Prima zaak!
Goede uitleg, scherpe prijzen en eerste klas materialen.
Kees
Oegstgeest
Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 222 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Goede uitleg, scherpe prijzen en eerste klas materialen.
Kees
Oegstgeest
Afgelopen woensdag gebeld met de medewerkers van online vloershop. Eerste contact ging erg goed, al mijn vragen werden direct beantwoord. Ik had elders twee vloeren gezien en op deze website gevonden. Dit was de goedkoopste winkel voor de zelfde kwaliteit. Toen ik aangaf wel haast te hebben bij de bestelling denkten zij met mij mee en na een paar belletjes kon de vloer geleverd worden op de gewenste datum. Erg vriendelijk, behulpzaam, snel en meedenkend personeel. een dag na de levering ben ik nog gebeld door het personeel om te vragen of alles naar wens was en of zij mij met iets anders konden helpen. Echt een aanrader!
Suayip
Amersfoort
Alles is van begin tot einde goed geregeld. De communicatie was duidelijk en goed. Afspraken worden nagekomen en levering is op tijd.
13 February 2023
Irene
Utrecht
Besteld en snel en keurig geleverd. Mankeert echt niets aan.
10 February 2023
Bart de Wit
Alkmaar
Een volgende keer bestel ik weer bij de Online vloershop.
7 February 2023
H
Beuningen
Nette prijs en goede communicatie.
29 January 2023
Wiebe
Katlijk
Wat een fijne ervaring. Levering nog voor ons gewenste moment (in overleg), vriendelijk contact en updates. Voordelig tov andere aanbieders. Helemaal top! Aanrader.
25 January 2023
Marc
Den Haag
Gebeld vanwege een onduidelijkheid op de website. Dit is direct opgehelderd en verholpen. Hierna kon ik de bestelling plaatsen. Levering was binnen paar dagen (weekend zat er tussen). Prijs was ook heel concurrerend!
25 January 2023
Frank Roet
Heerhugowaard
Vragen snel beantwoord, bestelling snel geleverd. Waar andere bedrijven 1-2 weken levertijd hebben, was dat hier maar een paar dagen. Erg fijn. Verder ook nog de goedkoopste.
24 January 2023
Elianne
Venray
Prachtige vloer besteld! De service is echt geweldig. Wij konden op de dag van levering het adres nog wijzigen en daarnaast was de levering van de vloer ook super snel.
24 January 2023
Floor
Dalen
Onlangs een PVC plak vloer gekocht op Online vloershop. Zeer klantgericht en behulpzaam. Bij de levering waren een aantal planken beschadigd door transport. Buiten de schuld om van de webshop, direct goed geholpen en uiteindelijk het aantal beschadigde planken opnieuw geleverd.
20 January 2023
Thijs
Groningen
Goede service en communicatie!
18 January 2023
Lennert
Voorburg
Goede zaak met kennis van vloeren. Vriendelijk geholpen en zelfs retourneren wou na verstrijken van de 14 dagen nog prima. Zeer klantvriendelijk geholpen en zou zeker terugkomen in de toekomst!
17 January 2023
Sven
Assen
Netjes geleverd, prettige communicatie
17 January 2023
Ferry
Dordrecht
Alles zelf online besteld, laminaat vloer, plakplinten en gewone plinten. Site zeer overzichtelijk en zeer snelle bezorging in overleg.
14 January 2023
Talitha
Vogelwaarde
Super geholpen door de eigenaar. Belt netjes of alles goed is aangekomen. Ook bij het aanpassen van een lopende bestelling was er geen probleem.
9 January 2023
Danny
Culemborg
Goede prijzen, klantvriendelijk, belde zelfs een dag na de levering of alles in orde was
7 January 2023
Johan
Borger
Super service.
7 January 2023
Jacobus
Zandvoort
Afspraak is afspraak. Kortom een aanrader!
3 January 2023
Math
Landgraaf
Geleverd op gewenste datum, goed verpakt en vriendelijke bezorgservice
3 January 2023
Nathalie J.M.
Waalre
Als gevraagd en door hun toegezegd de vloeren voor de kerst nog in huis gekregen! Zeer tevreden klant!
24 December 2022
Bas
Harkstede
Op een zondagavond hadden we online een vloer uitgekozen en besteld Maandagochtend werden we persoonlijk gebeld dat alles goed was doorgekomen en of we evt de leverdatum aan zouden willen passen ivm de distributie in onze regio ..geen probleem. We kregen dezelfde week op vrijdag alle bestelde spullen netjes en goed verpakt en tot de voordeur toe aangeleverd! De maandag erop werd er nog even nagebeld of alles goed was gegaan en of alles klopte. Wij hebben het als zeer prettig ervaren hoe alles werd geregeld en ook het klantcontact was top! Kortom, wij bevelen het zeker aan om hier een vloer en toebehoren te bestellen !!
17 December 2022
Ronnie
Afferden (Gelderland)
Na 2 maal telefonisch contact met Jurgen zeer vriendelijk en goede antwoorden op mijn vragen pvc vloer besteld snel en zeer goed afgeleverd. Was een prima blacknovembersale .
17 December 2022
Bourtange
13 December 2022
Ronnie
Afferden (Gelderland)
Onlinevloershop.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige laminaat, plak- en click PVC vloeren tegen de aller scherpste prijzen op de markt!
Rijksweg 42
9422 CD Smilde