Precies wat ik zocht

Ik heb deze chips op verschillende plekken proberen te bestellen maar altijd foute zak. Dit keer was het wel goed bij Candyspot.nl. Ik blijf hier bestellen

Goed verzorgd en verpakt

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering, gisteren besteld; vandaag toegekomen. Netjes verpakt in een stevige doos en alles aanwezig, zelfs een extra geschenkje.

Goede prijs & snelle levering

Dankzij de goede service van Candyspot was de traktatie van mijn dochter echt een succes.

TOP

Zeer snelle top-service.

slecht

zeer slechte ervaring. Ik bestelde de haaiensnoepjes voor een spreekbeurt voor mijn zoontje. Niets ontvangen. Twee keer gebeld (geen gehoor) en de voicemail ingesproken. Geen reactie terug ontvangen. Tot op heden mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Veel keuze, nette verzending

Spullen kwamen kapot aan

Ik had jelly beans besteld in potjes, deze potjes waren allemaal gebroken en daarna meerdere malen geprobeerd om met candyspot te bellen, maar ik krijg niemand aan de lijn

Boos !!!

Bestelling geplaatst… niets ontvangen. Reactie.. vertraging PostNL… nee dus … product nooit ontvangen bij PostNL…. Gemaild één keer reactie…. App gestuurd… geen reactie… gaat mij niet om het geld maar om het principe… foutje kan altijd….. maar los het op …. :-(

Keurig op tijd en precies wat beloofd

Haagsche Hopjes binnen twee dagen in huis en keurig verpakt.

Alles top! De verpakking en de supersnelle verzending.

zeer positief

Duidelijke website en de bestelling is zeer snel afgeleverd en ook goed navolgbaar. Zorgvuldig verpakt.

Uitstekend verpakt allemaal. gaan zeker nog een keer bestellen hier keuze genoeg

Het is heel hard

Mijn snoep die ik heb besteld is echt zo hard als steen. En was al open is het mogelijk om een goeie te krijgen een dichte? Verder ben ik helemaal tevreden met de smaak alleen breek mijn tanden

What you see is what you get!!

Op website een snoepboeketje voor dansuitvoering kleindochter gezocht. Je krijgt het zeer gauw thuis netjes verpakt en het ziet er precies zo uit als op de website!! Heel blij mee.

Snel geleverd en prima prijs

Binnen 1 dag geleverd!! Fijn dat het zo snel gaat. En de prijs is top!!

Verpakking kon iets beter

Zware blikjes frisdrank hebben de losse chocoladereep die als cadeau bedoeld was geplet tijdens verzending. Beetje jammer. Verder snelle levering, prima.

Ik heb er 1x besteld. Vind de site heel overzichterlijk en mskkelijk. Levering is ook heel snel! Wat soms wel echt heel fijn is. Ik ga er zeker vaker bestellen!

Snelle bezorging product in goeie orde ontvangen

Super tevreden

Prima geregeld, alleen

De dhlbezorger zet het pakje oor de voordeur, belt aan en loopt vervolgens direct weg, weet niet eens of je wel of niet thuis bent

Netjes op tijd

Topper

Alleen 1 ding vond ik vreemd kon kiezen voor DHL of voor DHL punt. En toen kreeg ik een mail dat het met postnl mee kwam dat vond ik wel een beetje vreemd. Maar voor de rest prima

Bestelling met afloopdatum 1 maand. Verkoopt oud spul, wil niet goedmaken.

Ik ontving mijn bestelling en merkte dat het smaak net niet echt vers was. De zakjes waren heel, maar de afloopdatum was eind April. Gebeld naar de zaak. Hij zei dat ik moest mijn klacht in een mail sturen. Dat heb ik gedaan. Na een maand is alles over datum, heb ik uitgelegd. Response? Je hebt de hele maand om het op te eten. Hij wil 1 zakje uit de 4 crediteren. Mijn response? Je bent een klant minder en krijg je een slecht review erbij! Iedereen kan een foutje maken. Hoe je het oplost is wat echt telt!

GEWELDIG

De echte usa dr pepper cherry.. ik ben blij!

Olivijn 200

3316 KH Dordrecht