Topservice, ze denken altijd met je mee.

Valk slagerij is echt top! Nadat er bekend was dat de bestelling niet verzonden kon worden kreeg ik direct een berichtje en een telefoontje. Ze zochten direct naar een oplossing. Het kwaliteit van het vlees is ook geweldig, duidelijk verhaal waar vandaan het komt.

Mooi vlees, super verpakt

Wij kopen al jaren ons vlees en kaas bij de Valk versmarkt. Met drie pubers in huis scheelt dat gewoon veel geld en het vlees is minstens net zo goed als bij de keurslager, zo niet beter. Deze eerste online bestelling was super. Op tijd geleverd, goed verpakt en een leuk kaartje erbij. Als de aanbiedingen, marinades en kaas nu ook online komen, zou dat helemaal fantastisch zijn.

Goede service, lekker eten

Alles was netjes geleverd. Goede service e natuurlijk was het vlees en salade heerlijk! Ik had graag varkenhaassate willen bestellen, maar dat was niet mogelijk op de webshop.

Wat een gemak!

Ik had de eer om een proefbestelling te mogen plaatsen bij Valkslagerij. Had geen eerdere ervaring met het online bestellen van vlees; maar echt top! Hiervoor ga ik niet meer in de rij bij de keurslager staan! Het vlees echt topkwaliteit!

Heerlijk

Kwaliteit die je ook in de restaurants hebt, kan niet wachten tot jullie echt open gaan. De eerste keer was geslaagd!

Ga zo door!

De proefbestelling beviel goed! Perfect verpakt en verse producten.

Erg goed

Wij mochten een bestelling/test doen bij van der valk. Het vlees wat wij hadden was erg goed. Prijs/kwaliteit is echt top.

Mooi concept

We mochten test bestelling plaatsen. Erg genoten van het vlees. Mooie kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Leuk concept

We mochten mee doen aan de eerste proef bestellingen van van der valk. Dit is goed bevallen. Klein aandachtspunt vonden wij dat er nog weinig tekst stond bij de producten maar dit zal vast nog komen. Bedankt

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl