Prima producten.

De bestelling werd volgens afspraak geleverd. Er was veel zorg besteed aan het koel houden van de producten. Alles klopte. Het vlees was heel mals en smakelijk. De verschillende soorten soep waren heel goed en intens van smaak. De carpaccio was mooi dun gesneden en van goede kwaliteit, maar had nog net iets meer smaak mogen hebben.

Voortreffelijk

In plaats van zelf naar Voorschoten rijden om vlees te kopen bij de beste slagerij in Nederland, nu online bestellen en de volgende dag geleverd krijgen in perfecte bevroren staat om zo de vriezer in te doen. Top, helemaal blij mee!

Volledig Compleet Goed gevuld pakket

Wij hadden de Valk Diner Box. Echt veel en lekker De BBQ / Gourmet hebben wij in de vriezer voor oud op nieuw ben benieuwd

De 'Zeer goed' tikt de 'Uitstekend' bijna aan!

Deze review schurkt tegen 'Uitstekend' aan. Bij de bezorging ging er iets mis, maar dat werd supersnel verholpen. Het vlees voor onze gourmet was sappig, mals en netjes verpakt. Het gourmetpakket bevatte wel wat te enthousiaste grote stukken vlees, maar goed dat zijn we natuurlijk ook gewend in de restaurants van Van der Valk ;-) Wel wat minder handig om mee te gourmetten. Wat zou het mooi zijn als de voedingswaarden worden vermeld, zowel online als op de gourmetpakketten en op veel andere producten. Nu was het vooral gissen naar de koolhydraten en andere waarden. Als de slagerij een goed voornemen zoekt voor 2022, dan ligt hier vast nog een leuke taak.

Prima vlees alleen de hamburgers er klein en niet echt gehakt niet zo lekker

Vlees was prima en de sausen ook gamba moeten we nog eten

Het was prima verzorgd

we hebben natuurlijk nog lang niet alles opgegeten tot op heden zijn wij meer dan tevreden levering evenals verpakking meer dan goed alles ziet er zeer verzorgd uit prima

Uitstekende service

Alles goed verpakt,en het vlees ziet er goed uit ben er zo tevreden over dat ik een dag later nog een bestelling heb gedaan.

Chateau briand was perfect! Bestelling kwam in een prachtig verzorgde doos. Zeer tevreden . Jullie hebben er een klant bij Vervoerder ook top, Goede info over aflevering .

Helemaal top!

Ondanks deze drukke kersttijd is de bestelling heel snel geleverd!

Steek de BBQ maar aan!

Online het BBQ pakket besteld. In een mooie doos, in een vriestas met koelelementen bezorgd in het tijdsblok dat was aangegeven. En wat een feest om het pakket open te maken. Prachtig vlees, echt een aanrader.

Correcte verwerking en goed geïnformeerd

Het bestellen is eenvoudig en overzichtelijk Mijn bestelling is op een zeer goede manier verwerkt en op een nette manier thuis bezorgd Uiteraard erg goed verpakt En alles is geleverd

Super snelle levering en top kwaliteit vlees!

De volgende dag in huis en top kwaliteit vlees! Dank Valkslagerij!

Geweldige aankoopervaring in een sjiek jasje

Mooie site, gemakkelijk bestellen, sjieke uitstraling en presentatie zorgt voor watertandende bestelsessie. Probeer je toetsenbord maar eens droog te houden! Aflevering door een lieve en alleraardigste bezorgster. Dan wordt het nog meer feest. Sjieke omdoos, uitgebreide documentatie en sjiek tijdschrift van Van der Valk, prachtig koeltasje met daarin keurig verpakte schitterende producten. Gewoonweg fantastisch! Zaterdag gaan we alles bereiden maar we hebben nu al trek.

Fantastisch!

Deze week voor het eerst bij valkslagerij besteld wat een topservice! Bezorging liep vertraging op ik werd netjes gebeld door valkslagerij en er werd excuses aangeboden. Pakket is 1 dag later bezorgd zag er grandioos uit! Super mooi verpakt en het vlees ziet er waanzinnig uit! De carpaccio gelijk geprobeerd en die smaakte geweldig! Ga zo door valkslagerij!

uitstekend

Netjes verpakt. keurig op tijd bezorgd nette bezorger. Het vlees nog niet geconsumeerd.

Fantastische kerst met van der valk slagerij !

Wat een nette service en uitstekende verpakking . Wij waren blij verrast. Ik kijk er naar uit om het te bereiden met de kerst met de duidelijke bereidingswijze. Van der valk bedankt !

Uitermate geweldig!

Wat een geweldige presentatie hoe het product werd gebracht, prachtige kartonnen doos met daarin een net zo'n prachtige koeltas. En dan heb ik het dus nog niet over het vlees gehad, supervlees, heerlijk mals en super vers. Wat een enorme verrassing! Ik hoop wel dat ik de koeltas de volgende keer mee terug kan geven zodat deze voor meerdere keren gebruikt kan worden. Nogmaals, Super! M.vr.gr. en dank Ernst-Dirk VAN LEENEN

Top geregeld, netjes bezorgd!

top levering

zondag besteld en dinsdag avond in huis super mooi pakket . en kom zeker terug .

1e x besteld

Fijne website, snelle levering en keurig verpakt. Het zag er heerlijk uit dus dat wordt smullen 1e kerstdag. Dan maar het restaurant naar thuis brengen. Ik ga vaker bestellen!

Zeer goed verzorgd, vlees razendsnel geleverd en uitmuntend verpakt!

Over de gehele ervaring kan ik alleen maar lovend zijn; vanaf het daadwerkelijk bestellen via de website tot aan de bezorging! Vlees is keurig verpakt aangekomen en voorzien instructies wat ook erg wordt gewaardeerd.

Keurige levering

Ziet er super uit,keurige verpakking zal zeker weer bij jullie bestellen

Super service, Netjes verpakt. Recept erbij hoe je het moet bereiden. Top zag erg verzorgd uit.

Prima Vlees! Snelle levering kortom super!

Kwaliteitsvlees waar vd Valk voor staat en zoals gewoonlijk waarmaakt!

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl