Prima. En mijn man is steeds verrast dat het, voor hem, onbekende biertjes zijn.
Prima.
Prima.
22 May 2022
Hester
Etten-Leur
Het kiezen van een leuk cadeau is nu wel erg gemakkelijk.
20 May 2022
Eric
Horn
Fijne ervaring, alleen de dag erna wat minder..
19 May 2022
Aaron
Geesteren
Geweldige klantenservice, snelle respons en samen kwamen we uit tot een goede oplossing!
17 May 2022
Niek
Rijssen
Goede productkeuze en eenvoudig afrekenproces
13 May 2022
Goede snelle service
4 April 2022
Arno
Duiven
Bedankt voor je positieve review, Arno! Fijn dat het je is bevallen om te bestellen bij CraftOnly.nl :) Cheers, Joyce
Makkelijk bestellen en snelle levering.
1 April 2022
Charlotte
Harmelen
Pakket was eerst niet geleverd, na contact opnemen een nieuwe bestelling gekregen met wat extra's erbij. Erg blij met de service!
28 March 2022
Michel
Gouda
Snelle en correcte levering! Ook wordt je heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Met een leuke dosis humor. Ga zo door en bezorg iedereen maar een glimlach.
7 March 2022
Ton
Nederweert
Bedankt voor je positieve review Ton! Leuk om te horen :) Proost!
Snelle bezorging en lekkere biertjes!
11 February 2022
Irina
Utrecht
11 February 2022
Dora
Een
Leuke acties, lekkere biertjes en goede service! :) Voor elke gelegenheid een passend cadeau
10 February 2022
KRB
Enschede
Bier matchte niet met opgegeven soorten bieren waardoor onduidelijk was wat de kenmerken van het bier was. Tevens waren ook 3/5 bieren IPA. Uitleg per bier mag uitgebreider (was erg summier).
Beveelt niet aan
10 February 2022
Desi
Groenlo
Het was netjes verpakt het was een kado De persoon was er blij mee
7 February 2022
Theo
Veldhoven
Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Bestelling was goed aangeleverd bij DHL, maar daar ging het niet goed. Na contact te hebben gehad, keurig en snel opgelost. TOP-service !
4 February 2022
E.
Moergestel
Ik vond de adventskalender niet fenomenaal :-) Gelukkig kom ik uit België en waren alle bieren nieuw voor mij, maar er zaten al bij al geen bovengemiddelde bieren tussen. Bovendien komen niet alle bieren die in de box zitten overeen met de bieren die je te zien krijgt bij het scannen van de QR code. Zo zat bijvoorbeeld de Hooglander IPA bij mij in de box, terwijl de app aangaf dat het die dag de Hooglander Milk Stout was. Ook enkele kleine foutjes in de info die je ziet na het scannen van de QR code, zoals foute alcoholpercentages. Ik kocht de box met €20 korting en dan is het prijs/kwaliteit net oké. Voor de volle prijs had ik er toch wel spijt van gehad :-)
Beveelt niet aan
20 January 2022
Jeffrey
Mol
Iden
8 January 2022
Rene
Middelbeers
Snelle levering en een goede keuze aan biertjes.
8 January 2022
Wim
Heerenveen
De bestelling is goed aangekomen. De biertjes zijn goed in de smaak gevallen. Al met al tevreden.
6 January 2022
Willem
Apeldoorn
Goede snelle service.. Aandacht in de communicatie gestoken; leuke mail opbouw :)
3 January 2022
Tamara
Venray
- De webshop voor échte craft bieren
- Voor liefhebbers, door liefhebbers
- Neem een kijkje op onze website: https://www.craftonly.nl/
Onze webshop staat vol met de allermooiste craftbieren en leuke bierpakketten!
Ridderplein 33
5421 CX Gemert