaam

stiptheid en service

de levering was perfect

Op Tijd, vriendelijk en tot voorbij de voordeur

Aardige vriendelijke bezorgers ondanks een klein steil trappetje voordat de lift bereikt kon worden toch naar boven gekregen. En dan ook nog op tijd. Top!

Top professionals

De monteurs die ik aan huis gehad hebt zijn kanjers heel vriendelijke mannen. Na lange tijd heb ik mensen met zoveel plezier en toewijding hun werk zien doen. De tekeningen hadden ze niet nodig het enige wat ze wilde weten was hoe ik de kast indeling wil hebben. Het zijn in mijn optiek vaklieden die uw bedrijf sieren. Als ik een bedrijf zou hebben en met personeel gestraft moest worden, dan wil ik deze twee heren in mijn bedrijf hebben. Vriendelijk groet, Guno

Aardige chauffeurs. Alles boven gezet. Perfect. Zeer tevreden er over.

Keurig netjes afgeleverd

Mooi op tijd laten weten dat ze met 10 minuten aanwezig zouden zijn. Zonder schade netjes gelost en in de garage geplaatst

Correct en op tijd bezorgd.

De bestelling is vlot en op tijd afgeleverd. Ook de informatie omtrent de bezorging was goed.

Vriendelijk en snelle afhandeling

De bezorger was erg vriendelijk. Hij belde netje 15 minuten van te voren op dat hij eraan kwam. Fijn dat je via mail goed kon volgen waar het pakketje was. Echt top!

Toppy

Keurig op tijd, correcte en vriendelijke medewerker.

Goede communicatie en de spullen worden netjes afgeleverd.

Bestelling zou geleverd worden tussen 12:00/16:00uur 14:09 stonden ze voor de deur en brachten het netjes naar binnen. (9 zware pakketen) Ik werd netje op de hoogte gehouden en kon ook zien via de site van hoeveel stops ze nog moesten maken. Ze waren vriendelijk en lekker op tijd. Top service

Aardige mensen

Ze stonden al voor de deur terwijl ik even weg was Heeft eventjes op mijn gewacht en waardeerde ik. İvm een zwakke arm heeft hij het nog in de gang gezet ook

tevrede

positief

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Erg tevreden

Allereerst kreeg ik een tijdslot voor de aflevering. De dag van levering was het erg handig via de track te volgen hoeveel stops de camionette nog moest maken alvorens bij mij te zijn. De 2 mannen hebben beleefd en vriendelijk de pakketten binnen gezet op de plek die ik wenste. Wat wil je nog meer? Heel erg tevreden van jullie diensten. Mvg

Heel onprofessioneel

Je zou van te voren gebeld worden maar dat is niet gebeurd. Vervolgens zijn er 2 niet Nederlands sprekende medewerkers die de spullen komen leveren. Deze medewerkers praten constant in buitenlandse taal tegen elkaar en vloeken tegen elkaar als ze meerdere keren de muur raken. De muur is hierdoor beschadigd. Echt waardeloos.

Fantastisch werk, goed, snel en aardig

Ik kan ze aanraden

Zeer tevreden klant mijn grote dankjewel.

Zeer tevreden goede informatie hoe laat ongeveer komen ze netjes en voorzichtig omgegaan met neerleggen echt goed aanraden dankjewel.

Netjes en op tijd afgeleverd.

Toen ik in de gegevens van de aflevering keek, kon ik zien wanneer mijn pakketten ongeveer werden afgeleverd en waar de vrachtwagen zich ongeveer bevond. Er werd keurig van te voren gebeld met de mededeling wanneer ze zouden komen. Jammer dat het niet mogelijk was dat mijn pakketten naar de 1e verdieping gebracht konden worden. De medewerker was erg vriendelijk en respectvol.

Snel nauwkeurig en vriendelijk

Nette aflevering

Netjes gebeld een kwartier van te voren.

Snelle montage, mooi rest

De monteurs waren op tijd, werkten snel en namen het afval mee. We zijn blij met de mooie kasten.

Erg goed geholpen! Vriendelijk personeel

Ik ben heel goed geholpen door de bezorgers.

Zeer vriendelijk en netjes afgeleverd

Chauffeur en bijrijder hebben alles netjes afgeleverd. Tijdens het afleveren nog wel iets laten glippen/vallen, maar dat neem ik ze niet kwalijk. Het was einde dag. Ze zagen er vermoeid uit. Misschien iets minder ritten inplannen voor ze. *Betreft dit review verzoek. Akkoord moeten geven om IP adres te delen is wat overbodig.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam