Response from the business owner
Beste Martin,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en uw eerlijke feedback. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Bij Kenners BV doen we er alles aan om transparant te zijn over de staat van onze tweedekansproducten. Deze producten worden zorgvuldig gecontroleerd, en eventuele gebreken worden duidelijk vermeld, wat ook de reden is dat we een aanzienlijke korting bieden. Daarnaast heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om het product terug te sturen als het toch niet aan uw verwachtingen voldoet.
Wat betreft de door u beschreven chemische geur: wij zorgen er normaal gesproken voor dat deze minimaal is voordat een product opnieuw wordt aangeboden. Als een product in slechte staat verkeert of veel gebruikssporen vertoont, zoals u beschrijft, komt het niet meer in aanmerking voor verkoop als tweedekansproduct. Het verrast ons daarom dat u dergelijke klachten heeft ervaren. Bij navraag gaf u echter aan dat de geur uiteindelijk minder werd en dat het product inmiddels naar tevredenheid functioneert. We zijn blij om te horen dat de airfryer u bevalt en hopen dat u er nog lang plezier van zult hebben.
Kenners BV wordt door onze klanten zeer hoog gewaardeerd, met meer dan 4.427 reviews en een uitstekende gemiddelde score van 9,4 op 10. Bovendien beveelt maar liefst 98% van onze klanten ons aan. We streven altijd naar een positieve ervaring en waarderen het als klanten ons de kans geven om eventuele zorgen direct op te lossen.
Mocht u in de toekomst toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 301 2306 of per e-mail via onze Helpdesk.
Met vriendelijke groeten,
Het Kenners team