Perfect verpakt en geleverd

Altijd een enorme goede en snelle service. De verpakking van het vlees is optimaal voor het meteen weer in te vriezen en het gebruiken ervan. En ook nog eens van top kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Zeer blij dat deze service bestaat!

Snel en goed!

Erg vlotte bezorging met een persoonlijk tintje… top! En het vlees voldoet zeker aan de verwachtingen.

Super snelle service

Zondag in de middag online besteld en maandag thuis afgeleverd. Alles diep ingevroeren in een mooie doos en handige tas.

Zeker de kleine moeite waard!!

Makkelijk te bestellen, vlees is heerlijk, andere items zijn top. Kortom een aanrader. Wel een klein beetje jammer dat er geen mogelijkheid is voor afterpay. Persoonlijk betaal ik liever als ik de items heb ontvangen en niet andersom.

Top vlees, Top service!

Bestellen is zeer eenvoudig en de mails over de status van de bestelling zijn prettig. Bezorging goed geregeld. En het contact, als er per ongeluk toch iets mis gegaan is, is gewoon super! Paul bedankt.

Hier word ik blij van!

Beste, Toen deze aanbieding voorbij kwam, meteen gedeeld in onze groepsapp. Jullie hebben meerdere bestellingen ontvangen, men is enthousiast over de manier van leveren. Nog niet het vlees kunnen proeven, als kersverse vader even druk met luiers verschonen. Maar het moment om de Bbq aan te slingeren komt steeds dichterbij . Wij gaan elkaar nog vaker online tegenkomen. Goede groet, Stefan van Os

Heerlijke & goede kwaliteit!!

Echt waar voor je geld! Zeer snelle levering! Al het vlees/vis is mooi verpakt in een mooie zwarte Valkslagerij doos. Het handgeschreven berichtje maakt het compleet :-).

Super goede producten

Het pakket vlees wat wij hadden besteld zag er netjes uit. Alles was goed verpakt en koel in een mooie doos met droogijs verpakt.

Nette bezorging, goed verpakt en super kwaliteit vlees !! Ik ga zeker vaker online bestellen !

Wauw!

Het vlees ziet er prachtig uit en werd netjes verpakt bezorgt.

Zoals altijd goed vers en optijd bezorgd!

Bestel vaak hier en altijd vers goede producten echte aanrader

Goed hoor

Goede kwaliteit en service.

Werkelijk vlees zoals vlees hoort te zijn!

Mijn review is laat maar dat komt omdat ik dus eerst daadwerkelijk diverse vlees en worst gegeten wilde hebben! en hierbij kan ik beamen dat de kwaliteit in het algemeen prima is! Zowel de rookworst als de gepaneerde schnitzels zijn erg lekker en de Argentijnse biefstuk is werkelijk subliem! Tevens netjes verpakt in de inmiddels bekende vriestas en keurig op tijd ontvangen allemaal!

Heerlijk vlees

We hadden een doordeweeksebox besteld. Deze werd al de volgende dag, keurig verpakt in een koeltas met droogijs, geleverd. Het vlees is in handige porties verpakt, maar het belangrijkste: het vlees smaakt heerlijk! We blijven hier zeker ons vlees bestellen.

Uitstekende kwaliteit vlees!

Het winter BBQ pakket zag er heel goed uit, super netjes per soort vlees verpakt en zat in een handige koeltas. Vlees van zeer goede kwaliteit en klaar gemaakt op de Green Egg BBQ. Gaan zeker nog een keer bestellen.

Super kwaliteit!

Wat een mooie verschillende producten en wat een fijne kwaliteit! Buitengewoon top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Op zondag een bestelling gedaan en op maandag al ontvangen. Top! Diepgevroren en keurig bezorgd.

Ik had gevraagd of het vlees in 2x een pond verpakt kon worden en ik werd keurig teruggebeld en het werd geregeld.

Snel bezorgd met uitstekende kwaliteit vlees!

Prima kwaliteits vlees zoals gewoonlijk en met een snelle bezorgservice.

Super mooi vlees!!

De snelheid van bezorgen is geweldig, zondag besteld maandag al in huis. Weer prachtige stukken binnen gekregen, deel bevroren en deel vers. Hier gaan we weer mooi/lekkere dingen mee maken.

Het pakket ziet er erg verzorgd uit

Zeer verrassend

Heel fijn om zo mijn vlees te krijgen

Erg makkelijk zo en gauw in huis

helemaal top

Zondagavond bestelling geplaatst en maandag avond werd het geleverd. Levering was ook goed geregeld met een steeds kleiner wordende tijdsindicatie. Het vlees was diepgevroren verpakt in een koeltas, welke in een doos zat. Het vlees kon zo de vriezer in. Perfect Valkslagerij!

in de middag besteld en de volgende dag stond de koe al bij de voordeur

voor de eerste keer besteld op aanraden van een vriend dit weekend proeven of hij gelijk heeft

TOP !!!

In één woord een geweldige service, vlees van absolute top kwaliteit. Netjes en met aandacht verpakt en volgende dag in huis! Wij hebben al vaker besteld en steeds maken we met verbazing de doos open en staan versteld van hoe het ook kan. Slagerij van de Valk, onze complimenten ! Ons heb je zeker als vaste klant.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl