Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snel verzonden en ontvangen.
1 July 2024
Priscilla
Utrecht
Er is twee keer heel snel geleverd en super fijn assortiment van kraaltjes en benodigdheden. De volgende keer bestel ik weer hier!
21 June 2024
Kristine
Amsterdam
Mijn dochter was enthousiast over het assortiment, precies wat ze zocht. De bestelling is snel geleverd en zag er mooi verzorgd uit. Helemaal blij dus.
7 June 2024
C
Castricum
Mooie kralen
12 May 2024
Ingrid
Puttershoek
Mooie, overzichtelijke site! Snelle en verzorgde levering met altijd een leuk kadootje! Gewoon top!
3 May 2024
Myrna
Berg en Terblijt
De website is mooi vormgegeven. Duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk zoeken. De Haribo beertjes bedels zijn geweldig! Zo blij mee. Ook de prijzen vallen mee. Alles wordt netjes verpakt en snel geleverd. Bedankt voor de leuke attentie erbij!
25 April 2024
Heidi
Amersfoort
Eerst app contact gehad met de eigenaresse, heel snel reactie en afhandeling van de order. Een aanrader!
17 February 2024
Fan
Krimpen Aan Den Ijssel
Duidelijke site, leuke kralen en super snelle levering
6 November 2023
Ilona
Houten
De kralen waren heel betaalbaar en zijn erg mooi. Ik had een klein zakje extra kralen gekregen en de levering was heel snel!
1 September 2023
Anne
Den Haag
Snelle levering en mooie kralen voor een goede prijs. Zelfs nog een leuk extraatje erbij :) Heel tevreden.
30 July 2023
Femke
Waalwijk
Kreeg het super snel binnen. En al mijn kraaltjes zijn te leuk! Ik maak Taylor Swift vriendschap armbandjes om die volgend jaar uit te delen.
24 July 2023
Joan Baas
Medemblik
De service is super en de kralen zijn van goede kwaliteit.
17 July 2023
Romy
Amsterdam
Ook een leuke gift bij de bestelling!
20 May 2023
Cindy Elmont
SWIFTERBANT
Gewoon top!
31 March 2023
Ilona
Gouda
Kralen voor een feestje besteld. De kralen zien er mooi uit. Fijn dat de mm afmeting bij de kralen staan. Ik kwam een aantal letterkralen te kort en heb gevraagd of ik een extra zakje kon bestellen, met daarin in ieder geval de desbetreffende kralen. Dit was binnen en dag geregeld! Hartelijk dank!
16 January 2023
Hanneke Tromp
Rouveen
Kralen waren goed Duurde alleen lang eer ik ze had , dat lag niet aan de kralenoutlet maar aan post.nl
23 December 2022
marion
Heijningen
Snel geleverd, de hoeveelheid en bedels zelf vielen wat tegen, misschien had ik beter op moeten letten.
20 December 2022
Betsy
Breda
Met volle overtuiging heb ik bij jullie een bestelling geplaatst en BETAALD maar nog niks geleverd,, Zodus
Beveelt niet aan
16 December 2022
Jean-Pierre
Ninove
Goedemorgen Jean-Pierre,
Uw bestelling is dinsdag door ons verzonden vanuit Nederland.
Ik verwacht dat het deze week of begin volgende week bezorgd zal worden in België.
(In een feestmaand naar een ander land verzenden kan soms iets langer duren)
Jammer dat u gelijk een slechte review achterlaat terwijl u ons ook even had kunnen appen zoals u al eerder had gedaan met vragen over de houten letterkralen.
Ik hoop dat u alsnog blij bent zodra de bestelling wordt bezorgd en u eventueel de review zou willen aanpassen.
Met vriendelijke groet,
Lisa
Snelle verzending en het aanbod was net wat ik nodig had. Zeer tevreden
11 December 2022
Holst
Echten dr
Helemaal top!
31 October 2022
Marlies
s'Gravenzande
Een bestelling plaatsen bij een webwinkel die je nog niet kent, is altijd spannend. Maar kijkend naar het aanbod, de prijzen en afgaan op je gevoel, kan je nog wel eens zeer prettig verrast worden. Zoals hier dus! Dinsdag besteld, de woensdag erna al heerlijk met mijn aanwinst aan het freubelen geweest met de geweldig leuke kralen. De verrassingszakjes overtroffen mijn idee hierbij. Jullie hebben er een fan bij!
27 October 2022
Wilma
Ede
Fijne zending snel en goede kwaliteit
23 October 2022
22 October 2022
Lucia
Houthalen
Hi Lucia,
Jouw bestelling is woensdag verzonden. Aangezien hij vanuit Nederland naar België is verzonden kan het soms iets langer duren.
Ik kan wel zien dat het brievenbuspakketje al is aangekomen in een postnl sorteercentrum in België dus je zult het waarschijnlijk alsnog snel in huis hebben.
Zodra je de bestelling hebt ontvangen zou je dan de review willen aanpassen of een nieuwe willen schrijven. We zijn er benieuwd wat je van de kralen vindt :)
Groetjes
Lisa - De Kralen Outlet
Handige website met veel keuze.
16 October 2022
Mariska
Ede
Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb, leuke en mooie kralen en bedels e.c voor een betaalbare prijs.
13 October 2022
Joke