Geweldig.

Erg mooie kanotocht en snorkel break. Thijmen is een sympathieke gids.

Superleuke zipline-ervaring bij Hòfi Mango! Prachtig uitzicht, goede begeleiding en een mooie, rustige omgeving. Zeker een aanrader als je iets avontuurlijks wilt doen op Curaçao

Amazing!

I’m from Paraguay! And I visited Curacao first time with girl friends, everyone said me that we must do this experience, I really love it and I will repeat if I comeback!

Great tour !

Very nice tour, also very suitable for kids. I think snorkeling is more of a short break or a welcome change than discovering a beautiful underwater world like Bonaire has to offer.

De mangrove kajak tour was een belevenis!

De mangrove kajak tour op Bonaire was super om te doen. Veel te zien en niet alleen kajakken maar ook een stuk snorkelen door het mangrove bos. De Nederlandse gids legde alles goed uit en zeer vriendelijke en enthousiast. Echt een aanrader wat je echt moet doen als je op Bonaire bent.

Geweldige ervaring!

Een super leuke Kajaktour. Goede uitleg en begeleiding van onze enthousiaste gezellige tourgide Erik. Een aanrader!

Het is echt een aanrader. Je komt inderdaad bij gebieden die je met de auto niet kan bereiken. Echt een tip voor andere toeristen.

Geweldig mooie tocht door de Mangrove

Hele mooie tocht, enthousiaste gids. Erg mooi om zo'n omgeving te zien! Aanrader!

Leuke gids. Hij nam alle tijd en wist veel te vertellen. Erg leuk om op deze manier door de mangroves te varen. Het snorkelen was ook een mooie ervaring. Als je op Bonaire bent moet je dit doen

Leuk maar wel heel erg commercieel!

Je verheugt je natuurlijk enorm op zo’n Husky Safari, echter deze zou ik niet aanraden! Het is al niet goedkoop en je verwacht dan eigenlijk iets bijzonders. Bijzonder was natuurlijk wel het zitten en sturen van de slee met Husky’s, echter je komt met de bus aan en in 1 ronde, precies uitgemeten sta je weer buiten! De route is exact zo bedacht dat je nergens anders naartoe kan om te kijken en de groepen volgen elkaar precies op tijdschema af. Helaas 1 grote commerciële tour! Erg jammer. Dit ligt overigens niet aan Winter tours! Zij helpen je fantastisch!

Geweldig, goed verzorgd

Zeker de moeite waard. Gekozen voor de premium variant. Op zondag, 9 uur vertrekken, lekker rustig op de weg en een drankje is ook best lekker. Leuk beach huis, lekker vertoeven op het parelwitte strand. Heerlijk gesnorkeld

Geweldig!

Van het begin tot het einde was het fantastisch! Maartje is een hele goede gids en we zijn veel te weten gekomen over het eiland en op prachtige plekjes geweest.

Dit moet je echt beleven.

Prachtige tocht. De boot gaat niet ver, maar dat hoeft ook niet. Mooie snorkelplekken. Heb je geen ervaring? De leuke crew helpt je. De drankjes zijn koud en het eten erg goed. Gewoon een vette dikke plus. Groeten van Bonaire.

Whoepie!

Super tour! Super team met kok Brandon, schipper en host. Zijn echt lief en top !

Amazing

Goede uitleg. mooie tocht. Ook voor ongeoefenden eo slecht ter been zijne personen.

Prachtige snorkeltour met seaturtles, mooi koraal en duizenden vissen

Ij hebben genoten. Prima prijs kwaliteitsverhouding, 2 zeer mooie snorkellocaties en uitstekende begeleiding in zee door Bart. Vooraf een briefing over het te verwachten k9raal, de vissen. Drankje onderweg. Aanrader!

Vandaag een fantastische toer gehad met vele leuke stops. Er werd veel verteld over de geschiedenis, cultuur en andere weetjes & tips over het mooie Bonaire. Dank aan onze gids Nicoline

Never did the zipline

Very unpleasant experience booking the zipline. After paying the 25% deposit I still did not get confirmation of my specific time and date chosen. Never received answer to my questions by email and on WhatsApp the lady just answered ‘this is the way we work’. Never had such a bad customer experience in my life.

• Would you recommend us? No

Het eiland was te gek. De crew was heel gastvrij en klantvriendelijk. We kwamen niets tekort. Kortom een fantastische dag

Super ervaring en fijne gids!

Met name het kajakken door de Mangroven was erg bijzonder.

Wat een heerlijke dag!!

Alles was tot de puntjes verzorgd en ik ga zeker nog eens een keer terug!! Mermaid tours krijgt van mij een dikke 10!

Alles top geregeld

We hebben fantastisch genoten met onze kinderen van deze beleving! Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Het eten was heerlijk en het ontbrak je aan niets. Heerlijk gezwommen en gesnorkeld. Ook een fijne massage gehad in de toren van het beach-house! Als je naar Curacao gaat moet je dit gezien hebben!

Aanrader!

De Mangrove Kajak Center Tour op Bonaire is een unieke en onvergetlijke tour die je niet mag missen. Peddelen door de prachtige mangrovetunnels van Lac Bay is magisch, en het snorkelen tussen de visjes in dit unieke ecosysteem maakt het helemaal af. Alles gebeurt met veel respect voor de natuur. Speciale dank aan onze gids Eric, die veel heeft verteld en ook onze verloren snorkels heeft opgedoken, topservice!⭐⭐⭐⭐️⭐️

Een heel leuke toer en een absolute aanrader

De ontvangst was zeer prettig. Even een korte uitleg over het mangrovenbos, het leven en het nut van de mangroven. Daarna een prachtige kajaktoer dwars door de mangroven. Het snorkelen halverwege was echt mooi. Ik raad iedereen aan om vooral dicht langs de wortels te zwemmen. Prachtige kleuren. Als cadeau nog even schildpadden gespot. Kortom: vooral doen!

Erg leuk om te doen,en Stan was echt een super leuke gids

Stan was een leuke gids met een heerlijke humor maar hij had heel veel kennis over de mangrove. We hebben een hele leuke tour gehad.

Keizersgracht 391A

1016 EJ Amsterdam

020 215 76 15

Over Caribbean Tours

Caribbean Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets in het Caribisch gebied. Caribbean Tours biedt de optimale mix aan van tours op de ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao. Winter Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets op winterbestemmingen. Winter Tours biedt de optimale mix aan van tours in winter bestemmingen zoals IJsland, Lapland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Of je nu alleen, met je partner, met vrienden of met je gezin reist, je vindt bij caribbean-tours.nl & winter-tours.nl de leukste tours & activiteiten om te doen en bovendien bieden wij je de laagsteprijsgarantie. Caribbean Tours is jouw Nederlandse gids in de Caribbean!