Super netjes en snel

Dank jullie wel voor de zeer snelle service en afhandeling van mijn bestelling

Top!!

Groot assortiment, goede prijs, goed verpakt en snelle levering.

Mooie whisky's in een mooi verpakking

Super manier om je eigen whisky-pakket samen te stellen met tubes. En voor een redelijke prijs (maar je kan het zo gek maken als je zelf wil).

Alles netjes ingepakt en keurig de volgende dag binnen .

Ok

Perfect and fast service, excellent packaging

Goeie winkel,groot assortiment

Leuke mensen,met verstand v whisky's,en een mooie (h)eerlijke zaak

Super service

Snel geleverd, uitstekend verpakt voor verzending, heel mooi ingepakt als cadeau!

Perfect geholpen

Een bestelling gedaan voor een fles whisky die verzonden moest worden. De order werd snel en netje afgehandeld en zorgvuldig verpakt afgeleverd. Klasse!

Fijne zaak

Makkelijk om iets te bestellen/laten bezorgen en plezierig om te bezoeken

Mooi assortiment voor scherpe prijzen

Altijd mooie en verrassende wijnen. Prima prijs en netjes thuisbezorgd. Echt aanrader.

En ook nog gratis, echt super!

Snelle en correcte levering

Snelle en persoonlijke service

Top winkel, ze hebben echt alles. Je krijgt ook snel antwoord en snelle verzending.

Super vriendelijke eigenaar en top service.

Zeer behulpzaam, pakketten zien er netjes uit. Probleem met levering, wat niet de schuld van Verhaar was, toch goed opgevolgd.

Snel geleverd! Alles prettig en duidelijk geregeld! Een dikke tien!!

Vriendelijk personeel met kennis van zaken

Ik was opzoek naar een whisky uit een specifiek jaartaal. Ik ben daarbij vakkundig geholpen en kon zelfs wat proeven uit dit jaartaal.

Hele goede service. Af en toe een sample meesturen om te proeven. Dat vind ik leuk. En altijd alles.

Zeer goed.

Superservice vanaf de Planetenbaan.

Tip! Ga niet zelf op zoek maar laat je vooral adviseren. Zoveel moois en zeker in de wijn/spijs combinatie. Ik ben zelf liefhebber van Italiaans maar er staat nog zoveel ander moois. Oneindig

snel, maar niet compleet

fles wijn was cadeau met persoonlijke boodschap. Boodschap werd niet mee geleverd, dus ontvanger had geen idee van wie het cadeau kwam

Snel geleverd, netjes verpakt Redelijke prijs

Excellent Friendly Service

Well marked samples with info sheets. Thanks

Goede zaak

Al vaker wat besteld en voordeel is dat samples gekocht kunnen worden voor een goede prijs. Vooral zoiets als Springbank. Altijd goede communicatie en goed verpakt.

geweldig

alles geweldig! alleen aanbevolen