Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat leveringen snel en betrouwbaar zijn en dat het vlees van hoge kwaliteit is. Klanten waarderen de zorgvuldige verpakking en het gemakkelijke bestelproces. Online bestellen wordt als handig ervaren en meerdere reacties benadrukken de betrouwbare service. Over het geheel genomen geeft de ervaring een sterke winkelervaring met consistente kwaliteit en service.
Zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees, kip en vis. Bij levering wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer de berzorging arriveert. Bij ontvangst nog steeds goed diepgevroren waardoor het zo de vriezer in kan. Enige minpuntje was de vorige keer dat de kipschnitzels aan elkaar geplakt waren en er daardoor een kleffe laag was ontstaan ook na het bereiden.
29 June 2026
Tamara
Zoetermeer
Goed zoals altijd. Veel keuze, zeer goed vlees. En is goed verpakt. Een goede prijs voor één goede kwaliteit.
24 June 2026
Anita
Nieuwerkerk aan den ijssel
Ondertussen meermaals al besteld bij valkslagerij. Veelal altijd erg lekker en zeer goed verpakt. Bij mijn laatste bestelling miste ik wat en dat werd keurig de volgende dag bezorgd dus prima service. Wij hadden nu het bbq pakket besteld en hebben wij geprobeerd, die beviel ons echt niet. Het zag er goed uit en zat keurig verpakt dus wij waren hoopvol want het vlees is eigenlijk altijd goed. Nou dit was een grote domper helaas. Maar verder is het eigenlijk altijd goed en blijven wij bestellen bij valk. De kruidenboter smaken zijn ook echt top! Ik haal soms van meedere smaken een half bakje uit de vriezer want het is goed te snijden
22 June 2026
Nikita
Wieringerwaard
Bestellen ging eenvoudig en de levering was uitstekend. Alles kwam goed diepgevroren en zorgvuldig verpakt aan. Na 24 uur ontdooien in de koelkast was het vlees direct klaar om te bereiden. Wat vooral opviel, was de kwaliteit van het vlees. Ondanks dat het diepgevroren was geweest, bleef het ontzettend mals en smaakvol. Ik ben dan ook zeer tevreden en zal zeker opnieuw bestellen.
19 June 2026
Mette
Langeraar
Deze bestelling was net als de andere die ik al jaren ontvang. Ik bestel altijd voor tijd tegelijk omdat ik 5 dagen werk en nooit weet wanneer ik thuis ben. Maak het is top kwaliteit vlees en ja wat duurder maar kwaliteit betaal je. En in supermarkt betaal je veel voor slechte kwaliteit en veel water. Probeer het maar eens met een kipfilet uit supermarkt of bij slager vandaan. Dan zie je al veel verschil in kwaliteit.
17 June 2026
jan
Alphen aan den Rijn
Wij bestellen al een hele tijd ons vlees bij Valkslagerij.nl. Zorg altijd dat er een voorraad in de diepvries zit, want je wilt niet meer anders dan van Valkslagerij.nl. Heerlijk vlees, goed per portie verpakt. Kan zo de diepvries in! Chapeau!
15 June 2026
Jose
Kerkrade
wij kopen alweer een tijdje zo 1x per maand lekker vlees bij valkslager. Word keurig bezorgd en kan zo de vriezer in voor 1 maand. Wij zijn er blij mee, heerlijk vlees , keurig verzorgd en de prijzen zijn ook prima.
10 June 2026
Gerda
Bilthoven
Het vlees is goed Alleen jammer dat er niks mee word gedaan als je wat mist en dat doorgeeft kreeg om heen reactie
8 June 2026
Mc
ALTEVEER
echt super goeie slager en verzending ook perfect. kan echt niet beter
8 June 2026
Priscilla
GOUDA
L vering is snel en goed Over smaak bij jullie valt niet te twisten Ik kan het ieder aanraden
3 June 2026
Astrid
Noordwijkerhout
Zo makkelijk thuisbezorgd zo de vriezer in goed verpakt en heerlijk vlees zou niet anders meer willen
1 June 2026
Silvia
Leiden
Hele lekkere kip en de zending is altijd in orde
1 June 2026
Alfons
Hulsberg
Altijd bestellen bij vd Valk vlees etc. Over 14 dagen ook weer overnachten in Düsseldorf. Eten altijd prima. Vaak vlees online besteld. Heerlijk en bevroren komt het aan. Ook stokbrood, kruidenboter en sauzen.
29 May 2026
Mimi
Nieuwegein
Uitstekende kwaliteit van het vlees gecombineerd met professionele en betrouwbare bezorging. Ook al heb je het zelf besteld, het uitpakken van de bestelling is altijd weer leuk om te doen.
29 May 2026
Rob
Zwijndrecht
Goed vlees en veel andere heel lekkere spullen met wekelijks leuke aanbiedingen, top slagerij!
18 February 2026
Henk Heidenreich
Alphen aan den Rijn
Zeer vriendelijk personeel, wordt goed meegedacht over hoe te verpakken om product in te vriezen
14 May 2025
Annette
Benthuizen
ik heb iberico karbonades besteld, maar had missch. beter schouder karbonades bij de hoogvliet kunnen kopen. slecht van smaak, droog en taai. zonde van mijn ca 80 euro
Beveelt niet aan
12 February 2025
E Metz
Rijswijk
De bezorging is keurig en het vlees is heerlijk. Voor ons geen vlees meer van de supermarkt!
12 February 2025
Jessica Petersen
Zoetermeer
Iedere twee weken bestellen we hier ons vlees. Komt in een doos aan, kan zo de vriezer in en iedere dag heb je vers vlees!
11 February 2025
kim schmidt
Wateringen
Enige nadeel dat het tussen 17.00 en 22.00 uur bezorgd wordt. Kan ook uitlopen. Niet fijn als je de volgende dag vroeg op moet.
Monique
Zoetermeer
Het woord perfect ingevroren aangeleverd Na het langzaam ontdooien heerlijk bakken en dan genieten
Ronald
Leiden
Heerlijk vlees en snelle bezorging dus in een woord fantastisch!
Ingrid
Zandvoort
Prima service, smaakvol vlees; direct te gebruiken!
M Van Der Velden
Dongen
snelle levering verpakking goed verzorgt zou wat meer rekening kunnen houden minder aantallen ipv. 4 maar 2 items
Albert Rooijen
Utrecht
eerste bestelling ontvangen. wat een goede kwaliteit, v.d. valk waardig. geweldig verpakt met ijspackets. smaak om te smullen. wel de eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer.
Loes Glastra
Castricum
Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl
Veurseweg 214
2252 AH Voorschoten