vlotte levering

Zeer tevreden.

Ik heb nu 3 x Instant Pot gekocht. 1 x De 5.7l Pot Pro & 2 x de 5.7l Pro Plus. De 1ste is zonder Wifi en 2de met Wifi. Ik gebruik ze hoofdzakelijk om melk te fermenteren met speciale bacteriestammen die allemaal een andere fermentatietemperatuur vereisen en een 36-uur lange fermentatietijd. Met deze toestellen is dit perfect. Ik ben zeer tevreden.

Spijt dat ik hem niet eerder aanschafte

Sinds mijn aankoop gebruik ik de instant pot zeer regelmatig. Van heel lekkere yoghurt (die je zelf zo zuur maakt als je wil door de tijd aan te passen) tot stoofpotje en andere vlees gerechten. Ikzelf gebruik een aparte rubber voor yoghurt zodat de smaak optimaal is. Extra rubbers aankopen is geen probleem. Je wordt heel vriendelijk en snel geholpen. Super tevreden!

Goede service, snel geleverd, super pan!

Blij met de snelle levering, en de pan is superfijn, kan er nu al heel veel mee.

xx

Xx

verbluffend veelzijdig (word ik er mee!)

Niet alleen is het inderdaad een slimme snelkookpan maar inmiddels doe ik er veel meer mee, zoals brood laten rijzen en sous vide koken. Het zorgt ook voor gezonder eten, doordat ik met verse groente grotere hoeveelheden kook in de instant pot omdat het zo makkelijk gaat en ik de porties die over zijn kan invriezen. En hoe fijn is het om niet de hele keuken/woonkamer in de kookwalmen te hebben. Moet je er wel ff voor zorgen om de instant pot wel onder de afzuigkap te zetten op het laatst (en niet het gas aan te zetten, pfffffff, uitkijken!). Met andere woorden, een wonderpot.

Ik ben erg blij met mijn aankoop, het is snel en gemakkelijk en ik raad het ten zeerste aan.

Heerlijke alleskunner

We hebben onze instant pot nu een maand en wij worden er wel blij van. We eten er lekkere frietjes uit, hebben erwtensoep gemaakt, pulled pork en spare ribs. Allemaal even lekker! De pan is groter dan de eenvoudige slowcooker die we hiervoor hadden en dat bevalt ons heel goed. We kunnen lekkere grote porties maken die we dan deels ook weer in kunnen vriezen voor een later moment. De airfryer functie voegt daarbij echt wel iets toe voor ons en dan zijn er nog allerlei functie die we nog niet eens hebben geprobeerd, maar die we zeker gaan gebruiken. We kunnen niet wachten!

Zeer goed.

Binnenkort weer iets bestellen, jullie hebben mijn vertrouwen gewonnen.

Product kwam snel en ongeschonden binnen. Zeer tevreden mee.

koker van giede kwaliteit

De universele koker, is makkelijk te bedienen, werkt goed en was snel geleverd.

Zeer goede aankoop

Hebben de instant pot 3 weken. Normaal kook ik nooit. Nu ik de instant pot heb heb ik 2 x erwtensoep gemaakt (erg lekker) en stoofvlees. Echt heel gemakkelijk en gaat super snel en heel lekker. Echt een aanrader

Zeer goede ervaring!!

Knoppen van mijn instant pot kreeg ik niet goed ingedrukt . Na contact met erg vriendelijke medewerkster kon ik pot retourneren en kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Zeer goede instant pot en een geweldige klantenservice! Zou Instantpot.nl zeker aanraden.

Gek op Instant Pot en heb verschillende multicookers en twee airfryers/ovens. Prima produkten.

Top apparaat!

Instant Pot Duo Crisp 7,6L multicooker met airfryer. We gebruiken dit apparaat bijna dagelijks, zelfs meegenomen naar de camping! Wij hebben al veel geprobeerd: stamppotten, curry's, broodjes afbakken, beef jerky, bittergarnituur, sous vide, etc. We zijn heel tevreden, apparaat is eenvoudig te bedienen en geeft een goed resultaat. Echt een aanrader!

Heel blij mee

Super handig

Zeer gemakkelijk in gebruik.

Er kan ook veel informatie gevonden op YouTube ivm het gebruik en dit is soms nog beter dan een handleiding.

;-)

مفيد وسريع

رائع ومفيد

Keurig alles geregeld

Snelle levering, duidelijke mail en verwijzingen.

Update....Besteld maar nog niks ontvangen

Na een tijd vertraging heb ik mijn instantpot binnen gekregen.Ik heb daarvoor wel een aantal keren moeten mailen en bellen.Kenners heeft teruggebeld en uitgelegd dat het bij dpd niet goed is gegaan. Ook heb ik hier een mail over ontvangen. Uiteindelijk erg tevreden keer de Rio xl. Zeker een aanrader Een week geleden een bestelling geplaatst maar helaas nog niks ontvangen. Kenners zegt via mail te hebben verzonden en dpd zegt pakket is nog niet bij ons aangeboden. Zo kan je drukken op een track&trace totdat je een ons weegt natuurlijk. Nu snap ik dat nieuwjaarsdag ertussen heeft gezeten maar dit kan toch niet de bedoeling zijn.Bellen lukt niet dus wederom gemaild. Nog geen reactie ontvangen. Dus voor nu 1 ster. Mocht er een nette oplossing komen dan zal ik zeker mijn review aanpassen maar tot nu toe heb ik er spijt van dat ik heb besteld

I am happy with my purchase BUT!

I am very happy with my Instant Pot BUT I am not happy with the availability of accessories (inner pot WITH HANDLES model), it has been never in stock for a year now! Only inner pots WITHOUT HANDLES are available and these won’t fit the instant pot I’ve had! how sad is that!

Snelle levering en goede klantenservice!

Oplichters!

Aan mij is verteld dat de smartlid niet los verkrijgbaar is. Blijkt aan een ander wel verkocht te kunnen worden. Vervolgens krijg ik €50,00 ‘korting’ op een nieuwe instantpot. 1 week later is deze €75,00 goedkoper. Voel me echt genaaid door deze tent.

Een welkome toevoeging aan ons keuken repertoire.

Sneller, lekkerder, duurzamer, gevarieerder.

Molenbaan 7

2908LL Capelle aan den IJssel

Over Instantpot.nl

Instantpot.nl is de officiele distributeur én dealer van Instant Brands producten in de BeNeLux! Wij besteden grote zorg aan uitstekende klantenservice. Instantpot.nl is onderdeel van Kenners BV (www.kenners.nl)