Heel netjes

Heel netjes aangeleverd. Fijn grotendeels in porties verpakt met een sticker erop met de inhoud. Ziet er heel professioneel uit allemaal!

Top!!!

S’avonds uit bed besteld, gelijk volgende dag in huis. Echt top!!! Klasse ga zo door, vlees is super!!

Prachtige prijs, prima verpakt en geleverd!

Gekoeld verpakt kwalitatief goed vlees

Ruim produktaanbod, snelle levering

Ziet er netjes uit!

Wij hadden diverse producten besteld. Deze werden netjes en goed gekoeld bezorgd. Alles keurig verpakt ook. Binnenkort eens lekker van gaan genieten!

Voortreffelijk

Goede track and trace

Perfect en goede nazorg

Doordat de track en Trace eruit lag werden we gebeld of de bezorging goed ging. Alles netjes en koel verpakt.

Het vlees is van uitstekende kwaliteit zoals het verpakt is en verzonden is in een woord klasse.

Top producten en snel geleverd!

Uitstekende producten met goede tips erbij en snelle levering

Heel tevreden, supermooi pakket

Eerste bestelling hier. Vlees op afgesproken dag gebracht, in een mooie zwarte doos met vloeipapier om de vleeswaren heen, als een soort kadootje. Verpakkingen zelf keurig ingepakt en veelal platte pakjes, dus handig voor de vriezer.

Top kwaliteit.snelle levering zeer tevreden!!!

Eerste ervaring met van der Valk slagerij Prima geregeld. Vlees mooi klein verpakt Het wordt in een luxe doos afgeleverd mooi! Enthousiast Ga zeker weer bestellen

Perfecto gregeld

Mooie stukken vlees voor weinig, super.

Ziet er heel mooi uit

Het vlees is mooi verpakt en zit in mooie koeltassen Zou alleen de tassen dichtdoen om nog beter de kou bij het vlees te houden

fantastisch

netjes aangeleverd koeltas erbij!

Amazing!

Wat heerlijk om online te bestellen, zo makkelijk, en een eigen bezorg service. Alles in de vriezer, hopelijk is de smaak net zo geweldig!

Heerlijk vlees

Snelle levering Goed smakelijk vlees zoals gewend als Wij in een vam der vall restaurant eten

Geweldige service en top vlees

Eind van de dag besteld en de volgende dag geleverd in prachtige verpakking en in mooie goede koeltas. Prachtig vacuüm verpakt vlees. Zou iedereen aan raden hier te bestellen .

Top of the line service

Per toeval in aanraking gekomen met deze slagerij en direct kon je de deskundigheid merken. Niet omdat ze alles wisten, maar juist dat ze begrepen wanneer ze informatievoorziening aan een ander moesten overlaten. De deskundige slager kon mij heel goed vertellen wat ik echt wilde en bood ook aan om mij toto's en een filmpje toe te sturen. Hij koos ook wat stukken vlees waarvan hij dacht dat het goed was. Zo wordt je op afstand geholpen net of je daar bent. Ik noem dit echt een 5 star service

Vol positief.

Alles is vers. Zeer goed verpakt. Speciale thermische tas. Ik ben erg tevreden. Ik raad aan!

Goede en snelle service!

Mooie website, mooi vlees en een goede service!

Zeer goede service en producten

Zondags besteld en maandagavond in huis. Zeer netjes verpakt met handleiding. En uiteraard mooie producten.

Fantastisch,

Ik heb nog nooit zo mooi verzorgd pakket binnen gekregen! In een mooie doos,koeltas er in ,allemaal heel mooi verzorgd

top vlees!!!

De bestelling ziet er prachtig uit, netjes verpakt en snelle levering! Het vlees ziet er heel mooi uit.

netjes en kwalitatief

Netjes geleverd zoals aangegeven. Goed verpakt en kwalitatief ook goed. Zeker een aanrader!

Nog niet zo`n goede levering eerder gezien!

De levering van valkslagerij is geweldig, de verpakking, de info bijgeleverd, het lijkt erop dat men een super ervaring wil creeren voor de klant na het openen van de doos. De koeltas waarin de producten zaten als een cadeau, keurig met ijspak en al! Chapeau Valk!

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl