Dag Jelmer, Allereerst dank dat je een review hebt achtergelaten. Helaas hebben wij niet aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. Dat vinden we heel vervelend. Dat het product niet meer op voorraad was, is een fout van onze kant en iets waar we van kunnen leren. We hopen wel dat je begrip kunt opbrengen voor het feit dat het geld pas op maandag weer op je rekening stond. Wij hebben namelijk geen invloed op de snelheid van online transacties, helaas. Vertraging kan dus optreden ivm het weekend. We zijn in ieder geval heel blij om te lezen dat je ervaring met de website en de communicatie met ons positief was. We hopen daarom dat we je toch nog eens mogen verwelkomen in de toekomst en dat we je dan naar tevredenheid kunnen bedienen!
Ronald, bedankt voor dit mooie cijfer we blijven ons assortiment uitbreiden en zoeken altijd naar hoge maar betaalbare kwaliteit.
Thijs, Bedankt voor de mooie beoordeling en goed te horen dat de wijn in bevallen.
Dankjewel Eelke, geniet van je aankoop!
Eddy, bedankt voor de goede beoordeling.
Mooi om te horen dat ze goed zijn bevallen, bedankt!
Heel fijn om te horen, hartelijk dank!
Mooi om te horen, dankjewel!
Fijn dat we van dienst hebben kunnen zijn, zeer bedankt voor deze mooie beoordeling!
Dankjewel Obbe, graag tot de volgende!
Arno, bedankt voor deze mooie beoordeling
Jolanda, bedankt voor de mooie review
Dàt horen we nou graag, dankjewel!
Dankjewel voor deze fraaie beoordeling!
Veel dank voor de mooie beoordeling!
Dankjewel Maarten!
Hartelijk dank weer!
Jacobus, dank we doen ons best.
John, zeer bedankt voor de beoordeling. Volgende keer gaan we voor een 10! :)
Jacco, hoe moeten we hier op reageren wat een beoordeling dank hiervoor.
Ed, fijn dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.
Herman, zeer veel dank!
Berry, mooie beoordeling dank hiervoor
Pim, dank voor de zeer goede beoordeling