Response from the business owner
Beste Filip,
we vinden het jammer dat u ons (als webshop) een 2 geeft. Uit onze gegevens blijkt dat uw bestelling keurig de volgende dag in België is afgeleverd. Uit uw review (en tot nu toe) blijken geen klachten over het product (Instant Pot Mini 3L) zelf dus we gaan er vanuit dat deze naar volle tevredenheid is.
Onze helpdesk staat op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur voor u klaar en wij communiceren onze bereikbaarheid duidelijk, oa in de emails nav de bestelling. Als u vragen hebt dan helpen wij u graag verder. Uit onze gegevens blijkt dat u geen contact met ons hebt opgenomen met uw vragen.
Kenners doet veel moeite om goede informatie te voorzien. Helaas worden deze producten nog niet geleverd met een gedrukte Nederlandstalige handleiding want dat is buitengewoon duur, maar dat zal zeker op korte termijn gaan gebeuren. Wij bieden echt wel (bijna) alle handleidingen in het Nederlands aan als download op onze productpagina's, en facebook pagina's. U kunt uw handleiding hier downloaden: https://www.instantpot.nl/multicookers/instant-pot-duo-3l-mini-multicooker/ (onder tabblad "handleidingen").
Daarnaast hebben wij erg veel informatie online geplaatst op ons blog. Via dit artikel vindt u heel veel relevante informatie: https://www.instantpot.nl/blog/informatie/recepten-vragen/
Als laatste: koken is helaas geen exacte wetenschap en veel tijden en temperaturen zijn slechts richtlijnen, en dus is het erg lastig om alles op te nemen in de handleiding die eigenlijk over het product hoort te gaan (anders wordt deze honderden pagina's dik). Wie bieden veel recepten, tabellen en kookboeken die u helpen met het koken zelf, maar wij blijven van mening dat die informatie eigenlijk niet thuis hoort in een producthandleiding, zelfs als dat praktisch mogelijk zou zijn. We hopen op uw begrip.
Hopelijk bent en blijft u zeer tevreden met uw Instant Pot Mini 3L multicooker, en als u vragen hebt dan kunt altijd contact opnemen met onze helpdesk (zie onze e-mail over uw bestelling voor de contactinformatie).
Met vriendelijke groeten,
het Kenners team