Filters

10

Helemaal Top!

Eerste contact met Yardy gaf ons een fijn en zeker gevoel waardoor we Yardy vertrouwden om onze tuin naar onze wens te maken. Nadat wij onze ideeën hadden voorgelegd heeft Yardy ons idee ingetekend waarna wij een afspraak maakte bij hun leverancier om al het materiaal uit te kiezen wat wij mooi vonden. Helaas door drukte was het levertijd onbekend en werden wij hier over netjes geïnformeerd. Wij besloten om te wachten tot het leverbaar was. Yardy hield ons heel netjes op de hoogte van de vordering van het materiaal dit vonden wij heel fijn. Op het moment dat het allemaal leverbaar was kregen wij telefoon voor uitlevering dit werd netjes uitgevoerd en konden ze aan onze tuin beginnen. Binnen 5 dagen lag onze nieuwe tuin er compleet naar onze wens in super netjes en hier en daar door hun ervaring toch wat aanpassingen moeten doen, maar dit is allemaal in goed overleg gegaan waardoor er kwalitatief een top tuin aangebracht werd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige metamorfose, fijne mensen

Wij hebben onze voor- en achtertuin opnieuw laten aanleggen door Yardy bv. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe tuinen. De service was top, hardwerkende vriendelijke hoveniers en als er iets was dan werd het direct opgelost.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring, korte lijnen en snelle communicatie

Wij hebben voor het eerst een tuin laten aanleggen in onze nieuwbouwwoning. Na een aantal hoveniers bezocht te hebben kwamen we bij Michael van Yardy uit. Zo hebben we persoonlijk een afspraak bij Yardy kunnen maken waar Michael al wat voorwerk had gemaakt zoals een ontwerp op schaal van onze tuin en onze wensen erin had verwerkt. In 1 woord wauw! wat hadden wij toen er al zin in. Zo ook gelijk de materialen uitgekozen en nog belangrijker na enkele maanden konden ze al aan de slag. Dit was al een grote pluspunt t.o.v. andere drukbezette hoveniers. Zo gezegd zo gedaan. Nu naar paar maanden staat onze voor en achtertuin er zeer strak bij. Dit met veel dank aan Michael en de 2 hoveniers die keihard hebben gewerkt. Dit ook in een stromende regenbui. Wij raden ieder aan om met Yardy in zee te gaan. Dit vanwege betrouwbaarheid, snelheid, en professionaliteit!

  • Aanbevelen? Ja
10

Yardy and Michael where excellent to work with, met all expectations

From the very beginning to the end product, we were informed of everything and kept up to date on the process and dates. Michael was very accommodating with regards to any changes, questions and special requests that we had. The selection of goods that were available met our requirements and we are extremely happy with the end result! Highly recommend Yardy!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring, fijn en snel contact

Dit was de eerste keer dat we een tuin lieten aanleggen. Al vanaf het eerste moment hadden we een fijne indruk. Eindelijk een website die verschillende modeltuinen presenteert incl. een inschatting van de kosten en meer opties. Nadat we een offerte hadden gevraagd binnen een dag reactie en ook daarna altijd snelle en correcte antwoorden gekregen. Uitgebreid de tijd genomen om bij Yardy de materialen ook echt te zien. Na akkoord op de offerte en materialen werd de tuin 6-7 weken later al aangelegd door twee fijne hoveniers. Al met al een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super snelle, nette en duidelijke service

Na een online aanvraag bij Yardy, werd ik direct al gebeld om een afspraak te maken. Michael kwam langs, heeft de tuin geheel nogmaals opgemeten en onze wensen opgeschreven. Daarna netjes een offerte gehad met onze wensen met daarbij telefonisch dat onze wensen wel boven budget waren. Na overleg akkoord gegeven. Eerder dan verwacht, werd onze tuin gedaan. Binnen 2 dagen hadden we een super nette en strakke tuin. Tijdens de werkzaamheden kwam Michael regelmatig langs om polshoogte te nemen. Nu een aantal maanden later ligt onze tuin er nog steeds super mooi en strak bij en genieten wij nog elke dag van onze moderne tuin. Ik zou Yardy bij iedereen aanraden!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Heb de samenwerking met Yardy als prettig ervaren. Tijdens het gehele proces is met ons meegedacht, van tefelkeuze tot aan de indeling van onze tuin. Geen enkele keer voor een verrassing gestaan. De tuinmannen waren ook vriendelijk en professioneel en ook zij hebben continu meegedacht over de beste manier en aanpak bij de aanleg. Wij genieten iedere dag van onze tuin.

  • Aanbevelen? Ja
10

Enorm blij met het resultaat

Het creëren van wat privacy in een voortuin bleek toch wel een dingetje. En met de hulp van Yardy is het toch maar mooi gelukt. Zonder lange wachttijd. Enorm blij met het resultaat!

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd