Prachtige muursticker

Wij zijn erg blij met de prachtige muursticker op ons zoontje zijn nieuwe kamer. Goede kwaliteit en makkelijk aan te brengen. Levering niet heel snel, maar dat staat ook op de site.

Geweldig behang

Het behang, de bosdieren cirkel, is heel makkelijk aan te brengen en makkelijk te verplaatsen als het net even iets anders moet hangen. Echt een prachtige print en een eye catcher in haar kamer! Het maakt het helemaal af. Ben ontzettend blij met mijn aankoop.

Super mooi behang en goede service

Samples voor de muursticker besteld, deze waren top! Dacht dat ik een stukje behang zou ontvangen maar het was het printje in het geheel in het klein. Fijn en overzichtelijk! Daarna alsnog voor een ander product gegaan, namelijk de behangcirkel. Deze is heel tof geworden! Na aanbrengen zagen we echter blauwe vlekjes erin waaronder eentje iets groter. Snelle reactie terug van Pimpelmees en ze stelden voor een nieuwe op te sturen. Aangezien dit nogal wat werk in beslag neemt (behang eraf, vliesbehang weer erop, schilderen en dan behang pimpelmees erop) hebben we dit geweigerd en een gedeeltelijke vergoeding gekregen.

Prachtige print, ziet er geweldig uit op de muur

Makkelijk aan te brengen, foutjes goed te corrigeren, je voelt dat het behang van goede kwaliteit is.

Uitstekende service

Uitstekende service en fijn contact!

Erg mooi, goede service & snelle levering

Erg mooi, goede service & snelle levering

Prachtig behang en geweldige service

Het duurde jammer genoeg even voordat we het behang konden plaatsen, maar jeetje, wat is het mooi geworden! Vooraf goed geholpen omdat we een schuin dak hebben en niet wilden dat de giraf ‘onthoofd’ werd. Het behangen was veel minder moeilijk dan vooraf gedacht en waren dan ook redelijk snel klaar. Tevreden klant!

Tevreden

Fantastische service en prachtige producteb

Voor onze zoons (waarvan 1 nog ongeboren) hebben we twee dibond platen besteld. Zoon van bijna 3 jaar koos de Bos in de nacht en voor op de babykamer hebben we de Bosdierencollage besteld. De platen zijn werkelijk prachtig. Helaas bleek na levering dat er een kleine beschadiging op één van de platen zat. Via de mail heb ik meerdere malen contact met Pimpelmees gehad en dit contact verloopt soepel en heel fijn. Door miscommunicatie met de koerier ging de beschadigde plaat niet retour maar mochten we een ander stel met kinderen er blij mee maken. Een super mooie oplossing!

Kwaliteit behang!

Keurig verpakt, mooi stevig papier wat geen één bubbel gaf op de muur, het resultaat is daardoor super strak! En de print, I love it!

Geweldig!!

Nog mooier geworden als dat ik dacht! Het is echt zo mooi geworden!!

Marvellous

I choose this tapestry so long for my rainbow baby. She has just been brought back to Tahiti, I can't wait to put it in our little boy's room.

Order received

Order successfully received. Quality looks good. Wallpaper is one roll, still didn't check the complete package. Looking forward to see the end result

Prachtig

Prachtig behang en heel goed te doen! Geen ervaren klussers hier. Zelfs voor het eerst samen behangen, maar het is in drie uurtjes gelukt! We hebben Bosdieren terra besteld in 10,5 banen.

Super happy

Fast service and excellent quality of the wallpaper. Super happy I would deffo recomend it to anyone.

Super mooi behang!

Helemaal tevreden met het mooie behangetje! Het is zo’n simpele manier om de kinderkamer echt een hele chique uitstraling te geven, top!!!!

Prachtige muursticker op dibond

Wij hebben de sticker op dibond besteld met bosdieren er op. Het is een prachtige dunne plaat en de sticker is super mooi met heldere kleuren maar niet te fel! Ook hadden we van dezelfde sticker de sample besteld om mee te nemen naar de bouwmarkt voor het uitzoeken van meubelverf dus dat was heel handig.

fijn dik behang

heel fijn behang, duidelijke instructie hoe op te plakken

Mooie, stevige, degelekijke kwaliteit behang

Bestellen was makkelijk. Het behang zat zorgvuldig, netjes en stevig verpakt. Het behang aan de muur zit perfect. Het behang is een dik vliesbehang van een uitstekende kwaliteit.

Heel blij mee!

Makkelijker aan te brengen dan gedacht. Mooie print en de details zijn prachtig. Hele mooie toevoeging aan onze babykamer.

Netjes en snel geleverd

Product is super mooi!

Echt prachtig behang!

Het is heel fijn behang om te behangen! Mooi dik en de tekening is heel duidelijk, waardoor je het nauwkeurig kunt plakken. Wij zijn er erg blij mee!

Super mooie behang

Kamertje dochtertje heeft een update gekregen

Attent behulpzaam

Geweldige hulp en supermooi behang

Ontzettend goed geholpen met de maat en hetgeen er wegviel door mijn schuine dak. Daarnaast waren ze dicht ivm vakantie en heb ik toch het behang eerder kunnen krijgen dan gepland zodat de vloerbedekking erna gelegd kon worden Ontzettend meedenken en helpen stond hier wel echt centraal merkte ik Bedankt!

Zadelstraat 41

3511 LS Utrecht

0619604107

Over Pimpelmees

Pimpelmees is in 2009 opgericht door de zussen Marieke en Ingeborg. Allebei creatievelingen die verzot zijn op mooie kleuren, patronen en de magie die de natuur te bieden heeft. Wat begon met het ontwerpen van geboortekaartjes en stationery is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat niet meer weg te denken is uit de kinderkamer. Want als creativiteit en liefde voor interieur samen komen, dan krijg je kinderbehang waar je op slag verliefd op wordt! Je kan bij Pimpelmees terecht voor kinderbehang, muurstickers, behangcirkels, maar ook nog steeds voor een bijpassend geboortekaartje en fijne stationery.