Goede service, mooi behang!

Ik had eerst een samples besteld om de kleur te bepalen. Wat ik leuk vond is dat je er een extra kaart bij kreeg met alle kleuren uit de collectie. Uiteindelijk voor het behang in de ronde vorm gekozen en het is zo mooi op onze babykamer!

alles prima

Wat je ziet, is wat je krijgt. De behangsticker die we besteld hebben siert onze inkomhal. Het is prachtig.

Behang staat prachtig in de babykamer.

Mooi stevig behang en snelle service

Mooi stevig behang en snelle, goede service

Fantastisch behang en uitstekende service

Er is ruime keuze in behang en patroon, maar bovenal is de kwaliteit heel goed en hebben ze het behang ook nog in mooie kleuren beschikbaar. Zeker net zo bekangrijk is de service en die is ook uitstekend!

Netjes verpakt en snel geleverd. Goede kwaliteit en afbeelding is zoals aangegeven op de site.

Super service en kwaliteit

Prachtig behang van super kwaliteit.

Prachtige muursticker

De muursticker is van goede kwaliteit. Hij is gemakkelijk op de muur te bevestigen. Tijdens het bestellen heb ik via e-mail contact gehad met Pimpelmees, ze reageerden altijd binnen een dag. Ik ben fan van alle bijzondere afbeeldingen die er te koop zijn!

Prachtige muurstickers

2 muurstickers hebben wij inmiddels opgehangen in de kinderkamers. Iets unieks en wij genieten ervan.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede service en mooi behang!

Goede service en mooi behang. Ik raad Pimpelmees zeker aan!

Schöne Tapete.

Haben uns für das senfgelb entschieden und die Farbe ist sehr schön. Total unaufdringlich. Abends sitze ich mit meiner Tochter auf dem Schaukelstuhl und wir gucken die Tiere an. Wir werden noch viele Jahre Freude daran haben :)

Geweldig behang

Super hoe het aangeleverd wordt. En ook zo makkelijk te behangen. Ben er heel blij mee.

Professioneel bedrijf met kwalitatief goede producten

Van bestelling tot levering uitstekend gedaan. Het behang is van een mooie kwaliteit. En het resultaat is prachtig

De finishing touch die de baby kamer nodig had!

Het behang was zelfs voor onervaren behangers goed te bevestigen. Het straalt warmte en liefde uit. Maar ook een stoere tint aan een babykamer. Wij zijn ontzettend blij met de keuze en de fijne snelle service.

Mooi stevig behang

Het behang kwam al na een paar dagen ipv de werk erop. Helemaal verrast uitgepakt en m'n vader ingeschakeld om het zo mooi mogelijk op de muur te krijgen. Duidelijke banen om te knippen, goede instructies en goed te behangen op de muur. Enige puntjes is dat 't behang soms niet gelijk pastte waardoor we wat moesten schuiven. Sommige naadjes kwamen daardoor aan het licht, maar tot heeft weinig effect op het algehele plaatje. Al met al mooi stevig behang wat ik kan aanraden.

Prachtige sticker!

Prachtige sticker die makkelijk te positioneren is en ook goed te herplakken is. Laat geen resten achter en neemt ook geen verf mee bij het herplakken! Top kwaliteit!

Verliefd op onze babykamer!

Wij zijn echt helemaal weg van ons nieuwe Pimpelmees behang. Het behangen was heel goed te doen en het resultaat is meer dan prachtig! Ook de reacties van vrienden en familie zijn enthousiast. Dit behang is wat duurder maar is het meer dan waard.

Suuuuuupermooi!

Na lang zoeken kwam ik uit op 'Pimpelmees' en het was exact wat ik voor ogen had. Voor een kleine inlichting stuurde ik een mailtje waarop ik zeer snel reactie kreeg, met bijgevoegd 2 ontwerpjes hoe het er zou uitzien indien het wel of niet op maat zou ontworpen zijn. Er werd me zelfs voorgesteld de iets grotere reguliere maat te nemen, zodat het voor ons ook nog budgetvriendelijker was. Bestelling geplaatst en werd netjes geleverd! De kwaliteit is veeeeel beter dan ik had verwacht. Een deftig dik(ker) papiertje! Het resultaat mag er echt zijn! De kamer van onze zoon is prachtig geworden, mede dankzij het prachtige behang van Pimpelmees. Wij kozen trouwens de jungle parade. Doe zo voort, Pimpelmees! Wij keren zeker terug in de toekomst! Groeten, Debby & Co

Erg blij met dit prachtige behang voor op de babykamer. Ook de grote zus is onder de indruk van het mooie behang. Het behang is gemaakt van goede kwaliteit en gemakkelijk op te plakken. Het was een feestje om het op de muur aan te brengen.

Ziet er super uit!

Makkelijk aan te brengen en ziet er ook nog eens super uit!

Prachtig behang, makkelijk te plaatsen.

In ons nieuwe huis hebben we gekozen voor een bosdieren thema voor de slaapkamer van ons zoontje. Het bosdieren behang van Pimpelmees past hier erg mooi bij. De schilder heeft het behang voor ons geplaatst. Ook hij vond het een leuke klus én makkelijk te plaatsen behang. Daarbij was ons behang voor onze muur op maat gemaakt! Erg fijn, zo is de hele muur bedekt in het Bosdieren behang! Er staat nog zoveel andere mooie thema's op de site. Wie weet kiezen we hier in de toekomst nog eens eentje uit!

Mooi, stevig behang!

Ik ben erg blij met het prachtige behang. Het is stevig, makkelijk op te plakken en verder prachtig uniek!

Geweldige muursticker

Makkelijk te plakken en een perfecte kwaliteit. Staat prachtig in de babykamer!

Geweldig!

Omdat het behang best prijzig is twijfelde we in eerste instantie of we het behang het geld wel waard zouden vinden. Gelukkig manlief kunnen overtuigen en Maandag 19 juli het behang besteld en ik had het woensdag 21 juli al in huis super snel! Omdat ik zelf twijfelde of ik wel de juiste afmetingen besteld had heb ik telefonisch contact gezocht met Pimpelmees en toen hebben de dames van Pimpelmees mij onwijs fijn te woord gestaan. Het behangen zelf gaat super makkelijk doordat het behang van goede stevige kwaliteit is. We hebben tijdens het behangen zo genoten omdat het bij elke baan een beetje mooier werd en er weer een diertje te voorschijn kwam. Onze dochter word pas eind november geboren maar ik vind het heerlijk om nu al lekker bezig te zijn in haar kamertje en het behang geeft een hele warme rustige sfeer. Mijn oudste dochter vind het ook prachtig om in de kamer van haar zusje te spelen en de beer te aaien (super schattig). Alle mensen die tot nu toe het behang gezien hebben vinden het prachtig en vooral ook heel bijzonder behang. Het is geweldig om zoveel leuke en lieve reacties te krijgen zowel bij ons thuis als op de video en foto’s op social media. Ik kan alleen maar zeggen dat ik echt heel blij ben met het behang en met 100% kan zeggen dat het je geld dubbel en dwars waard is!

Zadelstraat 41

3511 LS Utrecht

0619604107

Over Pimpelmees

Pimpelmees is in 2009 opgericht door de zussen Marieke en Ingeborg. Allebei creatievelingen die verzot zijn op mooie kleuren, patronen en de magie die de natuur te bieden heeft. Wat begon met het ontwerpen van geboortekaartjes en stationery is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat niet meer weg te denken is uit de kinderkamer. Want als creativiteit en liefde voor interieur samen komen, dan krijg je kinderbehang waar je op slag verliefd op wordt! Je kan bij Pimpelmees terecht voor kinderbehang, muurstickers, behangcirkels, maar ook nog steeds voor een bijpassend geboortekaartje en fijne stationery.