Voldoet geheel aan mijn verwachting.

Mijn bestelling in prima staat ontvangen. Mooi verpakt in doos en vriestas met droogijs. Vlees ziet er perfect uit. Kwaliteit moeten we afwachten maar daar heb ik hoge verwachting van.

Een cadeau om te ontvangen!

Dit was de eerste keer dat ik heb besteld bij Valkslagerij. Wij zijn altijd erg enthousiast geweest over het heerlijke vlees dat wij altijd geserveerd krijgen bij de restaurants van Van der Valk, en dat wilde ik thuis eigenlijk ook wel hebben! Zodoende ben ik op zoek gegaan, en kwam ik uit op de site van Valkslagerij.nl. Ik was enorm aangenaam verrast door de keurige en supersnelle levering, en kon alleen maar "wow, wow, wow" stamelen tijdens het uitpakken! In de doos zat een kaartje met een persoonlijk bericht, iets dat ik altijd erg kan waarderen, en waardoor je je als klant net even extra speciaal voelt, bedankt hiervoor Paul, want jij hebt mijn berichtje geschreven! Verder over het vlees, want dat is natuurlijk ook waar het om draait.... Het zat in de doos nog supermooi verpakt in een Valk koeltas, die ik ook nog eens heel handig kan hergebruiken! Al het vlees zat keurig gesealed met stickers erop wat het is en de houdbaarheidsdatum, het is echt keurig, en het vlees ziet er supermooi uit! We gaan hier de komende weken eens heel erg van genieten en bestellen zeker in de toekomst weer! Wat mij betreft een absolute aanrader!

Top vlees goed verpakt overzichtelijk

goed verpakt, ziet er zeer goed uit allemaal. mooie porties zo in de vriezer.

Rund en varkensvlees van hoge kwaliteit . Briljante service informatie en punctuele bezorging

Na de dag van bestelling werd er onmiddellijk door het team van Valkslagerij werk van gemaakt om het kwaliteitsvlees in een mooi kartonnen doos te verpakken. Om het vlees op kwaliteit te behouden werd er droogijs erbij gedaan. Klasse.

Correct

De aanbiedingen zijn prima, maar de verzending van 12 flessen in een doos is zeker vooroudere mensen te zwaar.

Geen woorden, maar daden!

Het bestellen als de levering ging gemakkelijk en verliep vlekkeloos. Goed vlees, goede prijs en service, kortom, voor herhaling vatbaar.

Prachtig al dat vlees toen het binnen kwam.

Voor de eerste keer vlees besteld. Zag er mooi en goed verzorgd uit. Vanavond de kogelbiefstuk gegeten. In een woord..Zalig..

als wij niet kunnen eten bij de valk dan halen we de Valk maar in huis

heel goed, mooi verpakt en goed verzorgd. top!! zoals we ook zijn gewend tijdens onze weekendjes weg naar Valk exclusief.

Goed vlees!! Giede bezorging!!

Wij vinden de hamburgers minder. Beetje zurig

Zeer netjes verpakt en alles is netjes geleverd, zeer tevreden.

Super netjes, super goede service, vlees ziet er super uit dus super blij.

Makkelijk bestellen en erg lekker , het enige wat niet goed ging was de bezorging. Terwijl ik in een benedenhuis woon en in de kamer zit hebben ze geleverd op nummer 10 , terwijl ik op nummer 8 woon. Nadat ik een mail heb gekregen probeerde ik te chatten met ze dat ik niets ontvangen heb , ook gemaild tot nu toe nog geen bericht. Na een uur ben ik naar de buurman gegaan om te vragen of hij de bezorging heeft gekregen , en inderdaad hij had de doos gekregen en zei dat hij dacht dat wij niet thuis zijn. Ik weet zeker dat de buurman de doos tot de volgende dag in de gang had laten en dat ik dan het vlees had kunnen weg gooien. IK BEGRIJP NIET WAAROM DE BEZORGDIENST NIET BIJ MIJ HEEFT AANGEBELD , toen hij bij de buren bezorgde liep degene rechtstreeks daar heen.

Het vleespakket was keurig en heel doelmatig tussen pakjes droogijs verpakt. Het vlees zag er heel goed uit. Vanavond gaan wij de smaak testen, maar daar hebben wij alle vertrouwen in. Het was ons eerste grote vleespakket van de Valkslager, maar er gaan er vast meer volgen, gelet op de uitstekende ervaring.

PRIMA

Bestellingprocedure eenvoudig. Keuze groot. Bezorging keurig verzorgd. Kwaliteit op het oog prima.

Geweldig!!!!

Voor het eerst bij U bestelt het vlees ziet er geweldig uit. Keurig in een diepvriestas met vrieselementen . Je kan zien dat er echt aandacht aan besteedt is. Ik ga er vanuit dat het vlees ook heerlijk smaakt net zoals bij de van der Valk restaurants Wij gaan altijd naar van der Valk hotels en nog nooit gehad dat het vlees in het restaurant niet goed was

Keurigere bezorging in mooie tasjes. Hopen dat het vlees net zo goed is

Wij hebben er nog niet van gegeten, als het smaakt zoals het eruit ziet, komt het vast goed

Dit wordt een fantastische kerst

Zojuist voor het eerst vlees besteld bij jullie. Makkelijke en overzichtelijke site. De volgende dag had ik het vlees al in huis!

Klasse!

Snelle levering, keurig verpakt en een mooie kwaliteit vlees voor een goede prijs!

Ik heb het vlees thuisbezorgd gekregen in een mooie diepvries tas. Zeer goed verpakt.

Elk nadeel heeft een voordeel

Nu van der valk vroeg sluit lig ik onderuit op bank en maakt mijn mijn een super lekkere maaltijd.

Snel geleverd, vriendelijke hezorger, netjes verpakt

Super netjes geleverd.

Werd super netjes geleverd in doos met daarin koeltas met koelelementen. Het vlees netjes verpakt met sticker erop wat erin zit het kan zo de diepvries in. Ook netjes advies gekregen hoe ik het kan verwarmen in de oven

Geweldig!!

Voor het eerst besteld, alles werd keurig optijd in een doos afgeleverd, de doos openmaken was al een kadootje, Mooie koeltas en alles perfect verpakt. Bestel hier zeker nog een keer

Helemaal perfect

Snelle levering netjes verpakt en goed koel geleverd. Niks op aan te merken

Uitstekende eerste ervaring.

Was even spannend wat de bezorgdienst aangaat dat ze niet zouden komen omdat het eigenlijk te druk was maar uiteindelijk kwamen ze toch. Wel moet aangemerkt worden dat een deel van het vlees al aan het ontdooien was en ik me dan afvraag hoe de bezorgdienst als zij het niet redden die dag , daarmee omgaan. Klantenservice zegt we vriezen as nodig is weer in maar dat lijkt me heel sterk en onwenselijk want de volgende dag gaat het weer mee zonder dat dry ice en zit dan weer uren in een bezorgbus ….. wat de slager betreft niets dan lof….. snel, netjes en alles tip top verpakt !

Lekker spullen

Goede ervaringen

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl