De bestelling is op tijd aangekomen!

Snel en goed

Zeer snel levering en netjes verpakt.

Snel en goed bezorgd!

Snel, goed en netjes geleverd

Snelle levering en klantvriendelijk

Snelle levering en klantvriendelijk

Perfect volgens afspraak geleverd!

Snel, netjes en vlot geleverd.

Goed maar laat

Ik had mijn snoep bestelt en toen stond er volgende dag in huis ik heb ongeveer 3 dagen gewacht voordat ik het had Dus mijn vriendin haar verjaardagscadeautje is nog steeds voor haar maar erg verlaat

Heel positief

Goed geregeld

Snel en goed geleverd

Vrijdag bestel en maandag geleverd , prima toch !!!

Snel en netjes geleverd..top!

Na 2 dagen me bestelling binnen. Doos was beschadigd maar de producten niet. Tot de volgende keer

Uitstekende snelle service

Ik zou hier zeker weer wat bestellen. Van de website tot op de hoogte houden tot het snelle leveren, alles is perfect gegaan.

Prima ervaring

Ik heb vanmiddag mijn bestelling ontvangen, zoals afgesproken. Keuze was ruim, bestellen makkelijk en snel ontvangen.

Top snelheid

Vrijdagmiddag iets besteld en zaterdag al geleverd . Product zoals verwacht

Fijne snelle levering

Fijne snelle levering. We waren al enige tijd op zoek naar cola lolly’s van vroeger. Mooi met Vaderdag kunnen geven, mijn man was er erg blij mee. 1 dag van te voren besteld, volgende dag in huis.

Op voorraad hebben van artikelen die elders niet meer te krijgen zijn

Snelle levering.

Prima ervaring

Eenvoudig te bestellen. Snel verzonden. Op de hoogte gehouden van de levertijd. Op tijd ontvangen. Kan niet anders zeggen dan dat het top was.

Makkelijk besteld, snel en keurig geleverd!!

Hier zal ik zeker nog s bestellen. Scherpe prijs. Snel bezorgd. Heel fijn

Is goed

Mijn ervaring is prima, maar voor 12.00 uur besteld morgen in huis, dat gaat helaas niet op want ik krijg pas 2 dagen nadien mijn bestelling. Daar valt wat aan te doen. Dat kan beter.

Snelle levering ...

Nostalgisch Snoep!

Toen ik nog klein was kocht mijn moeder wel eens van deze snoepjes. Sindsdien heb ik ze nooit meer kunnen vinden, tot nu toe!! Ze zijn nog lekkerder dan ik me kan herinneren! Enige opmerking die ik heb is dat ze duidelijker mogen zijn bij het bestellen over de levertijd.

Top, snel en goed

Zeer snelle correcte levering van heerlijke zuurtjes

Snelle service en bezorging.

Levering voldoet aan verwachtingen.

Bestelling is nog niet gekomen!

Bestelling is niet gekomen! Zou er dinsdag al zijn! Komt ook vandaag niet! Afspraak was dinsdag!

Olivijn 200

3316 KH Dordrecht