Goede service en levering, goed verpakt ook

Goede Service en levering Ik had spareribs en chateaubriand waards rund besteld was heerlijk, alles was prima gekoeld verpakt in een herbruikbare tas, top!

Zeer goede kwaliteit gemakkelijk besteld en snel thuis diep ingevroren geleverd. Top

Goede ervaring al meerdere malen besteld

Top service en kwaliteit

Zo als eerdere een shoarma pakket besteld daar (een aanrader) bijna alles netjes bezorgd thuis, miste ik alleen de knoflook saus.die avond meteen een mail gestuurd daarover. Kreeg ik de volgende dag meteen een telefoontje in de ochtend met excuses en ze gingen meteen de zelfde dag nog naleveren. Beteren service bestaat er niet

Top levering!

Snelheid en kwaliteit van levering was super, nu de smaak nog maar daar twijfel ik niet over

kwaliteit voor goede prijs

Bestellen nu al een aantal maanden hier ons vlees. Altijd goed vlees beschikbaar in vriezer. Alles perfect in orde. bestelling klopt en bezorgd zoals afgesproken.

Perfect vlees

Top kwaliteit vlees ,voor een goede prijs. Super bestel procedure en perfecte &snelle levering

eten geweldig, bezorging uitermate slecht

Het eten was echt geweldig en de smaak was goed, maar als een bezorg medewerker je adres niet kan vinden (hoofdstraat in het dorp) en je naar het einde van de straat moet lopen om je pakket op te halen dan haal ik het liever voortaan af,

Super zo als het hoort

Moest vanwege de drukte een aantal dagen op mijn bestelling wachten maar het was uiteindelijk de moeite waard. We zullen zeker vaker gaan bestellen.

Geweldig heerlijk

Super service.

Top kwaliteit vlees

Perfect verpakt en verzorgd geleverd.Het vlees is uitstekend van kwaliteit.Eigenlijk moet ik nog beter tegen komen en wij hebben al heel wat slagerijen getest.Maar als je het vlees in de hotels kent dan weet je dat het erg goed is.

Helemaal top!

Perfecte service, en iedereen was zeer te spreken over het heerlijke vlees!

Super kwaliteit en service!

Toekan pakket besteld. Super mooi vlees erin. Bij thuiskomst echter miste ik een rib eye steak. Aangezien ik niet ver weg woon ben ik langs gegaan de volgende dag en heeft slager Jan een mooi stukkie meegegeven. Super service. Vlees was echt van het hoogste niveau. Gasten hebben gesmuld!

Zeer goed vlees voor een schappelijke prijs

Fijne site waar je snel en makkelijk kan bestellen. Ook houden ze hun kwaliteit hoog door te durven een stop te zetten op online bestellingen. Ik raad deze aan.

Ruim assortiment, klantgericht, nette bezorging

Heel veel keuze, daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt. Fijn dat er bij de levering een kaartje zat voor de bereiding. De kipfilet zat zover ik het kon ervaren niet vol met water, erg fijn. Wel zat er behoorlijk wat vet aan. Relatief veel snij afval dus, jammer want daar betaal je wel voor. Levering was vertraagd, dat was keurig op de website aangegeven voorafgaand aan het bestellen. Hoop dat het volgende keer direct geleverd kan worden! Al met al wel tevreden.

Goede prijs voor de hoeveelheid en kwaliteit!

Alles werd netjes verpakt geleverd en zag er goed uit.

Fijn dat jullie er weer zijn!

Wat fijn dat we weer vlees kunnen bestellen online. Een paar weken waren jullie uit de lucht, omdat het te druk was op de site. We hebben jullie gemist, maar gelijk vlees besteld toen het weer kon. Net is alles weer keurig bezorgd. Dus we kunnen weer gaan genieten van een heerlijk stukje vlees. Hartelijk dank!

Zoals mijn dochter het al had gezegd!!

Top geleverd. Alles overzichtelijk en in een koel houd tas op ijs op de afgesproken tijd geleverd. Nog geen vlees gebruikt maar ga er vanuit dat het Valk kwaliteit heeft. Vriendelijke Groet. Dorien Koolma.

Snelle levering met mooie producten

Voor de eerste keer bij Valkslagerij besteld en dit tot volle tevredenheid. Het vleespakket werd volgens afspraak geleverd. Het pakket zat netjes in een koeltas met voldoende koelelementen. Het vlees was keurig verpakt en kon zo de diepvries in. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft!

Gewoon geweldig

Vanaf het moment van uitzoeken en bestellen op de overzichtelijke website tot aan het leveren van de bestelling in een woord 'Geweldig'. Je wordt goed geinformeerd over je bestelling en ook over het aflever moment. Eenmaal de bestelling thuis is het een feestje om alles uit te pakken. En de kwaliteit is zeer goed echt van der Valk kwaliteit.

Hier worden wij altijd blij van!

Gisteren werd er weer keurig een grote doos bezorgd van de Valkslager met allemaal door ons besteld lekkers! Netjes verpakt in koeltassen met ijspacks, alles zag er weer keurig uit! We gaan ook wat nieuwe dingen uitproberen, zoals de Berner würsten, maar we zijn erg tevreden met onze slager!

This Meat(s) all my Expectations!

Wat een cadeautje om deze doos open te maken. Een vrolijk gezicht begroet mij zodra ik de doos open, met handige bereidingswijzer voor de BBQ, oven en pan. Een stevige koeltas met koelelementen en al. Die gaan zeker nog vaker van pas komen. Het vlees netjes gevacumeerd met duidelijke etiketten. Diep ingevroren, kon zo de vriezer in. Wat een topservice. Echt een uitkomst om zo topkwaliteit vlees in huis te halen. Mijn weekend kan niet meer stuk !

Vlotte afhandeling

Een goede bestel lijst en op de Gentse dag geleverd. Mooi vlees en erg lekker

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl