Geweldig kwaliteit

Ko

Super kwaliteit goed verpakt snelle service heb al vele mensen op de hoogte gebracht van jullie site

zeer goed

het zelfde als de andere keren maar nu kon ik geen korting invullen .

Heerlijk verse noten en snelle bezorging

De bestelling verliep gemakkelijk en snel. Goed verpakt en heerlijke noten en granola

heerlijke mix goede Kwaliteit

lekker genoten van jullie noten ze smaakten best tot laatste noot op lest

Veel sortering,snelle verzending en prima kwaliteit.

Tevreden

Heerlijk ik ben zeer tevreden Lekker noten geleverd snel

heel tevreden , lekkere noten alles goed verpakt.

Echt zo lekker vers geroosterd thuis

In 1 woord verrukkelijk

Positief

Heerlijke noten, gorde prijs.

Prima ervaring. Snelle levering en prima prijzen.

Netjes verpakt en geleverd

Lekkere noten en zoutjes

Topzaak!

Altijd kwaliteit voor fatsoenlijke prijzen en snel geleverd!

Lekker

Voor de zoveelste keer pindarotsjes besteld, die zijn toch wel heel erg lekker hoor

Helemaal perfect

Voor het eerst besteld bij deze aanbieder. Dit was geheel volgens verwachting. Noten en mixen zijn goed luchtdicht verpakt en geseald zodat versheid gewaarborgd is.ook de levering was snel.

Top kwaliteit

Alles mooi en handig verpakt, en snel geleverd. Veel variatie aan noten en samenstelling.

Heerlijk vers

Smaakt echt zoals op de markt. Snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Heerlijke noten

Je kunt proeven dat het verse nootjes zijn. Heb al eens eerder besteld, en ben van plan om dit vaker te doen. De bestelling is ook heel snel bezorgd.

Snel en keurig verpakt goede service en het aller belangrijkste het is allemaal erg lekker.

Heerlijke verse noten

De noten zijn heerlijk vers en worden snel thuis geleverd. Ruim keuze assortiment. Voor elk wat wils. Een echte aanrader

Snelle verzending en lekkere verse noten

Goede ervaring

Snelle levering En lekkere verse noten

Lekkere noten

Snelle levering, prima verpakt Mooie verdeling van noten Noten smaken lekker Zeker een aanrader voor een volgende keer

Snelle en goede service

Veel keuze en goede service

Heerlijke noten

De box waar de noten in zaten was gescheurd tijdens transport waardoor het even moeilijk werd om ze over te gieten maar verder was alles goed

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!