Originele beoordeling
Bedankt voor je review Erik en fijn dat de klantenservice goed heeft geholpen :) Proost!
Originele beoordeling
Bedankt voor je review Roy! Fijn dat de biertjes zijn bevallen en dat de adventskalender in de smaak valt ;) Tot de volgende en proost!
Bedankt voor je review Menno en fijn dat alles goed is gekomen :) Groeten en proost!
Originele beoordeling
Fijn dat alles soepel is verlopen Iris, bedankt voor het compliment en de mooie review! Groeten en proost! :)
Bedankt voor je positieve Review Teun! Fijn om te horen dat de bieren zijn bevallen ;)
Bedankt voor je review Marco. Volgens onze gegevens is deze opgelost en heb jij je pakket ontvangen. Wij hebben hierover contact opgenomen. Laat graag weten als wij nog iets voor je kunnen doen!
Originele beoordeling
Bedankt voor je review Patrick en dat is een terecht punt! Bedankt voor de tip, daar gaan we zeker aan denken. Groeten, en proost!
- De webshop voor échte craft bieren - Voor liefhebbers, door liefhebbers - Neem een kijkje op onze website: https://www.craftonly.nl/ Onze webshop staat vol met de allermooiste craftbieren en leuke bierpakketten!