Beste Silvia, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat jullie de tweede activiteit niet als een 10 sterren ervaring hebben kunnen beleven. We hebben je feedback vanzelfsprekend doorgegeven aan Bluefinn Charters, de touroperator van de activiteiten, zodat zij dit kunnen terugkoppelen aan hun medewerkers. Fijne tijd nog op Curacao! Dankjewel. Team Caribbean Tours
Beste Alisee, Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de gids. Voor de duidelijkheid, jouw ervaring gaat over de touroperator en NIET over Caribbean Tours. Jammer dat je dan een tekst plaatst als 'ik zou dit bedrijf absoluut aan niemand aanraden!!' bij de verkeerde partij. Je feedback hebben wij ondertussen doorgegeven aan de betreffende touroperator. Overigens is de tour 1 uur, waarvan ongeveer 15 minuten instructie. Spijtig dat je niet eerder contact hebt gezocht hierover want wellicht had de touroperator iets anders met je kunnen afspreken en had deze beoordeling überhaupt niet nodig geweest. Met vriendelijke groet, Caribbean Tours Marcel
Caribbean Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets in het Caribisch gebied. Vanuit het kantoor op Curacao biedt Caribbean Tours de optimale mix aan van tours op de ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao. Of je nu alleen, met je partner, met vrienden of met je gezin reist, je vindt hier de leukste tours & activiteiten om te doen op de Caribische eilanden en bovendien bieden wij je de laagsteprijsgarantie. Caribbean Tours is jouw Nederlandse gids in de Caribbean!