Twee kookboeken (1 en 2) van Flying Foodie (aanrader!!!) bestelt en deze zijn vlot bezorgd.

Geweldig!

Ik heb goede ervaring met Instantpot. Ik had een beschadigde pan en omdat ik nog in de garantie periode zat heb ik een nieuwe pan toegestuurd gekregen! Dus nu kan ik weer heerlijk slowcooker. Superservice!

Love it!

I have always been scared of the conventional ones, but with this one, there is not risk. It beeps when is ready, it beeps when the food has burnt. But there's no risk!

Heerlijke stoofpotjes in ongeveer 30 minuten, zo gaar dat het vlees heerlijk uit elkaar valt. Snijbonen, worteltjes, alles is binnen een mum van tijd klaar Zelf een gehaktbrood gemaakt, heel goed gelukt. Geweldig apparaat !!

Goede en snelle service. Top producten.

Super snelle levering

De webshop voor je Instant Cooke. Verschillende toebehoren en accessoires verkrijgbaar Snel en netjes thuisbezorgd.

Veelzijdige mooie pan.

Ik woon alleen maar eet graag veel soep en vries ook wat in. Dan is het toch een beter idee om de 5.7 liter te kopen. En eventueel de kleinere voor bijgerechten zoals gestoomde groente of aardappels/rijst. Na twee weken ben ik er al goed aan gewend. Het ventiel van het basic model is ook veilig om handmatig aan te zetten. Voor het eerst sinds jaren heb ik weer eens stoofvlees gemaakt en harira. Echt een aanrader en al helemaal voor de herfst en de winter met al die lekkere gerechten in die seizoenen.

geweldige kookpot

Degelijke kwaliteit en multi inzetbaar .We hebben 3 pannen naar de kringloop gebracht, want die waren niet meer nodig. Deze multi cooker hadden we jaren eerder moeten hebben. Klasse

Fantastich produkt!

De pot staat bij ons al sinds dag 1 dagelijks te pruttelen! Ik bestelde de versie met airfryer. Nu vervangt de pot de airfyer, en hebben wij er een oven, een stomer en een grote snelkookpan voor terug! Het pakket was best zwaar, dus let op met bezorgen op een pakketpunt als je geen vervoer hebt. Werken met de Instapot vergt even wat kennis om het veilig te houden, maar dan kun je ook werkelijk alles maken! Ik raad aan om ook het stoom mandje erbij te kopen. Die is wat aan de kleine kant voor de 7,8l pot, maar tegelijk ook weer superhandig door de etages. In deze pot past een hele kip, of je kunt er heerlijke soep in maken als je bezoek hebt. Koop hem niet te klein, want een mee- etend vriend of vriendinnetje van zoonlief wil ook wel eens proeven! In het ontwerp had ik de ontluchtingsknop wat verder weg van het ventiel geplaatst of 45 graden gedraaitd aan de zijkant van de pot. Nu moet je goed opletten om geen hete stoom tegen je handen te krijgen. Maar als je dat weet, dan is het een super fijne manier van koken.

Heel netjes en vlug geleverd

Kundig, vriendelijke mensen

Ik ken deze mensen al verschillende jaren, met raad en daad waren ze er altijd. Problemen als ze er waren, werd meteen opgelost. Levering geschiedt soepel, hun service is zeer betrouwbaar. Ook zijn ze benaderbaar, wat je niet van alle klantenservice kunt zeggen. Tot aan de directie, fijne mensen om zaken mee te doen. Van hoog tot laag, ik kan alleen maar volle log geven. Uiterst betrouwbare firma. Chapeau!!

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden!

Great service

Very fast shipping and great products.

Jammer - Te ingewikkeld en het werkt niet goed

Achteraf blijkt dit apparaat niet goed te werken en is een stuk ingewikkelder dan ik dacht. Het is een pan met veel te aparte gebruiksaanwijzingen. Even aanzetten en gebruiken werkt niet; je moet eerst studeren, proberen en vaak falen... Rijst koken gaat vaak mis: Hij komt niet op druk, het tuitje blijft dan maar sputteren en na lang wachten slaat hij af zonder gekookt te hebben. Of ik krijg al eerder het "burn" alarm Hetzelfde geldt voor hoge druk, het werkt vaker niet dan wel en vaak verbrandt de onderkant en krijgen we weer het "burn" alarm. Slow cooken - Hier blijkt het apparaat niet voor gebouwd te zijn. Ik had deze vooral gekocht omdat het een lekker grote slowcooker is. Maar op verschillende youtube filmpjes wordt mij verteld dat de slowcook functie helemaal niet goed werkt (en dat klopt) Op youtube zijn allerlei hacks te vinden over hoe je toch goede rijst kunt koken of toch redelijk kunt slowcooken. Maar dat zijn allemaal ingewikkelde methoden: pan in pan, hoog zetten daar waar je laag nodig hebt etc. Erg ingewikkeld ook al die verschillende kanalen (website, youtube, internet) waar je recepten en oplossingen kunt vinden. Verder mis ik een temperatuuraanwijzing of instelling. Wat betekent laag of hoog qua slowcooken? Dat zou handig zijn omdat je hem dan ook als sous-vide kunt gebruiken.

Werkt perfect

Mijn gerechten worden gemaakt zoals ik het bedacht had goed gereedschap is het halve werk En alle functies doen het goed

Gewoon een geweldig handige tijdsbesparende pan..

De instant pot is een geweldige tijdsbesparende pan die heel veel andere keuken apparatuur vervangen. Snelkookpan, sauteren, sous vide, yoghurt maken ( gebeurt hier nu wekelijks) rijstkoker ( minstens 2 a 3 x per week) stolen, teveel om op te noemen. Zodra je eenmaal de gebruikt aanwijzing hebt gedownload gaat alles haalt vanzelf. Je hebt er geen omkijken naar. Gebruiksaanwijzing erbij leveren zou het helemaal perfect maken.

hele nette service,

probleem netjes opgelost, buiten garantie

Leuke uitdaging

voor mij een nieuwe uitdaging om op een andere manier eten te bereiden. Wel even wennen hoe die werkte maar met een receptenboek erbij maak je de lekkerste maaltijden.

Een hele goede keus geweest

Mij eten is altijd lekker en het vlees altijd lekker mals

top product

Ik heb zelf de Instant pot duo evo plus 5,7 liter en de Instant pot duo crisp 7,6L multicooker met airfryer en maak op mijn site www.topcuisine.nl goede reclame voor ze, want het zijn echte top producten. Zelf vind ik de multicooker met airfryer beter dan de gewone airfryer, want die is veel beter schoon te maken. vind het alleen jammer dat ze soms goochelen met de prijzen. Maar het is zeker aan te bevelen!

Levering

De Instantpot die besteld was is heel snel geleverd en goed verpakt met hele goede instructies. Zijn zeer tevreden over de werking en het resultaat. Heerlijk gegeten. Blijf de instantpot zeker vaker gebruiken. Het is een echte aanrader. Maakt je leven qua koken een stuk makkelijker.

Amazing

I was sooo excited to try the instant pot and it deserved every single euro I have paid for Instead of waiting an hour to have a tender soft meat it takes only 15 minutes It's a time saver So happy to have my instant pot

Fijne instantpot

Makkelijk en overzichtelijke website om een bestelling te plaatsen. Volgens de website zou ik de volgende dag (niet werkdag) mijn Instantpot ontvangen, maar dat was helaas niet het geval. Vandaar een ster minder.

SUPER service!!!

Het deksel van mijn gloednieuwe Duo Crisp was kapot (eigen domme schuld). Vervanging niet voorradig dus een hele nieuwe pot besteld, want na een paar weken kon ik er al niet meer zonder. De “oude” pot aan mijn zus gegeven, want het airfryer-deksel deed het nog wel. Na een tijdje weer contact met Instantpot.nl opgenomen, en zij zouden hun best doen om een vervangend deksel op te sporen. Na een dag hadden ze er één! Ik blij, mijn zus blij, we genieten nu allebei van onze wonderpot en wisselen recepten en tips uit. Dankjewel Herman en al je andere collega’s! Madeleine en Willemien

11/10

-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️- Very good, very nice. Best project ever. Phenomenal. Door de instant pot hoeft mijn vrouw niet meer te koken en kan ze tegenwoordig ook gewoon het grasmaaien, lampen in het huis vervangen, 0900/1700 werken, en de hond uitlaten, de vissen in de vijver voeren en mijn voeten masseren na een lange dag werk.

Molenbaan 7

2908LL Capelle aan den IJssel

Over Instantpot.nl

Instantpot.nl is de officiele distributeur én dealer van Instant Brands producten in de BeNeLux! Wij besteden grote zorg aan uitstekende klantenservice. Instantpot.nl is onderdeel van Kenners BV (www.kenners.nl)