Uitstekende service

Verkeerde deur besteld!!! werd zonder problemen omgeruild en snel weer geleverd. ( deuren zijn p/st € 40,00 goedkoper dan bij de concurent) aanrader.

korte levertijd, goede tussentijdse info en zeer netjes afgeleverd

probleemloos de deur samengesteld op de site, duidelijk allemaal, vervolgens netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en bezorgd vroeg in de morgen door een vriendelijke chauffeur.

Goede prijs, nette levering

Erg tevreden. Enige puntje van aandacht is dat je de leverdatum of levering binnen bepaald aantal werkdagen niet weet als je bestelt, dat was fijn geweest

Prima levering volgens afspraak

Bestelling geplaatst en volgens afspraak geleverd.

Perfecte service elke keer weer meerdere keren buiten deur besteld en perfect verzorgd

Mooie deuren maar levering met vertraging.

Tot 2 x toe levering uitgesteld. En 1 van de 2 bestellingen niet meegeleverd. Na contact is deze alsnog geleverd. Wel netjes dat we de bezorgkosten van de tweede bestelling hebben teurggekregen omdat de 2 bestellingen in 1 keer geleverd gingen worden.

Alles naar wens

Alles ging volgens afspraak. Niet duur en snelle levering

Goede nazorg

Een deur en kozijn besteld. Kozijn bleek beschadigd. Week later nieuw kozijn geleverd. Ook dit kozijn was (nog erger) beschadigd. Zonder probleem week later een goed kozijn geleverd.

Snel en adequaat

Ook telefonisch contact verliep uitstekend. Levering snel en geheel conform afspraak

Geweldig!

Geweldige service, snelle levering en een zeer vriendelijke klantenservice. Als ik weer deuren nodig heb bestel ik ze zeker hier, ook zal ik ze aanraden bij vrienden, familie en collega’s.

prima levering, op tijd en netjes op verzoek naar achter gebracht

Bestelling en levering top!! Helaas bleek de deur bij het afhangen enigszins krom. Jammer. Even wachten maar, wellicht komt het nog goed.

Top volgens afspraak

Goed advies en product is van prima kwaliteit. Komt afspraak na.

Goede service via de telefoon en de deur is super netjes op maat geleverd. Erg prettig.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Deur opmaat besteld en die is keurig en snel geleverd

Top !

Vlotte en snelle levering !

Precies zo als afgesproken !

De deur netjes boven afgeleverd, top!

Topservice

Snelle levering kwamen er na 2 maanden achter toen ik eindelijk tijd had om te beginnen dat er een fout pakket tussen zat werd na mailtje snel opgelost echt aanrader

Slechtste bedrijf ooit

Volgens de site kunnen ze snel leveren maar we hebben eerst 4 maanden op 6 deuren moeten wachten. Vervolgens leveren ze een slechte kwaliteit en hebben we 1 deur door verkeerd verfbad moeten wisselen. We wachten nu al 5 maanden op deze deur. Slechte communicatie met klantenservice; levering steeds uitgesteld dus bedroevend slechte service. Nog nooit iets besteld bij zo’n slecht bedrijf. Nooit meer dit.

Kwaliteit en goede service!

Mooie louvredeuren besteld. Geen verschil in lengtes en breedte. Snelle bezorging, goede service en communicatie. Heel tevreden!

Deur bestellen via de website ging makkelijk, snelle levering op de afgesproken datum

Vlotte levering en aervice

Website was duidelijk Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam

Goed verpakt, zien er goed uit

De deurtjes zijn zonder beschadigingen geleverd. Waren goed verpakt

Niet supersnel, maar wel goed

De onderdelen die ik nodig had voor dakraam hor/gordijn (Duoplisse) waren (nog) niet in de webshop te krijgen, maar na een telefoontje werden ze er in geplaatst en kon ik bestellen. Vervolgens duurde het nog wel een kleine twee weken voor ik het in huis had, maar het paste allemaal precies.

Snelle levering.

Snelle levering, product netjes geleverd.

De Gilden 18

9247 CX Ureterp