Filters

10

Superblij met het eindresultaat!

Yardy kwam voorbij op Social Media en trok mijn aandacht door de voorbeeldtuinen die zij tonen met afmetingen en prijzen. Hierdoor kreeg ik een goede indruk van wat mijn tuin wellicht zou gaan kosten en durfde ik het aan om een offerte op te vragen. Het gehele proces liep vrij vlot en vlekkeloos. Ik ben langs geweest op kantoor, waar Ruben een mooi ontwerp voor mijn tuin heeft gemaakt + een licht- en plantenplan. Er wordt goed met je meegedacht. Nadat ik tegels en ander materiaal had uitgezocht, kon al snel ingepland worden voor de aanleg van de voor- en achtertuin. Yardy regelde verder alles netjes en op tijd. Alle afspraken zijn zonder problemen nagekomen (vind ik erg belangrijk). De hoveniers hebben mijn voor- en achtertuin snel, vakkundig en zorgvuldig aangelegd en ook netjes opgeleverd (tuin werd goed nagespoten). Het eindresultaat is precies geworden zoals ik in gedachten had: mooi, gevarieerd en gezellig! Ik ben er superblij mee en vooral met hoe snel en soepel alles ging!

  • Aanbevelen? Ja
10

Excellent work and fast delivery

We'd looked for a construction company to perform ground work and street work in our newly-built garden. We've heard good feedbacks about Yardy, therefore, we've made appointment with them. Communication was professional and easy going. Due to lower location our plot required extra drainage, and Yardy addressed this extra need very carefully. Once agreed, everything was done on time as decided. All the minor changes during the construction Yardy addressed beforehand, asking for our opinion. Constructors working on the spot were accurate and highly professional. In the end, we're very satisfied with our choice and with work delivered by Yardy.

  • Aanbevelen? Ja
10

Yardy heeft, door zich flexibel op te stellen, geholpen onze tuin te verwezenlijken.

Aan de hand van onze wensen heeft Yardy een tuin weten te ontwerpen en neer te zetten welke aan al onze wensen voldoet. Een bedrijf die zijn vak verstaat.

  • Aanbevelen? Ja
10

Very satisfied

At first I was a bit sceptical because my file was left under the pile. When they found it I was called with an apology. During the job there were some issues with my indirect neighbours who were very rude to the workers. But the guys handled it very professionally. At the end they delivered an amazing job. Am very happy with new yard.

  • Aanbevelen? Ja
9

Creatief en meedenkend met als resultaat een droom tuin

Wij zijn zeer fijn geholpen door Yardy van begin tot eind. Op de website van Yardy hebben wij leuke ideeën en die ideeën hebben we gecombineerd tot een tuin die helemaal bij ons past. Hieruit vloeide een mooi ontwerp en daarna is de tuin snel en professioneel aangelegd. We hebben niet lang hoeven wachten tot de start van de aanleg. De aanleg van de tuin ging snel, door prettige hoveniers. Ze werkten zeer netjes en na slechts drie dagen konden we genieten van onze nieuwe tuin. Echt een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke benadering, creatief en eerlijk.

Al na ons 1e gesprek waarin het ontwerp van onze tuin gemaakt werd kregen we erg veel vertrouwen in het team van Yardy. Michael begreep goed van onze wensen waren en heeft kritisch, creatief en eerlijk meegedacht over onze wensen en we zijn dan ook erg tevreden over het resultaat. De tuin was binnen een paar dagen aangelegd door een fijn team. Zeer professioneel en persoonlijk. Als we dit hadden geweten, hadden we een nieuwe tuin aanleggen niet zo lang voor ons uitgeschoven.

  • Aanbevelen? Ja
10

Droom is werkelijkheid

Maanden geleden zijn wij bij Yardy op een oriënterend gesprek geweest wat uiteindelijk resulteerde in een heel mooi ontwerp. We hebben onze wensen met Yardy besproken. Yardy gaf ons het gevoel dat zij onze wensen konden realiseren. De uitkomst is dan ook heel prachtig. Wij kunnen als koppel aangeven dat we heel blij zijn met het eindresultaat. Van het begin tot aan het eind is alles vlekkeloos gelopen en we kunnen hiermee aangeven dat als je plannen hebt om je tuin te verbouwen/vernieuwen dat je bij Yardy op het juiste adres bent! Yardy bedankt voor alles!

  • Aanbevelen? Ja
10

Een heerlijk mooie tuin bedankt Yardy

Van begin tot eind fantastisch. Fijn communiceren vanaf het maken van tekening uitzoeken van materialen, offerte, mensen van de planning. En natuurlijk de uitvoerders. Echt top. Allemaal super aardig. En wat een resultaat. Wij zijn super blij

  • Aanbevelen? Ja
2

We zijn ontzettend teleurgesteld!

De beloftes worden totaal niet waargemaakt. Onze tuin zou eind april binnen 5 dagen worden aangelegd. Helaas kwam dit op geen enkele manier uit. De planning was een drama, er werden steeds verkeerde bestellingen gedaan, op verkeerde dagen geleverd. De hoveniers - die overigens wel heel goed waren - konden verschillende keren onverrichter zake naar huis omdat er weer iets niet klopte. Uiteindelijk is onze tuin eind augustus pas opgeleverd - ruim 4 maanden te laat! Het eindresultaat is ook echt niet wat we gehoopt hadden. Al met al hebben we veel te veel geld betaald voor een tuin die niet aan onze wensen voldoet. En het ergste is dat de communicatie hierover eigenlijk de hele tijd zwaar te wensen over liet. Klinkt allemaal handig maar ik zou volgende keer gewoon de lokale hovenier bellen, dat scheelt heel veel ellende.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Harm en Mischa, Dit jaar hebben wij jullie tuin mogen aanleggen, helaas is dit proces niet verlopen zoals je dit van ons mag verwachten. Door grote drukte en onderbezetting was onze communicatie ondermaats en hebben wij absoluut steken laten vallen. Dit betreuren wij enorm. Ons proces is er juist op ingericht om onze klanten te ontzorgen en te ondersteunen van ontwerp tot oplevering. Het laatste opleverpunt is veel later uitgevoerd dan wenselijk, gelukkig was de tuin verder helemaal af en kon deze wel gewoon gebruikt worden. Bij het uitvoeren van het opleverpunt hebben we ook nog even als extra service een spoeling aangepakt langs jullie schuur. Bij de oplevering hebben we gevraagd of de tuin nu helemaal naar wens is, en dat was zeker het geval. Om toch nog wat extra bij te dragen aan jullie tuinplezier hebben we een mooi pakket bij jullie langs gebracht in de vorm van een vuurschaal en een lekker fles Champagne. Ondanks dat het voortraject niet heeft voldaan aan de norm die je van ons mag verwachten, willen we jullie toch heel erg veel plezier wensen van jullie tuin.

8

Denken altijd mee

De tuin ontwerpen en laten uitvoeren door Yardy was erg fijn. Er werd mee gedacht, aan slimme dingen gedacht en de hoveniers Jimmy, Danny en Jasper waren top. Ze checkten alles, waren goed communicatief en werkten hard door zelfs in de storm! Er was wat miscommunicatie omtrent hout voor de schuur en er waren wat andere dingen die last minute aangepast moesten worden, maar Yardy dacht goed mee. Dit was erg fijn en de tuin is helemaal naar onze wens.

  • Aanbevelen? Ja
10

Naar wens en meer

Super tevreden met hele proces. Goeie begeleiding en een top hovenier in Benjamin. Onze wensen werden gehonoreerd en eventuele aanpassingen aan het offerte werden goed verwerkt. Benjamin heeft alles mooi geplaatst, vooral onze overkapping is duidelijk goed vakmanschap. Zelfs onze poort heeft ie even onder handen genomen waardoor het makkelijker op slot te doen is. En alles netjes opgeruimd (zowel in het te tuin als daarbuiten). Al met al is Yardy een aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
9

Dromen worden werkelijkheid

Ik kan niet anders zeggen dan dat het kontakt met Yardi vanaf het begin tot het einde als zeer prettig is ervaren. Je gaat er heen met een idee in je hoofd en ze doen er alles aan om dit binnen het aangegeven budget waar te maken. Als dan de tuin af is en het is precies zoals je je had voorgesteld en misschien wel meer, dan kan je niets anders zijn dan super tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
9

UItstekend werk en een mooi resultaat

Wij zijn fijn geholpen door Yardy van begin tot eind. Het begon met een mooi ontwerp en daarna is de tuin snel en professioneel aangelegd. De website geeft je leuke ideeën en die ideeën hebben we gecombineerd tot een tuin die helemaal bij ons past. We hebben niet lang hoeven wachten tot de start van de aanleg. De aanleg van de tuin ging snel, door prettige hoveniers. Ze werkten zeer netjes en na slechts één werkweek konden we genieten van onze nieuwe tuin met overkapping. Echt een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Yardy heeft voor ons de tuin bij het nieuwe huis ontwerpen en de aanleg verzorgd. Onwijs blij met het advies en het resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie/samenwerking en mooie geleverd werk!

Wij hebben bij Yardy contact gehad met Cheyenne en ze was (en is nog steeds) heel fijn om mee samen te werken. Ze denkt goed mee in wat wij willen, welke beplanting daarbij passend is en ook hoe de tuin het beste vormgegeven kan worden. Op deze manier kunnen wij het meeste uit onze tuin halen. Inmiddels is bij ons de achtertuin gerealiseerd door Cammeraat Hoveniers en ook zij hebben fantastisch werk geleverd. Goede communicatie tijdens het realiseren van onze achtertuin. Fijne tips tussendoor over het aanpassen van eventuele onderdelen in de tekening en het eindresultaat mag er zeker zijn. Wij zijn zeer tevreden over de hovenier en ook over Yardy!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig resultaat en heel ontspannen voortraject

Onze ervaring met Yardy en de ingeschakelde hovenier (Zappa Bouwens) zijn heel erg goed! Het voortraject verliep erg ontspannen, Michael had op basis van onze inspiratiefoto's een ontwerp gemaakt wat precies paste bij onze wensen. We hebben nog gaandeweg een paar kleine dingen aangepast maar daar was ook altijd ruimte voor. Er wordt snel gereageerd op mails en telefoontjes. Erg prettig dat aan de voorkant al alles duidelijk is qua prijzen en voorwaarden. De mogelijkheid om ook ter plekke materialen te zien/kiezen is ook ideaal. De hovenier heeft ontzettend netjes gewerkt, waar nodig werden dingen ter plekke aangepast of opgelost (nieuwbouwwoning dus exacte maten zijn lastig). Zappa dacht ook goed mee en checkte regelmatig even in of alles nog naar wens ging.

  • Aanbevelen? Ja
9

Snel, kwaliteit en goede communicatie

In okt 2022 kwamen bij Yardy op kantoor voor ons tuinontwerp en eind Dec 2022 was onze tuin al gerealiseerd. Yardy werkt snel en hard. Ze hebben ervoor gezorgd dat de tuin met kerst af was. Ook qua communicatie zijn ze makkelijk bereikbaar, zowel per mail als telefonisch. Absoluut een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel kundig en mooi

Michael is een meedenkende man; prettig in de omgang. Het ontwerp werd opgezet vanuit mijn ideeën èn vanuit de deskundigheid en ervaring door Yardy verbeterd. Zo werd de ruimte meer optimaal benut en de beplanting aangepast. De tuinmannen hebben netjes en hard doorgewerkt - prachtig resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel kundig en mooi

Michael is een meedenkende man; prettig in de omgang. Het ontwerp werd opgezet vanuit mijn ideeën èn vanuit de deskundigheid en ervaring door Yardy verbeterd. Zo werd de ruimte meer optimaal benut en de beplanting aangepast. De tuinmannen hebben netjes en hard doorgewerkt - prachtig resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel kundig en mooi

Michael is een meedenkende man; prettig in de omgang. Het ontwerp werd opgezet vanuit mijn ideeën èn vanuit de deskundigheid en ervaring door Yardy verbeterd. Zo werd de ruimte meer optimaal benut en de beplanting aangepast. De tuinmannen hebben netjes en hard doorgewerkt - prachtig resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
10

Het resultaat is klasse, en klantvriendelijkheid stond voorop.

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering hebben wij een hele prettige ervaring met Yardi. In de ontwerpfase dacht Michael goed mee, maar liet ook de ruimte voor eigen invulling. Dat was heel prettig. Ook het bezoek aan de showroom was prettig omdat je meteen de materialen kan bekijken. Tijdens de aanleg was het feest! Heel prettig contact met de hoveniers. De communicatie was perfect en zelfs tijdens de aanleg was er nog wat ruimte om toch wat aan te passen in het ontwerp. We hadden niet verwacht dat dit nog kon, maar het was geen enkel probleem. De hoveniers waren daarnaast erg kritisch op hun eigen werk en waren zelf niet snel tevreden. Mooi om te zien dat hier werkelijk alles is gedaan aan het beste resultaat. Na het afronden van de werkzaamheden werd de tuin keurig schoon opgeleverd. Alle overige materialen werden meegenomen en het vele afval was al weg voordat we er erg in hadden. Bij Yardi wordt dus net het stapje extra gezet en wordt je volledig ontzorgd! Ontzetten blij met het eindresultaat kunnen we niet wachten op het voorjaar!

  • Aanbevelen? Ja
10

Het resultaat is klasse, en klantvriendelijkheid stond voorop.

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering hebben wij een hele prettige ervaring met Yardi. In de ontwerpfase dacht Michael goed mee, maar liet ook de ruimte voor eigen invulling. Dat was heel prettig. Ook het bezoek aan de showroom was prettig omdat je meteen de materialen kan bekijken. Tijdens de aanleg was het feest! Heel prettig contact met de hoveniers. De communicatie was perfect en zelfs tijdens de aanleg was er nog wat ruimte om toch wat aan te passen in het ontwerp. We hadden niet verwacht dat dit nog kon, maar het was geen enkel probleem. De hoveniers waren daarnaast erg kritisch op hun eigen werk en waren zelf niet snel tevreden. Mooi om te zien dat hier werkelijk alles is gedaan aan het beste resultaat. Na het afronden van de werkzaamheden werd de tuin keurig schoon opgeleverd. Alle overige materialen werden meegenomen en het vele afval was al weg voordat we er erg in hadden. Bij Yardi wordt dus net het stapje extra gezet en wordt je volledig ontzorgd! Ontzetten blij met het eindresultaat kunnen we niet wachten op het voorjaar!

  • Aanbevelen? Ja
10

Het resultaat is klasse, en klantvriendelijkheid stond voorop.

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering hebben wij een hele prettige ervaring met Yardi. In de ontwerpfase dacht Michael goed mee, maar liet ook de ruimte voor eigen invulling. Dat was heel prettig. Ook het bezoek aan de showroom was prettig omdat je meteen de materialen kan bekijken. Tijdens de aanleg was het feest! Heel prettig contact met de hoveniers. De communicatie was perfect en zelfs tijdens de aanleg was er nog wat ruimte om toch wat aan te passen in het ontwerp. We hadden niet verwacht dat dit nog kon, maar het was geen enkel probleem. De hoveniers waren daarnaast erg kritisch op hun eigen werk en waren zelf niet snel tevreden. Mooi om te zien dat hier werkelijk alles is gedaan aan het beste resultaat. Na het afronden van de werkzaamheden werd de tuin keurig schoon opgeleverd. Alle overige materialen werden meegenomen en het vele afval was al weg voordat we er erg in hadden. Bij Yardi wordt dus net het stapje extra gezet en wordt je volledig ontzorgd! Ontzetten blij met het eindresultaat kunnen we niet wachten op het voorjaar!

  • Aanbevelen? Ja
10

Het resultaat is klasse, en klantvriendelijkheid stond voorop.

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering hebben wij een hele prettige ervaring met Yardi. In de ontwerpfase dacht Michael goed mee, maar liet ook de ruimte voor eigen invulling. Dat was heel prettig. Ook het bezoek aan de showroom was prettig omdat je meteen de materialen kan bekijken. Tijdens de aanleg was het feest! Heel prettig contact met de hoveniers. De communicatie was perfect en zelfs tijdens de aanleg was er nog wat ruimte om toch wat aan te passen in het ontwerp. We hadden niet verwacht dat dit nog kon, maar het was geen enkel probleem. De hoveniers waren daarnaast erg kritisch op hun eigen werk en waren zelf niet snel tevreden. Mooi om te zien dat hier werkelijk alles is gedaan aan het beste resultaat. Na het afronden van de werkzaamheden werd de tuin keurig schoon opgeleverd. Alle overige materialen werden meegenomen en het vele afval was al weg voordat we er erg in hadden. Bij Yardi wordt dus net het stapje extra gezet en wordt je volledig ontzorgd! Ontzetten blij met het eindresultaat kunnen we niet wachten op het voorjaar!

  • Aanbevelen? Ja
10

Het resultaat is klasse, en klantvriendelijkheid stond voorop.

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering hebben wij een hele prettige ervaring met Yardi. In de ontwerpfase dacht Michael goed mee, maar liet ook de ruimte voor eigen invulling. Dat was heel prettig. Ook het bezoek aan de showroom was prettig omdat je meteen de materialen kan bekijken. Tijdens de aanleg was het feest! Heel prettig contact met de hoveniers. De communicatie was perfect en zelfs tijdens de aanleg was er nog wat ruimte om toch wat aan te passen in het ontwerp. We hadden niet verwacht dat dit nog kon, maar het was geen enkel probleem. De hoveniers waren daarnaast erg kritisch op hun eigen werk en waren zelf niet snel tevreden. Mooi om te zien dat hier werkelijk alles is gedaan aan het beste resultaat. Na het afronden van de werkzaamheden werd de tuin keurig schoon opgeleverd. Alle overige materialen werden meegenomen en het vele afval was al weg voordat we er erg in hadden. Bij Yardi wordt dus net het stapje extra gezet en wordt je volledig ontzorgd! Ontzetten blij met het eindresultaat kunnen we niet wachten op het voorjaar!

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.