Super hoop dat deze vorm van bestellen en bezorgen er in blijft .

Volgens verwachting houdt van der Valk zich weer aan hun woord, tis altijd 100procent OK.

Wij kunnen alleen maar vol lof spreken over van der Valk. Wij zijn nog nooit zo tevreden geweest over alles wat ze tot nu toe voor ons hebben gedaan. Heel fijn, bedankt voor alles en tot snel

Dit gaan we vaker doen

Was erg goed verpakt en de kwaliteit is zoals ik ook in de winkel gewend ben.

Snelle levering en goed vlees

Voor het eerst vlees besteld. De volgendedag keurig afgeleverd. Erg lekker vlees. Slechts 1 minpunt, er staan geen allergenen bij de gerechten. Mijn man is allergisch voor smaakversterkers. Zelf ook niet goed over nagedacht, ik had natuurlink even moeten navragenvoor ik bestelde. Maar in de huisgemaakte maaltijden zitten smaakversterkers ( staatoverigens wel op de verpakking)en in de premium hamburgers ook, want mijn man kreeg een allervische reactie na het eten van de burger.

Waar voor je geld

Snelle, goed te volgen levering. Keurig, goed gekoeld verpakt vlees met duidelijke omschrijving.

bestelling bij voordeur neergezet, terwijl aangegeven was bij buren te bezorgen

de chauffeur heeft me nog wel geprobeerd te bellen en later een sms gestuurd dat de bestelling voor de deur stond. maakt het weer een beetje goed.

Lekker BBQ vlees, snel en onder goede condities geleverd

Prima BBQ assortiment en prima prijzen. Wordt snel geleverd en netjes verpakt in koeltas met elementen. Met begeleidend briefje en informatie

Bovenverwachting goed

De levering via Trunkrs was echt super duidelijk, met updates over wanneer m'n pakket aan zou komen. De doos zelf zag er strak uit met een leuk recepten-tijdschrift erbij. Het vlees was perfect gekoeld gebleven in een handige gratis koeltas, ideaal om nog een keer te gebruiken tijdens picknicken of boodschappen doen! Ik raad de Griekse BBQ gamba spiesen zeker aan, veel gamba's en heerlijk gekruid. Al-met-al: mega tevreden! Volgende keer laat ik een pakketje vlees leveren aan mijn oom als verassing :)

Geweldig vlees met geweldige levering

Ik heb een hele positieve ervaring met het valkslagerij.nl en heb het inmiddels ook al aan veel vrienden aanbevolen. Het vlees is zeer betaalbaar, maar bovenal kwalitatief van hoge standaard! Ik heb tot nu toe alleen de ossenhaas en tomahawk gegeten, maar deze waren HEERLIJK! Precies zoals ik gewend ben van de Van der Valk restaurants. Een ware aanbeveling!!

Mooi verpakt kwaliteit vlees

Vlees is makkelijk te bestellen en ziet er super uit. Smaak is top! Wordt door een vriendelijk bedrijf geleverd ook.

Bezorging was prima en het vlees was heerlijk

Bezorging was prima, helaas bij mijn uitwijkadres bezorgd terwijl ik in de voortuin zat (met mijn uitwijkadres) dus kwam goed en het vlees was heerlijk maar dat is het altijd

Goede service en goede kwaliteit

Bestelling ging makkelijk, goede service en goede kwaliteit. Tevens keurig aan huis afgeleverd. Top.

Goede en snelle levering

Bestelling geleverd zoals vermeld op site. Geleverd via Trustr. Zeer goed besteldienst.

Goed vlees, en op tijd geleverd

Alles netjes geregeld.

Snelle levering; producten goed en koel verpakt: ziet er heerlijk uit ( de bbq komt pas eind augustus dus smaak kan nog niet beoordeeld worden maar verwacht dat dit prima is! )

Geweldig professioneel

Ik vond het zo netjes verpakt, diep ingevroren en per 2 verpakt. In een mooie vd Valk koeltas echt zo professioneel. Ik blijf bestellen! Groetjes, Barbara de Niet.

BBQ vlees

Van Der Valk heeft het keurig verpakt en goede kwaliteit. Alleen bezorg bedrijf is niet prettig. Bloktijden veranderen continue waardoor je echt de hele middag en avond zit te wachten.

Echt top!

Voor de eerste keer besteld en ik ben helemaal enthousiast! Mooi vlees, goed ingepakt en de bezorging is prima; alles nog goed bevroren en ook nog 2 koeltassen erbij! Dat smaakt naar meer ;-)

Fijn dat het ook online besteld kan worden

Jullie hebben een mooi asortiment aan verschillende stukken vlees en vis. Wel zou het fijn zijn als alles onder 1 webpagina te vinden is. Nu is dat nog niet het geval, wasrdoor ik toch langs moest komen om een standdaard pakket vleesbbq te halen.

Superlekker

Mooi pakket en super lekker vlees

Fantastico

Ongelooflijk wat een topservice van begin tot het eind, was voor mij dee eerste keer weer bij uw slagerij na vele jaren, lang geleden ging ik regelmatig met mijn lieve man naar uw winkel in Voorschoten. Helaas sinds zijn overleden nooit meer geweest, nu deze on line optie geprobeerd, ik ben als een kind zo blij en dankbaar dat ik nu weer kan spullen van jullie heerlijke vlees. So great to meet you and your delicious meat again, a very happy customer with love Jolanda.

Fantastisch geholpen en meegedacht.

Het vlees was heerlijk, we hadden een geweldige avond, mede door het goede vlees.

Helemaal top

Goed vlees goeie service en netjes bepakt en bezorgt

De kwaliteit van vlees en de bestelservice gewoon perfect!!! Binnenkort weer bestellen!!!

Makkelijk in bestellen en mooi optijd bezorgd

Het persoonlijke bericht vond ik erg attent. En ga morgen genieten van het lekkere vlees wat we hebben besteld.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl