Snelle levering van bestelde hoeveelheid.

Site was zondagmiddag niet in staat Ideal betaling te accepteren waardoor ik in de bestelling bleef hangen. Maandag alsnog gelukt

Groot aanbod en Snelle levering

Snel en goed geleverd, met een paar “probeer”snoepjes.

Snel en heerlijk !

Niet goed

Totaal 44.50 betaald voor een pakket waar 16 pakketjes Wilhelmina suikervrije pepermunt in moet zitten, maar er zat maar 1 pakketje in van de pepermunt Foutjes kunnen natuurlijk altijd gebeuren hoop dat het snel wordt opgelost

Uitmuntend

Kwaliteit prijs is uitstekend. Goeie houdbaarheidsdatum . Snelle service . Kwaliteitsvol verpakt en geleverd .

Goed contact Snelle levering Goed product

Betaalbare webshop en veel keuze. Ik zocht Amerikaanse lollies en ze zijn de enige die deze voor een betaalbare prijs verkopen. Snelle levering en goed contact.

super snelle levering en precies zoals omschreven

super snelle levering en precies zoals omschreven

Alles top

Prima en snel geleverd.

Prima en snel geleverd.

Al een week aan het wachten op het pakketje

Er wordt dat het pakketje geleverd is maar niet bij ons

Helemaal tevreden

Mooi verzorgd en verpakt plus heel snel gestuurd. Alle dank!!

Ik ben super tevreden!

Makkelijk bestelsysteem, snelle service en verrast met lekkers :)

Correcte en snelle levering

De goederen die ik bestelde zijn snel toegekomen, en alles was aanwezig. Zeer tevreden van de afhandeling en communicatie.

Snel en netjes verzonden!

Producten waren goed verpakt en zeer snel verzonden!

Goed opgelost

Klein onderling misverstandje gehad, maar goed opgelost achteraf.

Volop keuzemogelijkheden

Ik ben altijd op zoek naar een speciaal iets van snoep en dat is mariaschuim. Bij jullie heb ik deze gevonden. Verder volop keus en makkelijk te bestellen.

Teleurgesteld

Alles was perfect in orde behalve 2x grote pringles doos. Heb 2kleine gekregen ipv groot. Hierover een email gestuurd met fotos erbij. Tot de dag van vandaag nog steeds geen antwoord gekregen. IEDEREEN MAAKT EENS EEN FOUTJE MAAR JE MOET ZE RECHTZETTEN OOK EH!!

Goede service, snelle levering!!

Goede service, snelle levering!!

Snelle le levering, netjes verpakt..Uitgebreid assortiment.. En ontzettend lekker!!

het was een hele goede ervaring

vverder geen toelichting

Prima ervaring

Gewoon goeie prijs. En snelle levering

Olivijn 200

3316 KH Dordrecht