Response from the business owner
Beste Goran,
u heeft uw probleem met het product 4 dagen geleden bij ons gemeld, in het weekend. De stelling dat het al een week duurt klopt daarom niet en wij hebben tot noch toe 2 werkdagen gehad om u verder te kunnen helpen.
Een video van het probleem vragen we altijd en helpt ons soms om het probleem direct te verhelpen zodat u gelijk verder kunt en niet hoeft te wachten op ons onderzoek. In dit geval gaat het inderdaad om een productfout en zullen we het product zo snel mogelijk gratis vervangen. Helaas is dit nooit helemaal te voorkomen en we zien zelfs met een premium brand als Instant Pot een foutpercentage van 1% (tov het gebruikelijke gemiddelde van ca 10% in de consumentenelektronica). U hebt een retourlabel van ons ontvangen waarmee u het product gratis kunt retourneren. Wanneer u het product aan ons heeft geretourneerd zullen wij een vervangende machine sturen.
Daarom snappen we deze slechte beoordeling met een 1 niet helemaal. We hebben eigenlijk nog niet de kans gehad om u volledig van dienst te kunnen zijn in een periode van topdrukte (waarin we desondanks binnen enkele werkuren op uw bericht hebben gereageerd).
Met vriendelijke groet,
het Kenners team