Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat betreft de grillworst, we zijn onlangs over gegaan op een kleinere verpakking grillworsten en zo te zien was deze nog niet overal aangepast op de website. Omdat u wel betaald heeft voor een grotere worst ga ik u het verschil crediteren. U ontvang zodra nog een aparte mail met de creditnota. Ik hoop dat u verder heeft kunnen genieten van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Teije van valkslagerij.nl
Originele beoordeling
Goedemorgen, Bedankt voor uw duidelijke review. Erg jammer dat de bezorging zo is gelopen, dit is zeker niet hoe het hoort en daarom zal ik een klacht indienen bij Trunkrs. In het vervolg ga ik er vanuit dat de bezorging beter zal verlopen. Fijn om te horen dat het vlees wel geweldig heeft gesmaakt. Ik wens u nog een fijne dag namens het gehele valkslagerij.nl team! Met vriendelijke groet, Teije
Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl