Heeft een totaal van 247 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Positief sentiment90%
Klanten prijzen de vriendelijke medewerkers, heldere adviezen en zorgvuldige levering. Het assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding komen vaak naar voren als sterktes. Al met al ervaren klanten een positieve winkelervaring met duidelijke communicatie en betrouwbare service.
Sterke punten
Uitstekende service
Vriendelijke medewerkers
Snelle levering en montage
Gebaseerd op 52 reviews
Goed geholpen
Blij met mn nieuwe tafel
1 October 2026
Els
Berg en Dal
Hi Els,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen.
Veel plezier met je nieuwe tafel en hopelijk tot een volgende keer.
Grote sortering
Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Goed contact met klantenservice. Tijdig bericht ontvangen betreffende levering.
Sympathieke monteurs ruimde netjes alles op. Goed advies gekregen.
28 September 2026
Jelle
Tiel
Hi Jelle,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het advies in de winkel. Ook goed om te lezen dat de levering prettig is verlopen en onze monteurs alles netjes hebben achtergelaten.
Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
De levering duurde lang, maar dat was de moeite waard. De bank is geweldig. De verkopers gaven goede info.
27 September 2026
Renate
Hi Renate,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bank het wachten waard was en dat je tevreden bent over het advies van onze verkopers. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe bank!
Vrienel8jk personeel
27 September 2026
Anja
Heijsen
Hi Anja,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. We hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Prima verkoop, in elkaar achroeven stoelen niet echt duidelijk
Schroeven hoe erin voor ons niet duidelijk vanaf papier.
Na uitleg receptioniste Carola wel!!
José
Hi José,
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent. Jammer dat de montage-instructies van de stoelen niet helemaal duidelijk waren, maar fijn dat Carola je op weg heeft kunnen helpen. We wensen je veel plezier met de nieuwe stoelen!
Tot zover helemaal prima
Goed, kleine "klachten" snel en goed opgelost. Momenteel nog bezig met omruilen van 1 van de meubelstukken. Als dit ook naar tevredenheid afgerond is dan volgt wat mij betreft de laatste "ster" als beoordeling.
Henk
HERNEN
Hi Henk,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de kleine aandachtspunten snel en goed zijn opgelost. We zorgen er natuurlijk graag voor dat ook het omruilen van het meubelstuk netjes wordt afgerond. Hopelijk mogen we daarna die laatste ster ook nog verdienen!
Ruime keuze, goede service
Ruime keuze,
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de levering is.
Meubels netjes binnen gebracht, uitgepakt en verpakkingsmateriaal meegenomen.
Lia
Hi Lia,
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze ruime keuze, de service én de levering. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Prima bank. Geleverd zoals afgesproken. Kon niet beter.
6 July 2026
René
Winssen
Hi René,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de bank precies zoals afgesproken is geleverd. Daar doen we het voor!
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe bank en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
6 July 2026
Anton
Peters
Hi Anton,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Prima advies, kwaliteit en service
5 July 2026
Ton Meijer
Hi Ton,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies, de kwaliteit en onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Goede communicatie, late levering
We hebben een vloerkleed besteld dat oorspronkelijk in week 15 geleverd zou worden, maar uiteindelijk pas ongeveer tien weken later werd bezorgd.
Positief was dat de meubels die we hadden besteld eerder zijn geleverd, zonder extra kosten. Daarnaast werd er steeds snel en vriendelijk gereageerd op onze e-mails.
Een verbeterpunt zou zijn om klanten proactief op de hoogte te houden van eventuele vertragingen en een indicatie te geven van de verwachte nieuwe leverdatum. Dat zou de communicatie tijdens het wachten verbeteren.
5 July 2026
Deejee
Venray
Hi Deejee,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat je onze snelle en vriendelijke communicatie als positief hebt ervaren en dat de meubels eerder geleverd konden worden zonder extra kosten.
We begrijpen heel goed dat het vervelend is als je langer dan verwacht op je vloerkleed moet wachten. Je feedback over het proactief informeren bij vertragingen en het geven van een nieuwe indicatie van de levertijd nemen we zeker ter harte.
Bedankt voor je geduld en begrip. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels en vloerkleed!
Vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Heel goed geholpen
Michel heeft ons van uitstekend advies voorzien en we zijn heel blij met de bedden!
1 July 2026
Pascal
Zevenaar
Hi Pascal,
Bedankt voor je 5-sterrenreview!
Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We wensen je veel plezier met jullie nieuwe bedden.
Graag tot een volgende keer bij Tilders!
Vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Van verkoper tot bezorging uiterst verzorgd
Van verkoper tot bezorging uiterst verzorgd.
7 May 2026
Theo
Grave
Hi Theo,
Bedankt voor je positieve review! We zijn erg blij om te horen dat onze service je goed is bevallen. Dank voor het vertrouwen en je mooie feedback.
Zeer goede ervaring
Zeer goed.
7 May 2026
Wim
Beuningen
Hi Wim,
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen bij Tilders Wijchen!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Een heerlijke bank gekocht. Prima service en uitleg vooraf en ook het leveren en in elkaar zetten van de bank ging volgens schema.
Dus erg tevreden.
17 April 2026
Susanne
Overasselt
Hi Susanne,
Dank je wel voor je mooie review! ⭐️ Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de aankoop als de levering.
Veel plezier met je nieuwe bank en graag tot een volgende keer bij Tilders!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Geweldige service en een prima prijskwaliteit
Marcel Stevens
Lent
Hi Marcel,
Bedankt voor je 5-sterrenreview!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels en hopelijk tot een volgende keer bij Tilders.
Prettig en snel geholpen
Meubels zijn zelfs paar weken eerder geleverd dan in eerste instantie gedacht.
Dick
Arnhem
Hi Dick,
Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Tilders!
Heerlijke bank goed advies
Bijzondere prettige verkoper, aanwezig op de achtergrond.
H
Bergharen
Hi,
Dank je wel voor je mooie review! ⭐️
Fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bank en dat je het advies als prettig hebt ervaren.
Veel plezier met je bank en graag tot een volgende keer bij Tilders!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Top advies in de winkel, matige bezorging.
In de winkel werden we uitstekend geholpen door Luuk. Eerlijk advies en we zijn erg blij met ons tv-meubel.
De bezorging viel helaas tegen. We hadden bewust gekozen voor drempellevering, maar de bezorgers kwamen luidruchtig binnen en gingen weinig zorgvuldig om met het meubel. Een pakket van 270 cm werd zonder enige aandacht in de woonkamer neergezet.
Daarnaast moest ik tekenen voor ‘goede ontvangst’ terwijl het meubel niet is uitgepakt, wat ik vreemd vind.
Kortom: mooi product en goed advies, maar de bezorging doet afbreuk aan de ervaring.
13 April 2026
Joost
Hi Joost,
Dank je wel voor je review.
Goed om te horen dat je in de winkel fijn bent geholpen door Luuk en dat jullie blij zijn met het tv-meubel.
Jammer dat de bezorging minder goed is verlopen. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort en we begrijpen dat dit afdoet aan de ervaring. Bedankt dat je dit aangeeft, we nemen het intern mee.
We wensen je veel plezier met jullie nieuwe tv-meubel! 😊
Super goed!!
Netjes, aardig, behulpzaam een goede service .
20 March 2026
Miranda
Beuningen Gld
Hi Miranda,
Dank je wel voor je geweldige 10-sterrenreview! ⭐️
Wat fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer bij Tilders. 😊
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Erg vriendelijk en goed in communicatie. De levering was ook keurig op tijd.
De showroom in Wijchen bezocht. De medewerkers zijn erg vriendelijk. Ze hebben me goed geholpen, ondanks dat de bezetting niet groot was voor een zaterdag. Dank
1 March 2026
Silvia
BENEDEN-LEEUWEN
Hi Silvia,
Dank je wel voor je mooie review!
Wat fijn dat je onze medewerkers in de showroom als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Ook op een drukke zaterdag doen we ons best om iedereen goed te helpen, dus mooi dat dat zo is overgekomen. En prettig dat de levering ook keurig op tijd was.
Heb je nog een tip voor ons om jouw volgende bezoek richting een 10 te brengen? We horen het graag!
Prettig geholpen
Wij waren vanuit Elst naar Alkmaar gereden voor 6 eetkamerstoelen. We hebben deze nu bijna 1 jaar en ze blijven mooi en zitten goed.
1 March 2026
De Wit
Elst
Hi De Wit,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de eetkamerstoelen en dat ze na bijna een jaar nog steeds mooi zijn en comfortabel zitten. Daar doen we het voor!
We lezen dat jullie vanuit Elst naar Alkmaar zijn gereden, wellicht bedoelen jullie onze winkel in Wijchen? ;) Hoe dan ook: bedankt voor het vertrouwen en veel plezier nog van jullie stoelen! Mocht je nog tips hebben om er een 10 van te maken, dan horen we dat graag.
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Prima levering van de meubels
Levering werd volgens levertijd netjes uitgepakt en opgebouwd.
Vriendelijk personeel.
Theo
Bemmel
Hi Theo,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de levering volgens planning is verlopen en dat alles netjes is uitgepakt en opgebouwd. Ook mooi dat je onze collega’s als vriendelijk hebt ervaren, dat geven we graag aan hen door.
Heb je nog een tip voor ons om jouw volgende ervaring richting een 10 te brengen? We horen het graag!
Met vriendelijke groet, Team Tilders Wonen & Slapen
Top goede afspraken en die zijn nagekomen
prima geen klagen dus score 9,5 want er valt altijd iets te verbeteren
Paul
Hi Paul,
Dank je wel voor de prachtige 9,5 van de 10 sterren!
Wat fijn om te horen dat de afspraken duidelijk waren én netjes zijn nagekomen. Daar hechten we veel waarde aan. En je hebt helemaal gelijk: er is altijd ruimte om te blijven verbeteren. Mocht je nog een tip voor ons hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.
Bedankt voor je vertrouwen!
Top, kon niet beter
Leuke ervaring met verkoopmedewerker Esther!
Martin
Wildervank
Hi Martin,
Wat een geweldige review! Bank je wel voor de 10 sterren!
“Kon niet beter” klinkt als muziek in onze oren. Wat fijn dat je zo’n leuke ervaring hebt gehad met Esther. We geven je compliment natuurlijk met plezier aan haar door.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Tilders!
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 247 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Over Tilders Wonen & Slapen
Meubels van de beste kwaliteit en de laatste innovaties op het gebied van wonen. Bij Tilders Wonen & Slapen vind je een ruime collectie eigentijdse meubelen. Ook is het mogelijk om zelf de slaapkamer van uw dromen samen te stellen. Samen met onze deskundige verkopers kijken naar uw persoonlijke wensen en behoeftes om zo tot de perfecte slaapkamer te komen. Wanneer alle elementen op elkaar worden afgestemd, zult u snel een beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Wij combineren aangenaam slaapcomfort graag met duurzame materialen.