Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het pakketje kwam binnen , zo leuk verpakt in het pootjes papier en mijn kleine Jace is zo blij met zijn speeltjes en de lekkere tractatie die erbij zat en de persoonlijke kaart die erbij zat. Geweldige service van de winkel.
18 September 2023
Yvonne
Roermond
Ik zocht iets leuks voor Halloween. Cutiepatootie heeft een ruim aanbod van speelgoed en kostuums voor alle speciale dagen maar ook voor de rest van het jaar. Het is mooi en origineel speelgoed, zowel voor honden als katten. Ook de levering gaat vlot.
14 September 2023
Els Govaerts
Belgie
Op Cutiepatootie vindt je een superuitgebreide collectie speelgoed voor zowel grote als kleine hondjes. Daarnaast hebben ze ook snacks, bandana’s, supriseboxen … Bestellen is makkelijk en na twee dagen was mijn bestelling thuis. Deze werd geleverd in een stevige doos. Mijn hond is gek op zijn nieuwe speeltje en we kregen al veel leuke reacties omdat het er fijner uitziet dan standaard speelgoed.
11 July 2023
Els Govaerts
Tessenderlo
Na onze eerste bestelling van cutiepatootie waren we helemaal weg van de speeltjes en al de andere opties. De samenwerking is ook heel interessant.
14 June 2023
Pim
Elewijt
Mijn hondjes zijn gek op de speeltjes van Fringe studio en Zippypaws, leuke, originele, grappige en ontzettend schattige speeltjes in het assortiment en een supersnelle levering! Meer dan tevreden over Cutiepatootie. Het is een snoepwinkel voor hondjes/katten (en hun baasjes ;-))
1 June 2023
Jil
Zevenbergen
Leuke shop vriendelijke communicatie. Zeker een aanrader.
26 May 2023
H
Den Haag
Blue is zeer tevreden over het speeltje en speelt er heel graag mee! Hond tevreden baasje tevreden
2 April 2023
Jens Nys
Elewijt
Altijd snel geleverd en mooi verpakt :)
31 March 2023
N
Horst
Snelle, correcte service. Zeer goede kwaliteit. Ruim assortiment en hele leuke spulletjes. Bovendien een persoonlijke boodschap heel tof!
27 March 2023
Anja
Brasschaat, België
Al eerder hier besteld, snelle levering. Super leuke producten!
22 January 2023
Ester
Utrecht
Snelle verzending en fijne producten
15 January 2023
N
Horst
Een grote keuze aan leuke speeltjes. Heel netjes en leuk verpakt, met een persoonlijke boodschap aan mijn hond plus nog een aantal koekjes in een zakje met bedankt erop geschreven. Een hele prettige ervaring, ik zou er zeker weer kopen!
3 January 2023
Tatiana
Rotterdam
Heel snelle levering. Superleuke spulletjes
21 December 2022
Sandra Gemine
Zutendaal
Leuk verpakt en altijd heel snel geleverd!
12 November 2022
Niki janssen
Hegelsom
Goede website, bestelling snel verzonden. Leuk verpakt!
11 October 2022
C de Koning
Zoetermeer
Echt een aanrader!
3 October 2022
LAURA KANT
Dinxperlo
Het pakketje was heel leuk ingepakt en snel gearriveerd. Heel blij mee!
28 September 2022
Monique van Leeuwen
Naaldwijk
Reageerde direct via social media toen ik een vraag had. En ik had mijn bestelling heel snel binnen. Trouwens zeer leuk ingepakt.
6 September 2022
Sanne Vissers
Eijsden
Snelle levering, leuk verpakt, mijn hondje was erg blij!
1 September 2022
Ester Werner-Pleijster
Utrecht
Wat een leuke webshop. Leuke orginele spulletjes, snel verzonden en een heel lief handgeschreven kaartje erbij. Mijn hondje Senna heeft al veel speeltjes van jullie maar er zullen er nog vele bijkomen!❤️
15 August 2022
anne
ede
Product werd snel geleverd en was leuk en persoonlijk ingepakt. Echt heel erg leuk! Eigenlijk was het helemaal perfect. Niks op aan te merken :)
28 July 2022
3ke
Overijssel
Bij het uitpakken viel het mij zeker niet tegen, ze zijn écht leuk deze attributen. Ga ik zeker binnenkort gebruiken! Leuk pakketje ook, verpakt in 'hondenpootjespapier' en een persoonlijke noot aan onze hond. Voor herhaling vatbaar!
21 July 2022
Alette Holman
Blokzijl
De bestelling was de volgende dag al binnen. Goed verpakt samen met een leuk persoonlijk berichtje aan onze hond. De speeltjes zijn echt heel erg leuk en onze hond is er heel erg blij mee :-)
12 July 2022
Corina Fortuin
Hendrik-Ido-Ambacht
Super leuke webshop met zo ontzettend veel leuke items dat het moeilijk kiezen was. Goede kwaliteit en snelle levering.
7 July 2022
Eline
Leusden
De .leukste speeltjes en super snel geleverd
29 June 2022
W. Boonstra
Borne
Speelgoed, snacks, verrassingsboxen & meer voor uw hond.
Poelruit 52
2377EE Oude Wetering