Goede kwaliteit Netjes verpak Komt op afgesproken tijd

Top, super lekker

Altijd goed gekoeld bezorgd, en hele goede kwaliteit. Echt TOP!

Altijd lekker en snel in huis!

Top producten

Gourmet en Bbq

Prima bedrijf. Zeker de moeite waard. Goed geleverd inclusief handige vriestassen. Goed verpakt in handige dozen. De gourmet was per 1 persoons porties verpaktwaardoor het heel handelbaar is in je koelkast.

Perfecte service en een uitmuntend stuk vlees.

Zeer mooi stuk vlees in een verpakking waar minsten zoveel aandacht aan besteed is als het vlees zelf.

service en kwaliteit gaan samen

Keurig op tijd geleverd, met de nodige zorg verpakt en van grote kwaliteit. Aanrader voor iedereen die van een stukje vlees houdt

Kan niet beter

De bestellingen worden afgeleverd op de afgesproken dag en tijd. Over de kwaliteit van het vlees kan ik kort zijn: HEERLIJK.

bbq pakketten perfect en zalig!

Onze dochter werd 15 jaar en voor de zoveelste keer bij valkslagerij BBQ besteld wat was het top en zalig! maar ook hoe prof. het wordt ingepakt allemaal. Afgelopen zaterdag was een geslaagde dag! Echt een aanrader!

Geweldige service

Zeer goede kwaliteit vlees, gratis thuisbezorgd, top.

Wat zal ik zeggen? ... helemaal goed

Kan niks negatiefs verzinnen. Communicatie prima. Alles in perfecte staat geleverd. Koelelementen, heel goed berpakt en een heel praktisch koeltasje. Zowiezo makkelijk voor de evt warme zomerdagen straks. Nee. Geen klachten. Wel een kleine opmerking vwb de bezorgdienstapp. De bezorgtijdmeter sloeg , bij mij iig, uit van links naar rechts qua tijdsbestek. Ineens zou het torn het 9 uur was, half 11 worden en een paar minuten later stond hij op reeds geleverd en toen belde de bezorger aan. Hij was prima op tijd maar de app deed raar. Dit even ter info. Tot de volgende bestelling!

Perfect uitgevoerde bestelling!

Snel, correct en , niet onbelangrijk, geleverde producten van één uitstekende kwaliteit

Bestelling is keurig netjes binnengekomen, alles ziet er lekker uit Goeie service, fijn te weten Hoelaat de bezorger komt, dit klopt tot op heden iedere keer. Ben heel erg tevreden over de website en het bezorgen

Goede persoonlijke service

Goede en snelle levering. Wel een tip: een aantal artikelen uit het vleespakket zitten per 4 stuks verpakt of per 500 gr. Als je een huishouden hebt voor 2 personen is dat niet handig en zou ik graag een keuze willen om artikelen per 2 verpakt en gehakt en kipfilet ook in wat kleinere porties verpakt. Omdat het al ingevroren binnenkomt kun je het zelf niet meer verdelen.

Zeer goed vlees van goede kwaliteit.

Zeer goed vlees van goede kwaliteit.

Goed vlees, keurig verpakt en goed bezorgd

Fijne website, echt goed vlees . De bezorging is ook een aanrader! Kwam netjes verpakt en goed bevroren nog binnen.

Een super slager met top producten.

Via Facebook bij valkslager besteld. Een super slager die erg goede producten heeft en erg goede kwaliteit. Bij de laaste bestelling moste er iets volgens een medewerker, hij belde al op voordat de bestelling binnen was. Met een super aanbod om de pijn te verzachten. Een zaak om trots op te zijn en aan te bevelen!

Een echte aanrader

Dinsdag de bestelling geplaatst Kon netjes aangeven wanneer ik de bestelling wou hebben. En via de track en tracé keurig te volgen. Dan komt de doos . In de doos ijs en een koeltas en daarin het vlees. Ik zeg doen. Tot de volgende bestelling

Heel goed te volgen wanneer het geleverd gaat worden, klasse.

De service na bestelling is heel goed, vooral het leveren.

Gaaaaaf

Was zo blij zo mooi allemaal ikben klant eg wel gr cora

Tevreden

Uitermate tevreden

Snelle levering en super kwaliteit

Super vlees en een geweldige kwaliteit

Goed vlees

Goed vlees netjes geleverd. Alleen de track en tracé klopte niet waardoor we niet wisten wanneer het zou aankomen

Goede kwaliteit vlees, het mooi verpakt en vervoerd. Zeer snelle levering! Zeker aan te bevelen.

Heerlijk

Keurig verpakt iedere het gevoel of ik een kerst pakket krijg

Goed vlees

Kip is lekker mals.rest van het vlees is ook prima.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl