Reactie van het bedrijf
Beste Omar,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het erg vervelend kan zijn als een pakket niet direct aankomt zoals verwacht. Gelukkig zien we dat uw pakket inmiddels is gevonden en bezorgd. We willen u erop wijzen dat onze contactinformatie altijd duidelijk wordt vermeld op onze website en in de e-mails die wij verzenden naar aanleiding van uw bestelling. Dit geldt voor de opdrachtbevestiging, de track & trace-informatie, en de factuur. Onze klantenservice is bovendien op werkdagen uitstekend bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur via telefoon en e-mail.
Het is dan ook jammer om te lezen dat u heeft ervaren dat wij niet bereikbaar zouden zijn. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, wat ook blijkt uit de hoge waardering die wij van onze klanten ontvangen. Met een indrukwekkende totaalscore van 9,4 uit 4.427 reviews en een aanbevelingspercentage van maar liefst 98%, zijn we trots op de tevredenheid van onze klanten.
We vinden het dan ook spijtig dat u ervoor heeft gekozen om een review te plaatsen zonder dit eerst via onze reguliere kanalen met ons te bespreken. Zeker omdat uw pakket uiteindelijk gewoon correct is afgeleverd, ondanks de vertraging bij de vervoerder die ontstond doordat uw adres niet volledig was ingevuld. Hierdoor kwam het pakket terecht op een pakketpunt en is de mail daarover helaas door u gemist of genegeerd.
Wij blijven uiteraard beschikbaar om verdere vragen of opmerkingen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon op 085 301 2306 of via e-mail. We proberen altijd binnen 24 uur te reageren en u zo goed mogelijk te helpen.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners team
==========================================
Cher Omar,
Merci pour votre retour. Nous comprenons qu’il puisse être frustrant de ne pas recevoir un colis à temps. Heureusement, nous voyons que votre colis a été retrouvé et livré. Nous souhaitons souligner que nos coordonnées sont toujours clairement indiquées sur notre site web et dans les e-mails que nous envoyons suite à votre commande. Cela inclut l’e-mail de confirmation, le suivi du colis (track & trace), et la facture. Notre service client est également facilement joignable en semaine, de 10h00 à 17h00, par téléphone et par e-mail.
Nous regrettons de lire que vous avez eu l’impression que nous étions injoignables. Nous faisons tout notre possible pour assister nos clients, ce qui se reflète également dans les évaluations très positives que nous recevons. Avec une note impressionnante de 9,4 sur 4.427 avis et un taux de recommandation de 98%, nous sommes fiers de la satisfaction de nos clients.
Nous trouvons également dommage que vous ayez choisi de publier un avis sans d’abord discuter du problème avec nous via nos canaux habituels. Surtout étant donné que votre colis a finalement été livré correctement, malgré un retard causé par l’adresse incomplète fournie, ce qui a entraîné une livraison à un point relais. Malheureusement, l’e-mail d’information concernant cela a été manqué ou ignoré.
Nous restons bien entendu disponibles pour répondre à toute autre question ou préoccupation. N’hésitez pas à nous contacter au 085 301 2306 ou par e-mail. Nous nous efforçons de répondre sous 24 heures et de vous aider du mieux possible.