Bagger

Verkeerde bestelling gekregen, hadden ze mijn bestelling bij een ander adres gebracht. Amper communicatie ivm slecht nederlands. Ze moesten terug naar de vorige bezorgadres, om de bestelling om te ruilen, deze mensem hadden onze dozen al open gesneden, voormij nooit meer deze bezorgdienst.

Mensen zijn correct

Is correct afgeleverd, maar ik vind 49.00€ veel geld voor het brengen op de begane grond, dat jullie dit bedrag rekenen als het naar vier hoog moet,dan heb ik er begrip voor.

Vriendelijk en op tijd!

De bezorgers waren erg vriendelijk en kwamen binnen het geplande tijdvak

Volgens afspraak

Geheel onterecht, maar gebaseerd op ervaringen met andere logistieke dienstverleners, had ik graag wat meer op de hoogte gehouden willen worden Maar als je doet wat je beloofd, en dan ook nog met 2 behulpzame chauffeurs dan is dat niet nodig. Bedankt

ben zeer tevreden over de aanpak.

zeer vrienlijke mensen die weten waar over ze praten.

Geïrriteerde mannen die nogal agressief overkomen

Geïrriteerde mannen die nogal agressief overkomen

Slechte communicatie

Ik wordt niet op de hoogte gesteld als een levering niet doorgaat. Het is dat ik zelf gebeld heb, anders had ik de hele dag voor niks gebeld. Toen mijn kast geleverd werd, zou er niet gemonteerd worden terwijl dit wel was afgesproken. Moest ik er weer achteraan bellen.

Netjes bezorgd

Bezorgers waren uitermate vriendelijk en leverde het pakket keurig af in de woonkamer.

Goed bezorgd vriendelijke bezorgers

Voldaan aan verwachting

Mijn Ikea bestelling werd geleverd met Alert Logistiek, helemaal gegaan volgens verwachting. Een dag voor de uitgekozen leverdatum ontving ik informatie over hoe de levering te volgen en de ochtend zelf kon ik via de track & trace zien hoe veel stops er nog voor mij zouden zijn. Vrij vroeg in het aangegeven tijdvak was de chauffeur al bij ons voor de levering, mijn vriend en ik hebben zelf even geholpen met tillen omdat de chauffeur alleen was en dit werkte perfect. Onze bestelling is volledig en heel vervoerd en aangekomen. Enige tip is dat er per mail wordt aangegeven dat de chauffeur een half uur van tevoren belt, dat is niet gebeurd. Voor ons geen probleem omdat de track & trace het aantal stops aangeeft, maar wellicht is het voor anderen storend dat je er niet vanuit kan gaan dat je gebeld wordt voordat ze er zijn.

Prima netjes binnen gezet.

Prima geleverd , beleefd en nette mannen.

Nette super snelle bezorgers.

Nette mensen die weten wat ze doen.

Ik kon zien hoe laat ze ongeveer kwamen en vriendelijke bezorgers

Slechte communicatie chauffeurs

Slechte communicatie met de chaufeurs,spreken zo goed als geen nederlands,gaat met gebaren communiseren ,rijden over voetpad,en begrijpen totaal mijn uitleg over de rijroute niet,sorry

Goede service, op tijd en zelfs op de juiste plek bezorgd.

De bezorgers waren vriendelijk en netjes op tijd. Vooraf duidelijk aangegeven dat zij onderweg waren. Mijn spullen waren erg zwaar dus de bezorgers hebben het op de gewenste plek gezet. Heel erg fijn!

Goede ervaring en op tijd

Vriendelijke bezorgers en luisteren ook naar je mening

Prima info en op tijd

Info was duidelijk en overzichtelijk en levering verliep prima

Klantgericht

De heren hebben de spullen binnen het huis geplaatst, voorbij de eerste drempel. Heel fijn! Zorgvuldig en met aandacht.

Nette service fijne bezorgers

Nette service fijne vriendelijke en behulpzame bezorgers

Ik ben absoluut niet tevreden

Ik had specifieke gevraagd om mijn nieuwe meubels te bregen naar de derde verdieping waar ik woon als ik ben alleen en kan ik die mijnzelf bregen naar boven. De twee medewerkers die kwamen weigerden me expliciet te helpen, ik zei dat ze konden alleen maar me helpen met wat trappen meer lopen naar de derde verdieping maar ze zeiden ze gingen dat niet doen. Ik heb getekend en gingen ze weg. Als ik had dat van tevoren geweten had ik niet jullie service besteld. Slecht ervaring.

Degelijk, vriendelijk

Degelijk, vriendelijk

Precies op tijd

Je kon ze precies volgen. Alleen jammer dat ik de mannen niet verstond.

Heel positief

Bezorging keurig op tijd en netjes in woonkamer neergezet, vriendelijke bezorgers

Professioneel en goed

Ze belde me 5 minuten voordat ze er zouden zijn en waren ook binnen 5 minuten weg!

At time, complete and carefully delivered

Helped me rearrange appointment for delivery through customer support. Delivery workers brought products inside my apartment carefully. Good lads.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam