We hebben genoeg boeken nou

Ik wou graag stoppen Dat doe ik via zo anders kom ik er niet door. Afz Fam Grootsevert Droebertweg 2 7137 hB Lievelde

Leuk

Zit heel leuk lees plezier tussen. Lees namelijk zelf ook een beetje mee. Maar soms lijkt me het mooiste dat je zelf je pakket kan samen stellen. Want om eerlijk te zijn. Niet alles is leuk. Of het spreekt je niet aan. Dat merk ik aan me kind.

Zijn leuke boekjes . Vind alleen dat de tijd tussen bv 5 en 6 jaar te lang is voor het niveau van de boekjes . Misschien moet ik zelf ook eerder contact opnemen maar aan de andere kant vind ik een persoonlijk contact van jullie kant ook een must .

De meeste boeken worden enthousiast ontvangen

Mijn kinderen kijken iedere keer uit naar de boeken. Toch worden niet alle boeken gelezen.

Super kinderboeken.

Heel mooie kinderboeken. Zij is er als de kippen bij zodra ze er zijn. Super.

Elke keer een leuke verrassing om het pakket te ontvangen.

Leuk pakket en sluit goed aan bij de belevingswereld van mijn zoon. Spot on zal ikmaar zeggen. Leuk dat zijn tv helden in de doe boeken terug komen.

Steeds weer een leuke verrassing

Wij hebben voor Kwebbels gekozen omdat onze kleindochter gek is op verhaaltjes en op knutselen. De pakketjes van Kwebbels zijn steeds leuk en gevarieerd en goed afgestemd op het leeftijdsniveau

De pakketten verschillen

De eerste paar pakketten waren erg leuk met herkenbare figuren voor mijn zoon, waaronder peppa big en bumba, de laatste pakketten bevatten dunnere boeken en geen herkenbare figuren meer. Wel zit er altijd een leuk doeboek bij echter voor de leeftijdscategorie kunnen de kindjes hier nog niks mee, dat is jammer.

Super leuke pakketten.

Tot nu toe super leuke boekjes binnen gekregen voor mijn kleine meid. En we hebben ook veel bekende en leuke boeken gekregen, zoals bumba, dikkie dik en peppa big. Je krijgt waar voor je geld.

Ik ben heel blij!

Mijn baby houdt van boeken. Elke maanden krijgt hij leukste boeken! Dankjewel

Elke maand lees en speel plezier

Elke maand weer leuke boekjes voor mijn kleinzoon en zelfs af en toe voor de buurjongen.

Super leuke boeken passend bij leeftijd.

Elke keer als het pakket binnen komt met de onwijs leuke boekjes is ons zoontje erg blij! Hij gaat dan gelijk alle boekjes lezen, soms wel 3 keer!

Geweldig leuk

Ikvind het altijd super als ik mijn kwebbels pakket krijg! Met plezier wacht ik er altijd op.. nu hoop ik dat ik een extra pakket win :) Groetjes van stefan

Slecht

Ik vraag een pakket aan voor me zoontje van 5 jaar voor de 2e keer. Ik krijg babyboeken en 1 boek die ik de vorige keer al heb gehad. Laatste keer voor mij. Reactie gehad van kwebbels, ik krijg een nieuw pakket toegestuurd passen bij de leeftijd.

Geweldige verassing voor me dochter

Kreeg voor mijn dochter haar 6e verjaardag een pakketje uit het niets leuke verrassing voor haar en meteen meer besteld. Mag fam de jong

Top boeken

Ieder kwartaal nieuwe boeken die goed aansluiten op Boyan's leeftijd en met hem meegroeien. Zijn jongere zusje geniet nu van de voorraad die er al is.

Goed maar niet perfect.

Leveren netjes optijd, leuke boekjes. Alleen persoonlijk ben ik het niet altijd eens met de leeftijdskeuze. Ik hoop dat hier nog is naar gekeken wordt

Leuk en makkelijk

Voordelen: - je hoeft er de deur niet voor uit - voor de kinderen is het een cadeautje iedere keer - goedkoop - merkboeken - stoppen wanneer je wil Nadelen: - je kan zelf niet kiezen - soms minder leuke boeken Ik ben nu 2 jaar lid en krijg voor allebeij mijn kinderen om en om een pakketje. Ook doe ik mee met de spaaractie en kan bijna de tablet bestellen. Mijn kinderen zijn nog steeds iedere keer blij met de pakketjes en daar doen wij het voor.

Postbus 7023

4800 GA Breda

Over Kwebbels Kinderboeken

KWEBBELS, dé kinderboekenclub stelt iedere maand de leukste leespakketten samen voor kinderen van nul tot twaalf jaar. De kinderboeken worden met veel zorg uitgezocht. Lezen is namelijk leuk en het leesplezier van kinderen vergroten nog leuker! Dus iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken.