Goeie service

Heerlijk vlees voor onze3 mannelijke carnivoren hier thuis! Duidelijke mail, en afleveringen!

Goede kwaliteit en super service

Na ongelukkige uitval van de bezorgdienst, werd hierop door Valkslagerij adequaat gereageerd. Omdat de bestelling o.a. verse kipfilet bevatte werd er geen enkel risico genomen en werd er de volgende dag een geheel nieuwe bestelling afgeleverd. De producten zien er zoals gewoonlijk perfect uit en de smaak zal ook zoals altijd top zijn!!

Snelle levering, top vlees

Keurig gekoeld geleverd dmv ijs in koeltassen. Kwaliteit perfect!

Goed geregeld mooie producten

Vlees zag er top uit. Goed verpakt en gekoeld. Exta service zakjes waren er bij op te potioneren top!!!! Van bestelling tot dat het aan huis wordt afgeleverd wordt je goed op de hoogte gehouden. Komen afspraken na.

Goede kwaliteit en prijs, snelle levering en een leuk kaartje erbij!

Ik ben erg tevreden over de kipfilet die ik besteld heb via Valkslagerij. De kwaliteit is goed en de prijs is aantrekkelijk. Er worden portiezakjes meegeleverd, super handig als je het gaat invriezen. Ook is er een bereiding/recepten flyer meegeleverd en wordt er een kaartje ondertekend door de slager die het product heeft bereid/ingepakt. Dat maakt het toch weer een beetje persoonlijk ;).

Goede prijs kwaliteitverhouding

Voor het eerst online besteld, snelle levering en alles netjes verpakt(gekoeld). Goede prijs kwaliteitverhouding

Aanbieding kipfilet etc besteld en deze in perfecte staat ontvangen, al gebruikt vandaag en overtreft onze verwachjting zo lekker

Onze ervaring.

Niet in worden uit te brengen, Valkslagerij is een beleving. Met de producten van de slager de Valk gooi je geen geld over de balk. Voor het eerst online besteld, alles was netjes verpakt en van goede kwaliteit. De bezorger erg netjes en keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar, wij hebben geen spijt.

Snelle en prima service !

Prima kwaliteit vlees zoals altijd en duidelijke afspraak voor het bezorgen al met al een dikke 10 !!

Vlotte levering van goede producten

Goed verpakt en gekoeld, goed op tijd aangekondigd en gebracht

Een zeer goede ervaringen

We kwamen het op het internet tegen . En het zag er erg goed uit , zeker prijs verhoudingen met een goede kwaliteit. Dus kip vlees enz besteld. Verzending ging prima alles super gebracht en op tijd En het zag er allemaal prima verzorgd uit met koel elementen enz . We gaan zeker weer bestellen

Snelle levering . Goed koel verpakt. Genoeg zakjes erbij om je kip in tedoen. Al met al super. Voor herhaling vatbaar. En een hele vriendelijke bezorger ook belangrijk.

Snelle levering, goede prijs, lekker vlees.

Snelle levering, goede prijs, lekker vlees.

Goede prijs kwaliteitverhouding

Het vlees en vis is mooi vacuüm verpakt en goed gekoeld geleverd top! Kwaliteit van het vis en vlees uitmuntend voor een goede prijs is in balans!

Perfecte service

En heerlijjk vlees

Heerlijk BBQ vlees

Vlees werd keurig diepgevroren in koeltassen met koelelementen vrijdagavond thuis bezorgd. Zondag de BBQ aangestoken en iedereen was erg enthousiast over de kwaliteit van het vlees. Waarschijnlijk hebben jullie er weer nieuwe klanten bij. Voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar!

Wie wil dat nou niet ……. snel besteld op tijd geleverd door keurige bezorger en alles pico bello verpakt!! Mijn vriezer is weer even gevuld met overheerlijke Vd Valk kwaliteits producten! Weer blij mee!

Super goed verzorgd vleespakket, netjes bezorgd, lief kaartje erbij maar vooral super lekker vlees,

We hadden deze keer voor het barbecue pakket gekozen en hiervan is het vlees wederom super lekker volgens mijn man, wordt een mooie en gezellige zomer!!!

Luxe levering heerlijk vlees

Vlees werd goed en mooi verpakt geleverd. Smaak was ook heerlijk iedereen heeft er van genoten.

Bestelling met 2e rangs vlees compleet gemaakt

Wij hadden spareribs, Gamba's en kipburgers besteld voor de Barbecue. Vlees en Gamba's waren van goede kwaliteit. Een klein minpuntje nemen wij, na een telefonische klacht en adequate afhandeling van de slagerij, deze voorlief. Heerlijk gegeten !

Heerlijk mals vlees!

We hadden Secreto Iberico besteld voor een hele mooie prijs, deze was heerlijk sappig, mals en vol van smaak echt zoals het hoort! Daarnaast hadden we kip spies deze waren goed gevuld en de garnalen met Griekse BBQ waren echt heerlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

overheerlijk en klasse

Gisteren voor het eerst van het door mij bestelde vlees gegeten. Dit kan je geen eten noemen, maar snoepen en puur genieten Het vlees is boter zacht en fantastisch van kwaliteit. Ik ben helemaal om en weet waar ik de volgende keer mijn vlees ga halen. Mijn man lustte geen biefstuk, maar nu wel. In een woord top.

Heerlijk vlees

Snelle levering en perfect vlees komt bevroren aan in koeltas kan zo de vriezer in altijd goed !

Goed vlees, netjes verpakt

Helemaal niks op aan te merken

Nu drie keer besteld en iedere keer is het heel goed!

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl