Boven verwachting

Dit is de eerste keer dat ik van het aanbod van v.d. Valk gebruik maak. De bestelling is op adequate wijze verpakt en op goede temperatuur gebleven . We hopen er met vrienden van te gaan genieten.

Uitstekend en goed verzorgd!

De bestelking is vlot, accuraat en subliem verpakt.

Perfect verpakt en snelle bezorging

Precies zoals beloofd

Heel erg goed verzorgd

De levering zag er perfect uit. Compleet, geseald, in koeltas met koelelementen en in stevige kartonnen doos. Gaan we zeker vaker doen.

Aanrader!

Snel besteld, professioneel verpakt, volgens afspraak geleverd. Aanrader voor iedereen die niet de hoofdprijs wil betalen voor prima kwaliteit, zonder zelf naar de winkel te hoeven.

Makkelijk bestellen en snel binnen

Er was een klein dingetje fout gegaan bij de bestelling. Werd s’avonds gelijk gebeld. Dus dienstverlening is top. De eerste kogelbiefstukken zijn al genuttigd en goedgekeurd

Heerlijke producten!

Wij hadden de luxe gourmetschotels besteld. Erg lekker vlees alleen zaten er geen hamburgertjes in, dat was wel jammer. Ook de zalm was erg lekker. Al met al mooie stukken.

Mijn verwachtingen overtroffen!

Normaal koop ik altijd gourmetschotels bij de AH of Jumbo, dit keer voor Sinterklaas wat luxer vlees van Valkslagerij.nl uitgeprobeerd.. fantastische keuze en ik bestel voor Kerst sowieso hier :)

TOP!!!

Bestelling werd keurig volgens de aangegeven bezorgtijden bezorgd , door een keurig vriendelijke jongeman. Alles was keurig verpakt. Complimenten , dit is echt voor herhaling vatbaar. Grt Elly Rupert

Heerlijk vlees, zeer netjes thuisbezorgd

Nu al regelmatig besteld, prijs is prima, kwaliteit van het vlees zeer goed. Netjes in porties verpakt, ingevroren en keurig bezorgd in diepvriestas, droogijs en doos. Wij zijn zeer tevreden. Al bij velen aangeraden.

Alles snel en netjes geleverd, ook goed verpakt. Het vlees ziet er heel schoon en goed uit. Zucht pas morgenavond eten!!

Producten komen netjes verpakt aan. Werk zelf bij een slagerij dus was sceptisch maar heel erg blij verrast. Alles ziet er netjes en vers uit. Top

Geweldige levering!

Ik heb in het weekend een bestelling geplaatst bij valkslagerij. Vervolgens is het op maandag gelijk bezorgd en echt super verpakt! Ook het vlees is helemaal top! Zeker een aanrader!

Het vlees werd goed en netjes bezorgd. De aflevertijd werd goed doorgegeven en klopte ook. Het vlees was mooi verpakt en zag er vers en mooi uit. We kregen er ook nog een superhandige koeltas bij. Ik ga de site in de gaten houden en zeker nogmaals bestellen.

levering en vlees was goed alleen de Black angusburger te sterk gekruid en veel te zout

Perfect !

Keurig op tijd geleverd en super kwaliteit

Wat een top levering. Het vlees was keurig netjes verpakt alleen de doos was al een cadeautje om te openen. En dan zat het ook nog in een koeltas met elementjes. Vlees ziet er top uit. Ga zo door!

Producten keurig conform de afspraak geleverd.

Daags na de bestelling binnen het afgesproken tijdvak gebracht. Goed ingevroren. Omdat we al enige ervaring met Valkslagerij hebben, kunnen we aangeven dat de kwaliteit goed is.

Het vlees was heerlijk

Uitstekende kwaliteit

Dit is mijn tweede bestelling en net zoals de eerste van uitstekende kwaliteit en goed verpakt en bezorgd. De kerstmaaltijd is reeds aanwezig !

Excellent !

Uiterst vriendelijke klantenservice, uitstekende website, uitstekende producten en super snelle, ijskoude levering !

Super netjes verpakt. Heerlijk vlees met tips voor bereiding. Wij gaan er van genieten.

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Tijdens Black Friday kennisgemaakt met Valkslagerij. Een mooie aanbieding van ribeye’s. Snel en goed gekoeld geleverd en de kwaliteit is zeer goed. Graan gevoerd is ook echt graangevoerd. De meeste stukken zijn ook netjes van gewicht. Soms zelfs iets meer dan het bestelde gewicht. Ik ben niet snel tevreden maar hier heb ik niets op aan te merken.

Snel en zeer goed vlees

In de avond besteld en de volgende dag stond de bezorger al voor de deur, binnen 24 uur. Zeer zorgvuldig in elkaar gezet pakket, mooie Koeltas en leuk kaartje. Het vlees is heel goed! Ik ga vaker bestellen.

Top, snel bezorgd, goede kwaliteit

Snel bezorgd, goed ingepakt en perfecte kwaliteit.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl