Geweldige hulp en supermooi behang

Ontzettend goed geholpen met de maat en hetgeen er wegviel door mijn schuine dak. Daarnaast waren ze dicht ivm vakantie en heb ik toch het behang eerder kunnen krijgen dan gepland zodat de vloerbedekking erna gelegd kon worden Ontzettend meedenken en helpen stond hier wel echt centraal merkte ik Bedankt!

Prachtige muursticker

Uitstekende kwaliteit en eenvoudig te bevestigen!

Prachtig!!!

Kwaliteit is top, design is prachtig! Mooiste behangpapier dat er bestaat!

Mooi behang, super goede service en ondanks de vakantie snelle levering! Echt fijn

Goede service, snelle levertijd en fantastische kwaliteit

Geweldig!

Prachtig kwalitatief product en top service!

Goede service en je kan goed de verf er bij uitzoeken

Prachtig!

Prachtig behang, gemakkelijk aan te brengen en mooi geleverd! Meer dan tevreden.

Fantastisch!

Uniek behang en fijne kwaliteit. Het bang komt gemakkelijk prachtig op de muur en geeft een gigantische sfeer aan de kamer. Service en contact zijn top!

geweldig!

Ik was gelijk verliefd en het voldeed echt aan mijn verwachting!

Supermooi behang!

Prachtig behang!

Prachtige kwaliteit en netjes afgeleverd.

Prachtige kwaliteit en goede communicatie.

Prachtig behang

Makkelijk aan te brengen en succes altijd verzekerd. Aanrader voor een volgende keer

Hele mooie muur sticker !

Goede service en mooi product. Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld en dit werd snel en vriendelijk afgehandeld .

Top behang

Superblij met het bestelde behang. Het voldoet helemaal aan de verwachting.

Prachtig behang van geweldige kwaliteit

Het behang is te bestellen in veel maten, dit maakt het al heel prettig. Daarnaast werd het vlot bezorgd. Het zit overzichtelijk en met knipstroken op de rol, waardoor de banen duidelijk te onderscheiden zijn. Hierdoor vliegt het behang er op en heb je in kort tijdsbestek een prachtige muur behang. Daarnaast voelt het papier heel prettig en stevig aan. Echt aan te bevelen!

Mooie muursticker en snel geleverd

Muursticker besteld. Heel gemakkelijk aan te brengen en staat heel stoer en mooi! Erg tevreden

Goede service en een top product

De kwaliteit is erg goed, met een prachtig resultaat!

Het was fijn behang ik mee te werken. Mooi qua dikte en makkelijk op de muur te plakken. We zijn super blij met het prachtige eindresultaat!

Prachtige muursticker en super goede service

Ondanks de samples die ik had besteld per abuis de verkeerde kleur besteld (preggers-brain..). Gemaild en onwijs goed geholpen, direct antwoord en super vriendelijk in het contact. Ze hebben meteen alles voor me geregeld en nog dezelfde week heb ik de juiste kleur binnen! Prachtige muursticker, goede kwaliteit en ik ben in de wolken!

Fantastisch behang

Onze babykamer is echt helemaal af met dit mooie behang. Het is goed te plakken. Je zou denken dat het uit 1 stuk is.

Echt heel mooi behang. Goede kwaliteit en perfect aan te brengen

GEWELDIG!

Zo handig dat je het niet hoeft op te meten! En het behang is van zulke mooie kwaliteit! Zeker een aanrader!!

Super blij!!

Wij zijn heel blij met het behang van Pimpelmees. Bestellen was makkelijk en het was snel binnen. Het is super goede kwaliteit. We hadden zelf nog nooit behangen, maar het was echt niet moeilijk. Heel blij met het eindresultaat!

Fijne service, behang wordt gemakkelijk geleverd en het ophangen spreekt eigenlijk voor zich. Eindresultaat is prachtig!

Zadelstraat 41

3511 LS Utrecht

0619604107

Over Pimpelmees

Pimpelmees is in 2009 opgericht door de zussen Marieke en Ingeborg. Allebei creatievelingen die verzot zijn op mooie kleuren, patronen en de magie die de natuur te bieden heeft. Wat begon met het ontwerpen van geboortekaartjes en stationery is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat niet meer weg te denken is uit de kinderkamer. Want als creativiteit en liefde voor interieur samen komen, dan krijg je kinderbehang waar je op slag verliefd op wordt! Je kan bij Pimpelmees terecht voor kinderbehang, muurstickers, behangcirkels, maar ook nog steeds voor een bijpassend geboortekaartje en fijne stationery.