Response from the business owner
Beste Marie-Louise,
Hartelijk dank voor je review en je fijne woorden over onze website en de Instantpot! Wat fijn om te horen dat het bestelproces voor jou duidelijk en prettig verliep — daar doen we het voor.
We vinden het natuurlijk jammer dat de levering van je bestelling niet volledig aan je verwachting voldeed. We begrijpen heel goed dat je uitkeek naar je nieuwe aankoop, en dat het teleurstellend is wanneer deze niet op het beloofde moment aankomt. Helaas zijn wij, net als veel andere webwinkels, afhankelijk van externe vervoerders. In de meeste gevallen – gelukkig meer dan 99% – wordt er keurig op tijd geleverd. Heel soms gaat het helaas toch mis, zoals in jouw geval. We vinden het ontzettend jammer dat je deze negatieve ervaring hebt gehad, al is het een uitzondering op de regel.
We hopen dat je, ondanks dit ongemak, toch veel plezier beleeft aan je nieuwe Instantpot. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4 uit 10 op basis van maar liefst 4.554 beoordelingen. Bovendien beveelt 98% van de klanten ons actief aan. Daar zijn we natuurlijk erg trots op en het motiveert ons om steeds verder te verbeteren. Onze pagina is inmiddels 86.075 keer bekeken, en we blijven dagelijks werken aan een betrouwbare en klantgerichte service.
Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners team