Snelle nette levering

Nette bezorger die in het afgesproken tijdvak bezorgde

Snel, overzichtelijk en vriendelijk.

Zeer slecht

De bezorging heeft geen overzicht. Ik heb duidelijk besteld wat ik wilde en dat het naar boven moest worden gebracht en ik had daar ook voor betaald. Dozen zijn door elkaar heen gehaald waardoor ik de verkeerde spullen had, ze komen ruim 2 uur te laat en ik moest helpen met sjouwen. Zeer slechte service!!

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Quick delivery

Nice staff.

In een woord:verschrikkelijk

Verkeerd adres afgeleverd. Van het kastje naar de muur, gewoon echt heel slecht.

Sterke, vrolijke en behulpzame werknemers

Goede service, vrolijk en vriendelijke service

Perfecte levering.

Keurig in de gestelde tijd. En perfect geleverd. Tot aan de deur.

Was een snelle levering

Was goed geregeld

Hele aardige mensen die uit zichzelf ook nog extra service boden

Hele aardige mensen die ook nog extra service bieden. Een 10.

Goeie service

Onze bestelde tuinset werd keurig bezorgd tot in de tuin. Met een telefoontje van tevoren wisten we precies wanneer we de bezorgers konden verwachten. Ze waren keurig op tijd en erg vriendelijk.

Snel en vriendelijk

Vriendelijke medewerkers en snel geleverd.

Ik had per ongeluk de verkeerde postcode opgegeven dus het was een zoekplaatje voor de chauffeurs geworden. Ze hebben wel de spullen prima afgeleverd.

Luie bezorgers

Ik heb €49 betaald voor de bezorging van mijn bed en de bezorgers wouden het niet naar boven brengen, terwijl ik maar op de eerste etage woon. Heel erg zonde van mijn geld.

geen communicatie en eeg klantonvriendelijl

de bestelling zou tussen 8 en 13 komen. heb hier meerdere confirmaties van. Echter kwamen ze pas om 15.15. Het was nooit geregisteerd als ingeladen dus had hier geen informatie over via track en trace en er is ook geen poging gedaan met ons te communiceren. Ik heb gebeld naar de stand van de bestelling maar vanwege gebrekkige melding had ook ikea geen idee waar het was of dat het nog kwam. De bezorgers zelf waren ook behoorlijk onvriendelijk en commiceerden niets en zeiden niets over dat ze in ene aankwamen ver na de beloofde tijd. Dit zorgde voor veel stress en chaos in de dag en planning

Snelle en correcte levering met vriendelijke bezorgers

netjes afgeleverd

Op tijd, super vriendelijke & hulpvaardige bezorgers

Op tijd, super vriendelijke & hulpvaardige bezorgers

Snelle en goede levering

Ze waren ruim binnen de afgesproken tijd aangekomen. Ze belde van te voren of ik thuis was. En netjes boven gebracht.

bezorgen op tijd, daarna lichte teleurstelling

bezorging van mijn IKEA bank was op tijd, goed te volgen in de track&trace en van te voren gebeld dat men er aan komt. Echter pakket ( 3 grote onderdelen) op het trottoir gezet en niet zoals IKEA aangeeft, over de drempel geleverd. Ik moet het pakket zelf maar uitpakken en najaar binnen sjouwen. Dit was teleurstellend.

Super geregeld

Goede sevice mocht niet helpen. Netjes binnen gezet... Van te voren opgebeld dat ze er aan kwamen. Dus super

Te laat en niet van tevoren gebeld

De levering was bijna een uur later dan het afgesproken tijdslot (12-16.00 uur). En ik ben niet 15-30 minuten van tevoren gebeld zoals was beloofd, en aangezien ik niet woon op afleveradres was dat allemaal erg onhandig

Op tijd maar helaas niet geleverd in kantoor alleen tot de gang

Op tijd maar helaas niet geleverd in kantoor alleen tot de gang

Is niet komen opdagen. Pas de dag erna een nieuwe afspraak kunnen maken.

De bezorger had de opdracht van Ikea ontvangen en heeft een dag van te voren een bericht gestuurd dat ze zouden langs komen. Helaas zijn ze de opvolgende dag niet gekomen. Pas nadat ik 1,5 uur heb gebeld met Alert en Ikea heb ik zelf een nieuwe afspraak voor levering kunnen maken. Samenvatting: - Track and Trace werkte niet - Is niet op afgesproken dag langs gekomen - Slechte klantenservice telefoonlijn

Goed gedaan en op tijd!

Hoogoorddreef 145